Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet sleppy bio nat. Cok iyimis

Kız benim bebe emmiyor ki mama içiyor

Simdi bisey sorcam, aranizda bebeyatmaz almayi dusunenler var mi? Cok gerekli biseymis gibi gozukuyo bu aralar gozume.cunku bebeler oturmaya 4.ay da yavas yavas basliyo
Ama sorum şu ki,dolap tan alsam icime siner mi? Daha once hicbisey almadim ve bebeyatmaza fazla para da vermek istemiyorum.alan varsa minderleri tamamen cikip yikanabiliyo mu?

Amaann burası daha iyi diye geldim şimdi insan evler doldu tenha biyerde oturuyodum coştu arabalar durmuyo hiç geçmezdii
Nasil yani istnabulda oturuyosun nasıl.neden gidip geliyosun

Servis le 2 kişiyiz
16 yıllık firmam bi sekilde alıştık

Reactions: Jou
Ayıptır sorması bebeleriniz kaç kilo benimkine 3 hafif büyük oluyor. Bir sürü stokladım daha 4 e geçmem
Benim yaklaşık 10 gün önce 7kiloydu şu an bilmiyorum sıkıyor 3 numara stoğun bitmeden sıkmaz inşallah benim de elimde var az gerçi 2 paket ama bitsin diye gözlüyorum

Kiyamam kuzuya ya korkulmazmi hasta olacaklar diye ödumuz kopuyor
40 çıkmadan nedir bu ya
Oh iyi yapıyorsun sonra krize gircen

Benim yaklaşık 10 gün önce 7kiloydu şu an bilmiyorum sıkıyor 3 numara stoğun bitmeden sıkmaz inşallah benim de elimde var az gerçi 2 paket ama bitsin diye gözlüyorum
Heeee anladım bacım normal o zaman sıkması benimki sıkmaz bitmeden benim kız 1 ay önce 5.5 kg idi. Bakalım çarşamba kontrolü var

bi de danoneyle mayaladim, sut gibi tadi hic eksiligi yok. ama gozleri filan doldu ogurmekten o derece sevmedi. doktor karistirmayin basta, tatlara alissin dedi. biraz daha deneyim olmazsa artik karistiririm napayim

Alışır kuzum ya normal zamanla bir kaşık bir kaşık alışır

Heeee anladım bacım normal o zaman sıkması benimki sıkmaz bitmeden benim kız 1 ay önce 5.5 kg idi. Bakalım çarşamba kontrolü var
Benim erkek o da farkeder belki kilo ve boyda. Güzel geçsin inşallah çarşamba kontrol bizim de sonraki hafta 4.ay aşısı var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…