Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tüh tam denk gelmiş

Sakin ol şampiyon
Sakinim
Ayyy ne göz öylee.

Bizde annemle sinir olmuştuk maşallah demiyo falan diye. Kendi de hoca bu arada
Burnundan olabilir yoksa tamamen uyanmaz uykudan sanmıyorum. Bende de sprey var çok iyi hemen açıyor artık onu kullanıyorum serum almıyorum

Ne alakaymış evlilikle çocuk

Bende her yazdığına cevap yazıyorum şu kayın aile stresi sardı beni
Ahahahah kız bende aynı Ehhh işte ne bilsin benim kv çok serbest bıraktığı için ona evlilik öyle geliyor sanırım.. Kimse demiyor yazık bu kız hamilelik boyunca evin içinde sürekli yattı.. Biz keyfimize bakıp gezdik. Doğum sonrası strese girdi vs. hiçbir destekte bulunmadık yine keyfimize baktık diye düşünürler mi Varsa yoksa gelini suçla Görümcem Allahtan fesat biri değil.. Bilmiyor öğretmemişler..

Valla ya ben hep kuzen eşlerine bile yardımcı olmuşumdur kendim yaşamadığım halde. Hamilelikte olsun bebekler doğduktan sonra olsun. Etrafımda ama hiç öyle destek olan yok. Bi annem ablam işte bu kadar. Allahtan görümcem yok kv gibi olsa aboow çekilmezdi

Hangisi kuzu yazsana yarin alayım hemen sıkayım evladıma

Bazı erkekler çok rahat zaten yükün ağır sen nasıl gidip alasın ki.. Kaynamış soğumuş içme su yapsan diyeceğim ama neyle burna damlatılacak. Tuzlu su tarifi dr öge var instagramda o veriyordu ama ben pimpirikli olduğum için hiç dinlemedim.

Bende de şok var benimkide emekli ebe terzi söküğünü mü dikemiyor acaba

Kiz normalde o benden pimpiriklidir alarm kurar ilac saatini takip eder ama olacak ya oluyor işte
İkimizinde basireti bağlandı ya

Bizimde payımıza bu düşmüş Allah’tan kendi ailemiz desteklemeye çalışıyor.

Derdinide tam anlayamadimki çocuğumun gazda var galiba
İnşallah dalar 1 buçukta beri ayakta yavrum

Peçeteyi kıvırıp en azından görüneni almaya çalışsan ben öyle yapıyordum o an yanımda bişey olmayınca

Yarın havuçla başlamayı düşünüyorum kuzum. Yoğurt mayalayıp ertesi günede onu tattırıcam bakalım çok heyecanlıyım senin miniği ne zaman götürüyorsun kontrole
Ben 12 gün önce başladım. Meyve, sebze ayırt etmeksizin yiyor. Süt alerjisi var diye yoğurt vs yok. Bu akşam bir bütün elmayı gömdü. Buharda pişirip püre yaptım, 10 dk da tabağı sıyırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…