Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla bizimde klima salonda olmadı beşiği salona taşıyıp orda yatalım diyorum. Gerçi kız tulumla yattığından iyi sıcak uyuyor kombiyi de eşim aç diyor bende açsam nolcak işe yaramıyor diyorum. Biz evin altı boş tüm cepheler açık ve çok büyük ondan ısınmıyor. Isıtıcıyla falan idare ediyoruz

Benimkide tvci ters yatırıyorum eneeee kafayı çevirmiş ya da tepeden gözleri dikmiş buluyorum
Hepsi aynı demek. Karşısına koy saatlerce bakar
Evet ya buz gibi oldu evler iyice. Bizim zaten ısınmaz şimdiden başladı. Bi taşındaydım artık

Tabi canım. Biraz daha büyüsün ısirarak sevicem kusura bakma, onu şöyle ısırıcam böyle ısırıcam kusura bakmazsın artık diyip duruyodu. Dedim valla ben dişlerimi sıkıyorum yapacak bir sey yok. Isırmak da neymiş ısıracak olsam ben ısırırım, severken dişlerim yamulacak yakında dişlerimi sıkmaktan öyle ısırdığı anda bebek bi ciyaklasa insanın nevri döner yaa

Valla kimse kusura bakmasin isittirmam ben opmeye kıyamıyorum da

Paket gibi boyna çocuk taşıyacaz demek ki bunlara senle de arası degildi hatırladığım kadarıyla, sen bebegin yaninda olmadan kac dakika sevebilecek ki yukarda cocugu. Torun cok kiymetliyse geliniyle iyi tutsun madem arasını da doya doya sevsin.. aman hep laf işte
Bende sambucol falan var kendimi kötü hissedince alıyorum hemen işe yarıyor
Aa ilk defa duydum bunu ben umca kullaniyodum fakat o da ses tellerime zarar veriyodu benim bundan alayim da evde bulunsun madem.

Evet iyi değil eşim çıkarıyor en fazla yarım saat duruyo geliyo. Valla bizim ara düzelmez bu kadın düzelmez çünkü fenalıkta 1 numara

Umca da kullanıyorum ben. Sambucol un çiğneme tableti var bana baya iyi geliyor

Ben salonda yatıyorum beşik var tulum almadım daha
Yatak odasının altı boş cok soğuk ev büyük dedin gb ısınmak sorun

Hee yok demeyi unutmuşumm hahahha eyupte koca buldumm hahahahahaha evlendim çerkezkoyde yasiyoruz ekmek burda eşim zaten burdaydı 12 senedir bende pesine geldim 4bucuk senelim evliyiz

Bende çorluda sayılırım oraya gidip geliyorum her gün 4 saat yol
Iyi yapmışsın dedi gb ekmek nerde biz orda eşimlede taşınmayı düşündük ama çevremiz burda bakıcı burda gidip geliyoruz işte 7 sene oldu bizimde

Amaann burası daha iyi diye geldim şimdi insan evler doldu tenha biyerde oturuyodum coştu arabalar durmuyo hiç geçmezdii
Nasil yani istnabulda oturuyosun nasıl.neden gidip geliyosun

kizlar ben tadimlara 4. ay biter bitmez basladim doktorun onerisiyle. yogurtla baslatti doktor. ama ne baslamak. biz yemek yerken agzini sapirdatan cocuk, yarim kasik bile yutmadi ilk iki gun 3. gunde yarim kasik yedirebildim. ikincide kilitledi agzini, ben de ustelemedim. ama nasi tiksinerek yiyo anlatamam. yandik valla boyle giderse. memeden kurtaramicam cocugu sizin ilk cocuklar nasildi ilk yogurt denemesinde. korktum istahsiz olacak diye. zaten kilosu dusuk.

Benimki 3 aylık yoğurt ta aynı tepkiyi verdi ama bi kere ağzına sürdüm sadece
İstersenşz ufak şeftali ekleyin yoğurda öyle deneyin meyve ekleyince daha güzel yiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…