Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bizimki de telefona tv ye meraklı şimdiki beybiler teknoloji beybileri engel olmamak elde değil
Ikizler burcularya onunlan alakali olabilir:))

Benimki boğa burcu ama :)

@Kimyonsu ama var ya tulum giydirince bi afallıyosun 2 gün. Üstü açık yatıyor üşür mü acaba diye tereddüt ediyorsun bi garip oluyo
Aynen ben de tedirgin olurum şundan aldım ben de henüz kullanmadım içi yünlü acaba terletir mi şimdiden emin olamadım bizimkinin kollar hep dışarda gerci bundan da bi şekilde çıkartır elini kolunu.

Eklentiler

• 20220925_194107.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 46
6-9ay çok büyük oldu mu canım yoksa daha büyük mü almalı ben de defactoya bakıyorum şehrimizde yok int.den bakıyorum bedeni bilemedim. Biraz da büyük olsun istiyorum açıkcası

Aynen ben de tedirgin olurum şundan aldım ben de henüz kullanmadım içi yünlü acaba terletir mi şimdiden emin olamadım bizimkinin kollar hep dışarda gerci bundan da bi şekilde çıkartır elini kolunu.
Benimki kollarını asla koydurmaz bişeyin içine eller havada yatıyor. Bi dene belki terletmez belki. Ama alıştım vücudu sıcak gördükçe örtmüyorum

Aaa ciddi mi kaç aylıkken gittiniz kontrole. Ben götürmedim göze. Ama eşimde bende miyopuz bende de astigmat var
3 aylik kontrolunde goturduk. Uzaktan isikli sesli foto makinesi gibi biseyle goz olcumunu yaptilar benm kucağımda dururken orda cikti astigmati. Babasinda astigmat var bende de hem astigmat hem miyop var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…