Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İşitme testini küvezden çıkmadan yapmışlardı geçti ikisinden de, Dr 6 ay sonra tekrar bakarız demişti Aralık Küvezden çıkmadan yapmışlardı geçti ikisinden de, Dr 6 ay sonra tekrar demişti Aralık yani

Daha ben bugün çiktım almira burnumdan getirdi evde hep ses vardır ama ebebeğe gittik ses ten uyuyamadı yani nebileyim.huysuzdu arbaay biniyoz ağlıyo anlamadık hoç etmezdi böyle

Sürekli huy değiştiriyor bu minikler valla ne zaman ne yapacağı belli olmuyor artık :) salıdan itibaren hava biraz daha iyi olacakmış hemen çıkarız bizde inş. Ne zaman yeltensem dışarıya çıkmaya belis hanımım o gün akşama kadar uyuyası geliyor

Aa doğru küvezdeyken bakılmış. Hee rahatım Ozaman yaw :) olmadı bende götürürüm artık bir ara :)

M -Murphy yani şu an sadece kardiyoloji ve nöroloji kaldı ama yakında ülke değiştireceğim için gittiğim yerde yaptırmayı düşünüyorum, senin hangileri kaldı şimdi?

Nörolojinin 2. Kontrolü, endokrin, ve kardiyoloji kaldı işte endokrine alıyorum alıyorum son dk iptal ediyorlar hür türlü götüremedim değiştireceksen bencede en güzeli orada yaptırıp devam etmek rusyayamı gidiyorsun yoksa :)

Ay evet sürekli iptal oluyor bu randevular.. Yok İngiltereye kısmetse inşallah:)

Kaç gundur bakamadim ne çok yazilmis yetisemediim
Kizlar benim bebik delirdi ya, sali gunu rota asisi olduk, o gun iyiydi sonra bi huzursuzluk bi soylenme boyle acikiyo meme vericm kendini yay gibi geriyo geriye atiyo, kucakta da ayni, mama verirken de ayni, boyle ikiniyo gibi inliyo ııııı diye sesler fln cikariyo, boyle bsieyler oldu mu sizde de karni mi agriyo nedir midesinden bagirsaklarindan sesler geliyo ara ara, bide cok aç gibi emiyo ara ara, halbuki ayni miktarda mama meme veriyorum ya, cok uzuluyorum oyle yaptikca

Yaaa ne güzel benide götür :))) yurt dışında yaşamak isterdim bende
Benim eşim orda yaşıyor, çalışıyor ülke güzel de ayrılık çok zor.. Hele bir de bebekle beklemek daha zor ama yuvarlanıp gidiyoruz :) bakalım şimdi aile birleşimi vizesine başvurucaz tüm evraklar hazır avukatın tamam demesini bekliyoruz

Aa ayrı olmak tabi çok zor. İnş hemen tamam derlerde rahat edersiniz

Çok gazı olabilir mi ki?

Ya kızçeler benim bebito 18.30 dan beri uyuyo saat 22.00.. Gece uykusuna çok erken geçti niye böyle oldu ki şimdi, acaba bugün çok yordum diye mi

Ay inşallah ya bakalım:) normalde planımız doğumu İngilterede yapmaktı ama kul plan yaparken kader gülermiş o hesap hahah Bizim bıdıkların canları çok tez bekleyemediler valla

Orda olaymış doğum iyiymiş. Vardır bir hayır diyelim :)
Ya kızçeler benim bebito 18.30 dan beri uyuyo saat 22.00.. Gece uykusuna çok erken geçti niye böyle oldu ki şimdi, acaba bugün çok yordum diye mi

Yorduysan ondandır. Gece uyanmaya hazır ol:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…