Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de oyle diyo ya uyaninca ben bisey yapmadim diyo..biz buyuklere kardeş yaptik derken sanirim onlara tramva yaşatiyoruz:))

Vallahi öyle oldu galiba
Yanina yaticsm diyip farkında olmadan yüklenmesi var.mi oglum ayağına yüklendin o küçük ya agriyabilir aciyabilir diyorum yok yok ben bastirmiykrum diyor bazende kucamdayken sarılıyor ama bariz sıkıyor cok seviyor ama biraz kontrolsuz onlarda bebe napalim

Ben tüketiyorum hamilelikte dayandım sonra içtim çikolata filan yiyorum kan şekerim düşüyor saat başı emiyor kızım çünkü
Benimkide surekli memede diyette oldugum icin ben hicbirsey tuketemiyorum malesef ac geziyorum resmen corba meyve suyu iciyorum hep

Kızlar oğlum 2 gündür çok huysuz normalde akşam 8 de yatar gece 2 de kalkardı sürekli uyanıyor çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor gündüz nerdeyse hiç uyumuyor neden olabilir acaba hasta değil gibi ateşi falan da yok

Canim bizde bir önceki konuşmalardan aynı şeyi sorguluyoruz
Benim kızımda 8 gibi uyutmaya başlardım 9 a doru uykusu yoksa 10 a doğru uyurdu
Simdi ayağımıza aldıkça çığlık atıyor
12 den önce uyumuyor
Uykusunda ağlayıp inliyor

Ay ne fenalar ya
Şampuan ve deterjanı stok yapmıştım var
Ama ıslak mendilim alt açma bezim ve pişik kremim azaldı almam lazim ucurmuslwr ya
4 parça bir şey aldım 680 TL ödedim. 300 hediye çeki göndermişti çok sevdiğim bir abla bebek için, onunla birleştirdim. İndirimde stoklamak lazım gerçekten

Evet ya geçen jou ya atmıştım bende. Aşısız ve iyot gerçekten bu ikisi çok etkili takip ettiğim kadarıyla
Kadın doğru birşey yapmıyor tamamen bebekle ilgili canım.Akrabamızın kızı da 6 aylıkken yürümüştü sadece anne sütü ile. Erken ek gıda hele ki sarımsaklı ilik çorbası 3 aylık bebek için ne demek!Çocuğun bütün sindirim sistemini bozacak ilerde yazık bebeğe.Aşılar cok önemli özellikle okul döneminde doğru örnek olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…