- 2 Ağustos 2013
- 38.176
- 127.646
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #73.181
Valla bizimde klima salonda olmadı beşiği salona taşıyıp orda yatalım diyorum. Gerçi kız tulumla yattığından iyi sıcak uyuyorsweetgirlcandy
Aynenn evlerin içi baya soğudu ben doğalgazi actim disarda Güneş ama ev buz gibi
Klimayı da ekstra açıyorum
Elektrik sobasinida cikartik banyo yaparken açıyoruz
Ben klimayı çalıştırıyorum eşim çaktırmadan kapıyor sıcak oldu sanki diye ben çok üşüyen bir insan oldugum için o yüzden hep soğukmuş gb geliyor
Gecende yazdim ona
Hayatim güneşi emzirirken klimayı çalıştirdim ama kızım kucamda uyuyakaldi onu uyandıramam sabahtan beri hiç uyumadı 2 saattir klima acik hakkını helal et dedim
Hepsi aynı demek. Karşısına koy saatlerce bakarBenimkide tvci ters yatırıyorum eneeee kafayı çevirmiş ya da tepeden gözleri dikmiş buluyorum
Evet ya buz gibi oldu evler iyice. Bizim zaten ısınmaz şimdiden başladı. Bi taşındaydım artıkYok kuzum 2.5 tog baya kalın zaten. Şimdilik ben içine kısa kollunzıbın giydiriyorum tam iyi geliyor. Biraz daha soğuk olursa içine giydiklerimizi artırarak ilerleyeceğiz. Burda tog değeri ve ne giyilecek diye bir görsel paylaşılmıştı bi ara
Bizim de eller hep soğuk, ağzından da ısladığı için sürekli. Gece yüzü de soğuk oluyor. Ayaklar da soğuk olabiliyor bazen onu patikle hallediyorum. Eldiven bu dönemde önerilmiyor canım gelişimi için. Karnına sırtına ensesine bakıyorum sıcaksa sorun olmaz. Diyetin nasıl gidiyor canım? Bebeğinde değişiklik oldu mu diyetten beri
Evlerin içi bir anda soğudu ya. Bizim de 23 gösteriyor ama baya soğuk, klima açıyorum içeride ısınsın diye. Bu sene erkenden yakacağız doğalgazı
Yaa cnım benim bebeğim de 2 gündür özellikle yere sırt üstü yatırınca öksürüyor. Doktora gitmeli miyim acaba?
Tabi canım. Biraz daha büyüsün ısirarak sevicem kusura bakma, onu şöyle ısırıcam böyle ısırıcam kusura bakmazsın artık diyip duruyodu. Dedim valla ben dişlerimi sıkıyorum yapacak bir sey yok. Isırmak da neymiş ısıracak olsam ben ısırırım, severken dişlerim yamulacak yakında dişlerimi sıkmaktanO sevme lafina ben sinir oluyorum ya kedi kopek mi bu cocuk alcan sevicen. Kaldi ki zatn oyle sevdirmez bebek kendini . Bebekle oyun oynarsin saklabanlik yaparsin ona, konusursun oyalarsin yani. İstiyolar ki mincirsinlar evirip cevirip oyuncak bebek gibi oynasinlar. Basiyo zirlamayi tabi cocuk sonra al annesi agladi bu
Valla kimse kusura bakmasin isittirmam ben opmeye kıyamıyorum daTabi canım. Biraz daha büyüsün ısirarak sevicem kusura bakma, onu şöyle ısırıcam böyle ısırıcam kusura bakmazsın artık diyip duruyodu. Dedim valla ben dişlerimi sıkıyorum yapacak bir sey yok. Isırmak da neymiş ısıracak olsam ben ısırırım, severken dişlerim yamulacak yakında dişlerimi sıkmaktanöyle ısırdığı anda bebek bi ciyaklasa insanın nevri döner yaa
Paket gibi boyna çocuk taşıyacaz demek ki bunlaraBenimki de üst katta bugün çıkıyorduk eşime getirmiyon diyo heralde benim kızda erken yatıyor artık eşim geldiğinde uyumuş oluyor. O da sen geliyon sanki de dedi annesine. Sonra daha diyo baban resmini seviyoda vırt zırt. Uyduruyo adam hiç öyle resimden sevecek bi tip değil. Hepsi aynı bunların
Aa ilk defa duydum bunu ben umca kullaniyodum fakat o da ses tellerime zarar veriyodu benim bundan alayim da evde bulunsun madem.Bende sambucol falan var kendimi kötü hissedince alıyorum hemen işe yarıyor
Dr yazdi canim bagirsaklarinin duzene girmesine yardimci oluyormusNiye kullanıyorsun ben kullanmıyorum
Hee yok demeyi unutmuşumm hahahha eyupte koca buldumm hahahahahaha evlendim çerkezkoyde yasiyoruz ekmek burda eşim zaten burdaydı 12 senedir bende pesine geldim 4bucuk senelim evliyizHala istanbulda misin canım
Evet iyi değil eşim çıkarıyor en fazla yarım saat duruyo geliyo. Valla bizim ara düzelmez bu kadın düzelmez çünkü fenalıkta 1 numaraPaket gibi boyna çocuk taşıyacaz demek ki bunlarasenle de arası degildi hatırladığım kadarıyla, sen bebegin yaninda olmadan kac dakika sevebilecek ki yukarda cocugu. Torun cok kiymetliyse geliniyle iyi tutsun madem arasını da doya doya sevsin.. aman hep laf işte
Aa ilk defa duydum bunu ben umca kullaniyodum fakat o da ses tellerime zarar veriyodu benim bundan alayim da evde bulunsun madem.
Ay bana da verseler ya kabız çoğunlukta bebeğim. Gittiğimde sorayımDr yazdi canim bagirsaklarinin duzene girmesine yardimci oluyormus
Valla bizimde klima salonda olmadı beşiği salona taşıyıp orda yatalım diyorum. Gerçi kız tulumla yattığından iyi sıcak uyuyorkombiyi de eşim aç diyor bende açsam nolcak işe yaramıyor diyorum. Biz evin altı boş tüm cepheler açık ve çok büyük ondan ısınmıyor. Isıtıcıyla falan idare ediyoruz
Bizimde taşınma işi uzarsa salonda yatarız muhtemelenBen salonda yatıyorum beşik var tulum almadım daha
Yatak odasının altı boş cok soğuk ev büyük dedin gb ısınmak sorun
Hee yok demeyi unutmuşumm hahahha eyupte koca buldumm hahahahahaha evlendim çerkezkoyde yasiyoruz ekmek burda eşim zaten burdaydı 12 senedir bende pesine geldim 4bucuk senelim evliyiz
Bizimde taşınma işi uzarsa salonda yatarız muhtemelen
Alcam ben ondan
Amaann burası daha iyi diye geldim şimdi insan evler doldu tenha biyerde oturuyodum coştu arabalar durmuyo hiç geçmezdiiBende çorluda sayılırım oraya gidip geliyorum her gün 4 saat yol
Iyi yapmışsın dedi gb ekmek nerde biz orda eşimlede taşınmayı düşündük ama çevremiz burda bakıcı burda gidip geliyoruz işte 7 sene oldu bizimde
Sor bence canimAy bana da verseler ya kabız çoğunlukta bebeğim. Gittiğimde sorayım
Biz ilk gunden beri kullaniyiruz n7Ay bana da verseler ya kabız çoğunlukta bebeğim. Gittiğimde sorayım
Ben baby turco kullanıyorum canoKizlar hepsiburada sleppy bezlerde islak mendillerde 2. 1 lira bakın isterseniz
Benimki 3 aylık yoğurt ta aynı tepkiyi verdi ama bi kere ağzına sürdüm sadecekizlar ben tadimlara 4. ay biter bitmez basladim doktorun onerisiyle. yogurtla baslatti doktor. ama ne baslamak. biz yemek yerken agzini sapirdatan cocuk, yarim kasik bile yutmadi ilk iki gun3. gunde yarim kasik yedirebildim. ikincide kilitledi agzini, ben de ustelemedim. ama nasi tiksinerek yiyo anlatamam. yandik valla boyle giderse. memeden kurtaramicam cocugu sizin ilk cocuklar nasildi ilk yogurt denemesinde. korktum istahsiz olacak diye. zaten kilosu dusuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?