Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nazar engelleme team Benimki de bir o kadar gösterme heveslisi. Kucağımda uyuyan bebeği örseleyerek uyandırdı. Hatırlayıp sinirlendim
Offf benim ki de niye uyuyor dedi durdu 1 ay boyunca. Her kapı açılıp içeri girerken uyuyor mu dedi selam vermedim. Allahım dellendim

Kizlar uyku tulumu ve kozmonot aldinizmi ya ben dun birsürü mağaza gezdim hala gelmemiş hep yazlik urunler var internettende pek guvenemiyorum
İkisini de internetten aldım ben uyku tulumundan çok memnunum elauykutulumlari ndan aldım. Kozmonot da dolaptan sıfır denk geldi aldım

6.ay sağlık ocağı aşıları var hepsi bir arada olmazki canım bize sağlık ocağı hemsiremiz arasında 4 hafta olacak dedi 22 Eylül de yaptırdım menenjitleri 22 Ekim 6.ay aşıları dedi
Bende dedim diğer aşılarla mı olacak sorun olmaz birlikte olunca dedi

Ya kuzu denim ama başka bisi var galiba gözü akıyordu bugün simdide şişmiş göz kapağı canim sıkıldı simdi
Benim miniğinde baya çapaklanma oluyordu sütümlr sildim 2 günde geçmişti.
Ben 12 gün önce başladım. Meyve, sebze ayırt etmeksizin yiyor. Süt alerjisi var diye yoğurt vs yok. Bu akşam bir bütün elmayı gömdü. Buharda pişirip püre yaptım, 10 dk da tabağı sıyırdık.

Oyy maşallah ne güzel bugün bakalım benim bıdık napacak:)

Aaaaa o nasıl ebe bee tutamıyor bile demiştin. Acaba üstüne kalacak diye mi öyle yapıyor ki başka açıklaması olamaz yoksa
Bakarız bizde dedirtiyor eşime annem evine gitsin diye sanırım Tutanıyor gerçekten kız emanet gibi.. Ben emzirmede ilk zamanlar çok sıkıntı çektim. İnsanın hiç mi bilgisi olmaz. Umursamadı bile.. Lohusa kadının kanaması olduğunu bile bilmiyor. Anneme adet mi oldu diye sormuştu.

Kizlar uyku tulumu ve kozmonot aldinizmi ya ben dun birsürü mağaza gezdim hala gelmemiş hep yazlik urunler var internettende pek guvenemiyorum
Ben internetten aldım andywawa nin 9-12 uyku tulumunu 2,5 tog. Kalın gelirse değiştirecektim ama bana kalınlığı tam geldi ve yumuşacık kumaşı cok hoşuma gitti. Tabi suan büyük olur anca Aralık Ocak soguklarinda giydireceğim. Evin ısısını 24 derecede tutmaya gayret gösteriyorum şimdilik.

Oyy yerim onu bizim Dr oturtma ddi ya o yüzden ben bekliyorum hala
Ben doktora sormadım açıkçası, bizim oğlan yatmayı hiç istemiyor artık. Kucağımıza hep oturur pozisyonda. Kızım da öyleydi ve 5 aylıkken desteksiz oturabiliyordu. Bir şey de olmadı çok şükür. Oğlumu da oturtuyorum arada birkaç dakika
Bende alcam bundan doktorumuz destekli oturtabilirsiniz dedi
Ben gardropstan aldım kargo dahil 100 liraya. Tertemiz çok güzel. Gelir gelmez de fermuarını açıp hemen yıkadım, mis gibi oldu

Bende ara sıra denemeye çalışayım bakalım yapacak mı

Yavaş ayari varda yine bi 9 aylık olması gerek

Sen doktoruna sor 4 tane bacaktan aşı prensese zor olur nasıl dayanacak normalde doktorlar rota ve menenjiti diğer aşıların olmadığı aya göre ayarlıyor
Bende dedim de sorun olmaz dedi. Ben 5.ay başlayım yaa çocuğa yazık. Yani 5.ay boşta niye 6 ya attı anlamadım
Aaaaa ben şok
Bende şimdi dolaptan bakıyorum baya temiz var alcam bi tane yastıkla falan zor oluyor oturtması

Bi bakayim bende trendyoldanmi aldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…