Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar Allah kimseye yaşatmasın. İnstgramda bu sayfayı takip ediyorum güzel bilgiler veriyor takip edin isterseniz. İlk Yardım kursuna gitmeyi çok istiyorum ama böyle bir kurs maalesef yok.

Rabbim korusun hepsini
En korktuğum iki seyden biri
Boğazına bişi kaçması ve ateş çok korkuyorum
Oğlumda iki kere bogazina takıldı nefessiz kaldı hala gozlerim dolar o panik o korku o çaresizlik o kaybetme korkusu

Eşimde bende şu zamana kadar gitmeyi istedik ama en kısa sürede istiyoruz

Kızlar Allah kimseye yaşatmasın. İnstgramda bu sayfayı takip ediyorum güzel bilgiler veriyor takip edin isterseniz. İlk Yardım kursuna gitmeyi çok istiyorum ama böyle bir kurs maalesef yok.

Ayy kızz bune bu travma gecene kadar ben geciririm travma yaa offf olmaz inşallah oyle bise

Ek gıdada enn korktuğum şey inş hepimiz sıkıntısız atlatırız o süreci. Var mı peki bulunduğun yerde o kurstan ben araştırdım ama sanırım yok ya

Ay bitane daha gördüm çocuk balkondan düşmüş onu gördüm nasıl agladım kızıma sarildım iyice cok kotü bise

Ek gıdada enn korktuğum şey inş hepimiz sıkıntısız atlatırız o süreci. Var mı peki bulunduğun yerde o kurstan ben araştırdım ama sanırım yok ya

İnşallah yaşamayız herhangi bir sıkıntı
Var canim önce eşim gider sonra ben artık
Cok önemli bisi keşke senin orada olsaydı ya

İnşallah yaşamayız herhangi bir sıkıntı
Var canim önce eşim gider sonra ben artık
Cok önemli bisi keşke senin orada olsaydı ya

Bencede. Ailede birinin mutlaka bilmesi gereken bir durum. En ufacık şeyde bilinçli olmak gerekir. Öğrendiklerini olmadı bize anlatırsın burada:)

Eki Görüntüle 3135991 Len kafayı yicem kızlar ben bu kıza bir yaş diye aldım bunları bedenlerde mi sıkıntı var yoksa benim kız iki metre mi olucak

Açıklamada baktınız mı ne kadar boyutu. Bazılarının kalıpları küçük oluyor ya. Yoksa dediğin gibi uzun olacak minnak

Kızlar en son akşam kaçta besleyip uyanmasını bekliyorsunuz tekrardan. Benim minik 18.30da yedi mamasını 7.30da uyudu hala uyuyo ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…