Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hiç duymadım öyle bişey şöyle bişey var herşey herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir deneyin bence . Bebeğiniz kolik filan değilse sıkıntı olmaz benim ki pırt pırt atıyor djjdjd
kayisi, seftali, erik bunlar gaz yapiyomus ondan butun yaz komposto yaptim yedim serin serin fena olmadi aslinda

valla şebeğe döndüm karşısında ayy nası güzelmiş ımmm diye diye karşısında yutkuna yutkuna yarım kaşık yedirdim. biz de sofradaydık zaten. babasının kucağında otururken yediriyorum. yine doktorun yönlendirmesiyle.

Reactions: Jou
Anladım canımm alışıcakk daha anlayamadı ne olduğunu inşallahh kilosuna iyi gelir

Git bence çünkü gidilmedimi ilerliyo Allah korusun bronşite dönme ihtimali olabiliyor

Üstümde oturuyorlar etraf hep akraba bir de herkes çok yakında Çok bunaldığım oluyor. Eşinle tartışsan bile dinliyorlar özel hayat sıfır. Gelip kaçıyorlar da sanki haberim olmayacak Ben de bencillikten olduğunu düşünüyorum.

Selam kızçeleeer bebiş uyudu çayımı demledim kekim fırında, köyden gelen kayısılarla hoşafımı da yaptım balkona geçtim sonunda keyif zamanı şimdi :)

Vallaha özeniyorum sana şöyle tek başına içeyim çayımı sessiz sessiz nerde
Kızı kocaya kitledim ayağında uyusun diye oğlumu yatırmak için hazırlayayım dedim rafadan tayfa izlicekmis neyse onu izletken kızın ağlama sesi hemen çocuklarj takas ettik
Kız şimdi emiyor oğlum babasıyla TV izliyor
Veeee hayalim ikisininde uyumasi sonra çay sefası sürmek

Yaa inşallah sen de dinlenirsin biraz canım senin mesajlarını okuyorum da bebiş zorluyo valla seni şükür Allah'a benimki kolay Bi bebek maşallah yoksa ben de vakit bulamazdım.. Bir de tek bakıyorum ya

Benimde üstümde oturuyorlar ama bana faydaları çok yemegimi yaparlar çocuklarımla ilgilenirler
Memlekete yerleştiler en çok ben üzüldüm

Yaa inşallah sen de dinlenirsin biraz canım senin mesajlarını okuyorum da bebiş zorluyo valla seni şükür Allah'a benimki kolay Bi bebek maşallah yoksa ben de vakit bulamazdım.. Bir de tek bakıyorum ya

Ay inşallah canım
Evet bizim kız biraz zor bı bebek düzene girer İnşallah ne diyeyim evet bebiş Allah'tan sakin yoksa tek başına çok bunalirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…