Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sorma soguk su bile icemedim dondurma hala yemedim evlilik yıl dönümünde bile ayran icmistim ahh ahh seneye insallah acisini cikaricam
Soğuk su, dondurma, gazlı içicek vs anammm bende içmedim yemedim bayadır. Ama artık küçük kaçamaklar yapıyorum. Sadece dondurma yemedim hala.. Deniz kenarındayım denize bile gitmedim. 44. gün kontrole gittikten sonra doktor girebilirsin demişti

Canım ben aşı yaptırmadım.Sürekli Mukuslu kakası dr da hemşire de alerjiyi tetikler dedi.Gastroentolojiye götür baktır istersen.Bağırsakta kan olması ciddi bir durummuş.Sürekli huysuz ve ağlıyor oğlum sizde de öyle mi?Foto yok kakada kırmızılık vardı.

Vallahi bizim emme sorunumuz bitti ama bu sefer de uyuyamiyor 8 bucuktan bu yana uyudy uyandı simdi ayakta eew eee diyor ayağıma alıyorum kıyamet kopariyor konuşuyorum gülüyor uykuus var ama bırakmak istemiyor gibi
Uykuya direnme gündüz oluyor bizimkinde gece uyuyor memeye kalkıyor sadece inşallah bozulmaz gece uyanık olsa ayakta duramam. Senin kızçe baya baya zorluyor benim oğlan ne ayakta ne hamakta nede beşikte sallanıyor ya kucakta uyuyor yada memede bebek arabasında 2 3 kere uyudu şimdi onada yatırınca yay gibi atıyor kendini

Aynen benim oğlan da sürekli huzursuz mızmız gittiğim Dr ikinci dozu da yaptır dedi ama çocukla doğru düzgün ilginelip test falan yapmadı başka bir doktora daha götüreceğiz

Sagol canim bende birazdan goturcem kızımı
Şifalar olsun inşallah canım

Kızlar selam 6. Ay aşılarını olduk iğnenin girdiğini hissettiği an bana gözlerini açıp kocaman baktı sonra dudağını büzüp ağlamaya başladı kuzum yaa. Şimdi eve geldik uyudu. ebe ateş yapacağını sanmıyorum dedi ama bakalım ateş kontrolü yapicam düzenli gereksiz calpol vermeyi düşünmüyorum ınşallah artmaz

Şifa olsun minnoşaaa 3 tane ikisi bacaktan vuruldu biri ağızdan verildi dimi.. Hepatit-B ile tetanoz diyerek kısaltayım aşının ismini ateş yapmaz diyorlar. Diğerini bilmiyorum ama.. Genelde aşıdan geldikten sonra veriyorlarmış calpol kime sorduysam etrafımda öyle.. Ben de senin gibi düşünüyorum ama bellide olmaz benim işim Bizim 6. Aya daha var tabi

Tüh Ankara olsaydı bizim en son gittiğimiz doktoru önerecektim.
Burada bir iki Dr daha varmış onlardan da sonuç alamazsam Osman gönülal varya online randevu almayı düşünüyorum bakalım
Kızlar ya calpolu nerde muhafaza ediyorsunuz. Buzdolabına şurup koymayın içeriği dine çöküyormuş diye okumuştum.
Bizi. Ebemiz normal oda sıcaklığında dursun dedi. Odamızın biri serin oraya koyuyorum ben. Dolapta evet fazla önerilmiyormış
Bu arada bende sürekli ateş kontrolü yaptım sonra baktım çıkıyor öyle verdim calpolü

Minnaklar o dudaklarini buzunce bende dayanamiyorum,şifa olsun:)

Ağıza 2 damla polio çocuk felci aşısı damlatıldı, bacaktan 1 tane vurdular canım bizim prematüre ya takvim biraz farklı 1 ay sonra 1 tane daha vuracaklarmış dozu tamamlamak için. Hepatit-B vuruldu şu an. şifa olsun bütün bebislere inşallah

Erken ek gıda bencede normal değil de. Aşı konusunda öyle düşünmüyorum ben maalesef
Gece 12 den sonra uyandırma kuzu alışsın bence Benim bebeler uyumuyor.
Sadece bi 2 de veriyorum bakalım bugün doktoruna sorcam
Memleketim benim
Kızlar ya calpolu nerde muhafaza ediyorsunuz. Buzdolabına şurup koymayın içeriği dine çöküyormuş diye okumuştum.
Serin yerde tutuyorum buzdolabına koymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…