Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooohhh misss, ne güzel rabbim tamamına erdirsin yarın bana da duymayı nasip etsin inşallah

Açıkçası ben de sabırsız bir insanım canım ama ablam ekstra stres yapacaksın kalp atışını duymayacaksınız tekrar çağıracak vs dedi dişimi sıkıp bekliyorum :):)

Canim bende gittim bugun doktoruma hersey cok guzel saglikla buyuyor minikim masallah. Cinsiyet tahmininde banada kiz dedi bende kiz hissediyorum dedim ve 4 yaşinda kizim var oda kiz kardesim olacak diye dolanip duruyor . Kizimada sanki malum oldu hissetti kardesini. Bana da ayin 20 sinde gel ikili tarama icin dedi bakalim hayirlisiyla hersey yolunda gider insallah.saglikla aliriz kucaklarimiza.

Canım benimde öyle korkma son adet tarihim 1 Eylül ama tutmuyor kese görünümü ve kalp atışına göre 7 haftalık şuan tedirgin olmana gerek yok geç döllenme muhtemelen adete yakın yumurtlamışık
Benimde sat 6 eylül ve adet günlerim uzun sürer hep 35 36 günde bir sizinde böyle mi acaba

Bende de bugün bi uyku hali mevcut. Başlarda gece 12 dedi mi uyuyordum sabah erken kalkıyordum şimdi gece 3 den önce uyuyamıyorum

Bende aynı demek ki normal

Hadi güzel haberlerle gel inşallah
Ben sabah 4-5 bazen 7 de uyuyorum 12-13 gibi öğlen kalkıyorum ya uyku düzenim çok kötü progestan da uyku yapıyor

Kızlar benim son adet tarihim 1 eylüldü adet tarihime göre 10. Haftanın içindeyiz ama ultrasonda 8 haftalık çıktı neden acaba bu durumu yaşayan oldu mu

Ooo şanslı bir doktorun var bende bugün kurabiye yapmıştım götürsem mi acaba
Benim ki istedi yoksa aklıma gelmezdi ama bence götür jest olsun
Kizlar 2 hafta geride olmak normal mi peki sat göre 9 haftalık bebegim ultrasona göre 7+5
Kuzu yumurtlamanı bilmiyosan normal bence ki zaten sorun olsa doktorlar söylüyolar gelişim geriliği var diye demekki seninki beklenenden geç dölendi bizim hesaplarımız bazen tutmayabiliyor çok şükür kalp atışını duydun normal gidiyor salla gerisini benim etrafımda çok var adetim çok düzenliydi diyo ama geç döllenme olmuş sağlıklada doğurdular

Benim doktorum 1,5 hafta kadar fark olabilir demişti

Benimde 1 gün geriden geliyor sata göre doktora dedim hani neden böyle dedi ya onlar çok önemli değil bi tarafından ölçerim 6 haftalık çıkar öbür tarafından ölçerim 7 çıkar takılma dedi yani aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…