Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Mar
MC06 cano nasılsın yoksun bayadır
Maraştayım kuzu memlekette annem rahatsız biraz.Çocuklar o derken vaktim olmuyor Oğlum da rahatsız 3 gündür.Kakasında kan gördüm alerji dedi dr.Bakalım tahlil yaptıracağım.Sen nasılsın Ahsen ne yapıyor?

Kızlar en son akşam kaçta besleyip uyanmasını bekliyorsunuz tekrardan. Benim minik 18.30da yedi mamasını 7.30da uyudu hala uyuyo ses yok
Her gün aynı bizim 3 saatte bir besliyorum gece 2 de son mamayı verip 6 saat sonra uyandırıyorum. Yoksa kendi uyanmıyor. Çoğu zaman gece 2 dekini bitirmiyor bile uyuycam diye

Bu aylarda çıkıyor sanırım alerji olayı. Ek gıdayı bana ona göre mi verin diyor. Geçmiş olsun canım. Umarım öyle fazla bişeye alerjisi yoktur

Geçmiş olsun annen için bahsetmiştin biraz. Ya bu alerji nedir çocuklarda hep yaa. İnşallah çıkmaz. Bizde aynı işte günler bebişle geçip gidiyor. Ahsen kuzusu da büyüyor teyzesi

Her gün aynı bizim 3 saatte bir besliyorum gece 2 de son mamayı verip 6 saat sonra uyandırıyorum. Yoksa kendi uyanmıyor. Çoğu zaman gece 2 dekini bitirmiyor bile uyuycam diye

Normalde bende en son 1de verirdim ama bu aralar bütün düzen alt üst oldu nasıl toparlayacağım bilmiyorum

Kızlar en son akşam kaçta besleyip uyanmasını bekliyorsunuz tekrardan. Benim minik 18.30da yedi mamasını 7.30da uyudu hala uyuyo ses yok
Ben en son 7.40 da verdim 8den beri uyuyo sabah kalkar artık, gece beslenmeye kalkmıyor yani. Sabah 5 gibi kalkar büyük ihtimalle. Ama acıkırsa seninki kalkabilir bütün gece uyuyor mu?

Bi anda öne çekiliyor valla bizde öyle oldu 9-12 arası uyanık durup 12 de uyuyordu şimdi maşallahı var erkene çekti artık hep öyle gidiyor alıştı çünkü
Iyi bakalımm çok güzel cano ben uyutmaya çalıssamda ciğlığı basıyo maaleseff oyuzden zorlamıyorum artık ne zaman isterse artık gecen 6bucukta uyuyp ertesi sabah 8de uyandı ara ara uyandı tabi meme istedi uyudu

Beybimm 4 aylık oldu doktor gene 3saatte bir ver diyomu
Normalde 2 saatti uzattım 3 saate çıkardım kuzu. Zaten 3 saatte acıkıyor belli oluyor. Ama gece bıraksan uyanmaz asla mama için bende 3 saatte uyandırıyorum gece 2 ye kadar ondan sonra 8 e kadar ellemiyorum

Reactions: Jou
Ben en son 7.40 da verdim 8den beri uyuyo sabah kalkar artık, gece beslenmeye kalkmıyor yani. Sabah 5 gibi kalkar büyük ihtimalle. Ama acıkırsa seninki kalkabilir bütün gece uyuyor mu?

Yok canım 3 saatte bir kalkıyor normalde. Senin Maşşallah iyi kalkmıyor

Normalde 2 saatti uzattım 3 saate çıkardım kuzu. Zaten 3 saatte acıkıyor belli oluyor. Ama gece bıraksan uyanmaz asla mama için bende 3 saatte uyandırıyorum gece 2 ye kadar ondan sonra 8 e kadar ellemiyorum
Aynı benimkide gece hic uyanmazz bıraksam bende 3 saatte bir devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…