Hahah sorsan benden de çekiniyolar ama hareketler bebeğe gelince hiç de çekiniliyomuş gibi değil. Hamileyken adam akilli arayip sormadi kadin ne alakaysa eşime çekiniyorum diyomuş. Hani rahatsız ederim gibilerinden düşünüyormuş arayıp 1 saat konuşmayacaksan, alt üstü bir hal hatır soracaksan niye rahatsız olayım ama di mi? Çekinilecek insan olsam bebegin ultrason videolarini fotograflarini (o talep etmedigi halde)sana atar miyim?
Siz ayni mahallede ya da binada oturuyorsunuz anladigim kadariyla. Üfff öyle de çok zor bee, hepten bunalır insan
komikmiş ama sen gider gitmez apar topar bebegin basina üşüşmeleri sonra da geldin sanıp can havliyle kendilerini eve atmaları. Normal bi insan yapmaz zaten bu hareketi. Tabi canım bilinçli şekilde sevdikten sonra kim ne diyecek sanki. K.validem suratini suratini opuyo ona bile daha bisey demedim alinip gucendirmemek icin ama kizim sana soyluyorum gelinim sen anlaya getirdim biraz. Ananemin oykuyu agzindan optugunu, onu uyardigimi, bunun yanlis bir hareket oldugunu filan soyledim. Bagisikligi daha tam gelismedi, asilari yok, kimse ne hastalik tasidigini bilemez, soguklar da geldi, hastaliklar da artti artik herkes daha dikkatli olmali, hasta olursa kucucukken antibiyotige basmanacagini, yaziktir gunahtira getirdim lafi. Tabi canim oyle canim diye tepkiler vermesine ragmen hareketlerinde pek bir degisim olmadi yani. Işin yoksa bi dahakine de onun uyarisini yap. Aslinda akillari ermediginden veya cehaletten de degil yapis sebepleri işlerine öyle geldiginden ve de bencilliklerinden kaynaklı. Şahsen ben bu kadar bilinçsiz hareketler beklemiyordum hiç k.validemden. dikkat eder hatta etmeyenleri de uyarir diye bekliyordum ama olmadı