Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de öyleydi bi gün işte ikindi vakti uykusu kaydı ondan sonra düzene bindi anlık oldu

Normalde 2 saatti uzattım 3 saate çıkardım kuzu. Zaten 3 saatte acıkıyor belli oluyor. Ama gece bıraksan uyanmaz asla mama için bende 3 saatte uyandırıyorum gece 2 ye kadar ondan sonra 8 e kadar ellemiyorum
Dr'un uyandır demiyorsa aslında uyandırmana gerek yok aslında 4 aylık olmuş zaten gece uykularının uzaması lazım hem senin için de kolaylık olur ilerde, uyuyorsa uyandırma bence minigin uykuya da ihtiyacı var

3 aylıkken gece beslemesini kesme çok küçük daha demişti. Zaten uyanmıyor gözler kapalı içip uykuya devam ediyor çok şükür

Benimki de bugün zorla bi parça çıkardı dün yapmamıştı normalde her gün yapardı. Sabah yağ koycam bakalım mamasına

Onu ben önceden yapıyordum. Midesi ağzına geliyordu hep baya rahatsız etti yağ. Bende yarın oyuzden poposuna sürmeyi düşünüyorum.

Valla zor yürüyodum bide vücut ödem yaptı ne günlerdi ya
Ayyybenim hiç ödem falan olmamıştı
İnşallah ateşleri çıkmaz huysuzluk olur biraz büyük ihtimal de
İnşallah ya ateşten korkuyorum
Kızlar Allah kimseye yaşatmasın. İnstgramda bu sayfayı takip ediyorum güzel bilgiler veriyor takip edin isterseniz. İlk Yardım kursuna gitmeyi çok istiyorum ama böyle bir kurs maalesef yok.

Ayy en çok korktuğum şey havale yaa rabbim yaşatmasın

3 aylıkken gece beslemesini kesme çok küçük daha demişti. Zaten uyanmıyor gözler kapalı içip uykuya devam ediyor çok şükür
4 aylık aslında benim takip ettiğim yabancı kaynaklar da uyandırmayın diyor geceleri ama tabi her doktorun görüşü farklı ben uyandirmiyorum acıksa zaten uyanır

tadımlara gectigimizden beri kendi yapıyor artık kakasını armut ve elma tattırdım 2-3 çay kaşığı lifli ya bağırsakları çalıştı, artık kaka yapması için debridat şurup vermiyorum sevinçliyim kaka yaptığını görünce alıp duvara asasım geliyor hahah

Öyle oluyoya

Selam kızçeleeer bebiş uyudu çayımı demledim kekim fırında, köyden gelen kayısılarla hoşafımı da yaptım balkona geçtim sonunda keyif zamanı şimdi :)
Ayyy seninle komşu olasım geldi, balkon keyfi yapardık ne hamaratsın hem bebeğe hem eve yetişiyorsun. Ben bitik haldeyim çay kek hak getire. Su içsem şükrediyorum.
Bebeklerinizin gece uyumasına çok imreniyorum ya maşallah hepsine. İnşallah benim bebeğim de öğrenir şu uyuma işini. Gece bile 1 1.30 saatte uyanıyor emmek için. Hiç uzun uykumuz yok, çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…