Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de oyle diyo ya uyaninca ben bisey yapmadim diyo..biz buyuklere kardeş yaptik derken sanirim onlara tramva yaşatiyoruz:))

Canım gece ateşi olmadı ama gündüz hafif çıkıyordu bende daha fazla çıkmasjn diye calpol verdim gece saat başı kalkıp baktım bide çok örtmedim üzerini. İstersen yarın gece tulumunu giydirme
Bacaklarda ne aşısı kız
Kuzum sizinki niye öyle geriden geliyor ki aramızda 6 gün var ama senin aşılar hep baya atıyor tarih olarak

Kizlar ya fanta cola tarzi icecekler tukettinizmi hic benim canim aşırı istiyor dayandim hamileykenden beri 1 bardak icsem bisey olurmu ki ya
Ben tüketiyorum hamilelikte dayandım sonra içtim çikolata filan yiyorum kan şekerim düşüyor saat başı emiyor kızım çünkü

Cano ben 3haziranda doğurdum yanii 19ekimde yapılcak aşı ne geriden geldi kız

Kizlar ya fanta cola tarzi icecekler tukettinizmi hic benim canim aşırı istiyor dayandim hamileykenden beri 1 bardak icsem bisey olurmu ki ya
Vallahaa ben sprite falan ictim bayadır kaptırdım kendimi kızım herhalde ondan huysuz yaa hic böyle bi bebek değildi sakindi daaha içmeyecem istersen iç biz ne yiyip içersek bebeğede gidiyo uzüldüm şahsen sağlıklķ beslenmemız gerekiyor hep öyle ederdim şu zaman surekli içme derdindeyim benimde canım aşırı istiyo ama içtim içtiğim kadar daha içmiyorum kocamada dedim alma daha buara mukus gibi yapıyo kakasını yediklerimiz içtiklerimizden hep

Ay bakıyım öyle yapayım olmadı. Hiç aklıma gelmedi bak sen deyince dank etti tulum

İşte bizim misal ay sonu ya hep ay sonunda çağırıyor. Ayın 3ü olunca 3 Ekim haftasında çağırır diye düşündüm ama sistem farklı olabilir belki
Heee evet cano yaaa bende şaşırdım öyle ederlerdi buna boyle oldu defterede öyle yazmışlar 19ekim diye sonradan jeton düştü zatenn

Aynen kokumuzdan alıyorlar
Hep analar çekiyor be

Reactions: Jou
Aynn nefsim körelsin diye ictim bi cay bardagi canim dahada icmem zaten

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…