Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Normalmiş o bi anda farklı bişeye geçtikleri için sıvı da değil ya

Benimki 3 aylık yoğurt ta aynı tepkiyi verdi ama bi kere ağzına sürdüm sadece
İstersenşz ufak şeftali ekleyin yoğurda öyle deneyin meyve ekleyince daha güzel yiyorlarmış
bi de danoneyle mayaladim, sut gibi tadi hic eksiligi yok. ama gozleri filan doldu ogurmekten o derece sevmedi. doktor karistirmayin basta, tatlara alissin dedi. biraz daha deneyim olmazsa artik karistiririm napayim

Ay be güzel demişsin kendim demiş kadar rahatladım Hayır iyi kötü bebek bakmanın zorluğunu bilmeleri lazım kendileri kendi çocuklarıma bakmasalar bile.. Valla dışardan tanımadık birini çağırsan oda sever gider. Bir farkınız olsun dışardakinden demi..
Bizimkiler benden çekiniyorlar ama yapacaklarını da yapıyorlar değişikler Ay bak ne anlatacağım Araba sürmeye başladım bebek için.. Geçen günde işe gittim birkaç gün.. Aşağıda araba yoksa ya da izliyorlar gidişimi, arkamdan benim eve geliyor eşimin ananesi, ben yokken bebeği sevecekmiş.. Bir araba sesi duyar duymaz benim geldiğimi sanıp kaçmış evden Sanırsın ki adam yiyorum. Sadece istediğim ellerini yıkamaları ve çocuğun üstüne üfürerek eğilmemeleri.. Bakın bile demiyorum çünkü bakamazlar. Benim kv sadece aralarda emzirmiş öyle bebek mebek bakmamış kendi annesine baktırmış diğer geri kalan işleride kp yapmış alt değişim gezdirme vs..

Aynılar yaaaaaa valla ısırmakta neymiş kv abisinde öyle diyormuş. Dedim kimse ısıramaz herkes kendininkini ısıracaksa ısırsın ben izin vermiyorum. O yüzden bana gıcık oluyorlarmış

Biz kullanmıyoruz doktor demedi hiç biz de istemedik kullanmak mı gerekiyordu acaba
Kullanmak gerekiyormu bilmiyorum canim bizim dr yazmisti devamli kullanalim diye gaz icinde onu kullandik ekstra bisey almadik

En guzelini yapiyorsun kimseyi kabul etmemek lazim ben oyle yapiyorum kendimde hic cikmiyorum esim sagolsun gezinti ordan oraya gitti getirdi hastaligi okadar zorduki inlemekten uyumadi 4 gun yavrum okadar korktumki uzun bi sure bu korkularimi yenemem tedbir bizden takdir allahtan olcagi varsa tabiki oluyor ama millet gercekten cok sorumsuz ufacik bebegim varken 40ımiz cikmadi 10 kisi birden cat kapi geldiler kovsan kovamazsin simdi bende evde yokum diyorum her aradiklarinda

Yaa öyle mi hadi bakalım ben zorluyorum da direniyor bakalım
Canim sabah yazmayi unuttum senin bebis kabiz oluyordu dimi ya ben kayisi suyu iciyorum sabahlari kahvaltida once pek farkina varmadim ama nezaman icsem ogun cok rahat yapti duzenli icmeye basladim sukur kabizligimiz duzeldi yani onun etkisimi bilmiyorum ben oyle hissettim bi dene istersen kayisi receli hosafi suyu ne bulursam tuketiyorum

Bende prima kullaniyorum ama artik sleepye gecicem cok pahali baby turco nasil iyimi
Primayi ben hamileyken stoklamistim o zaman fiyatlar bu kadar ucmamisti. Sonra sleepy ve molfix e gectim valla zatn hemen degistiriyorum bekletmiyorum bezi. Geceleri sadece sleepy nin bionaturelini veya molfix in pure n soft unu kullaniyorum bi tik daha iyi normal sleepy ve molfixlere gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…