Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Son düzenleme:
Kizlar 4.ay kontrolumuzu yaptık 700 gr almışız 2cm uzamış oğlumda hastaydı onuda goturduk ikisi ayni anda orada bi kaos oldu oğluma dünya ilaç verdi hava vericem oğlana
Kizada serum hava verdi rahat nefes alsın diye ne sürüyorduk yastığa onu unuttum işte
Ayaga kaldırma yi 6 ayda önerdi 4 ayda beklediğimiz elden tutup yarım yükselme dedi ayağa kaldirmayinonermedi ben kaldırdım demedim kocada bakıyor yan yan bana
Neyse her doktor farklı oturma ve ek gıda 6 ayda dedi

Ayaga kaldirmayi nerdeyse 1 aydir biz yapiyoruz kendi kalkmak istiyor parmak uclarinda yurumek istiyor resmen tabi biz kendi agirligini verdirmiyoruz ama elle de kaldiriyoruz ciglik atiyor resmen bunlari yapmak icin bide yapinca kahkaha atiyoruz

Super cano ben banyo ve mama oturağı alcam oda destekli sonuçta icine ince bise koyarım o daha çokkullanışlı anneme gidincede getiririm peşime
Evet bencede baya kullanışlı bende alcam ondan banyo için ilerde
Maşallah Güneşime

Kizlar uyku tulumu ve kozmonot aldinizmi ya ben dun birsürü mağaza gezdim hala gelmemiş hep yazlik urunler var internettende pek guvenemiyorum
Uyku tulumu diktirdim ben. Bugün kargoya verilecek. Astronot da çok kalın geldi diye lcw dan ayı kostümü gibi polarlı bir tulum aldım.

Ayaga kaldirmayi nerdeyse 1 aydir biz yapiyoruz kendi kalkmak istiyor parmak uclarinda yurumek istiyor resmen tabi biz kendi agirligini verdirmiyoruz ama elle de kaldiriyoruz ciglik atiyor resmen bunlari yapmak icin bide yapinca kahkaha atiyoruz

Ay benimkide ayağa kalkınca cok mutlu oldu suratından belliydi korktum indirdim hemen bende
Yapabilen cocuklar var tabi ama biz bu aylarda aramıyoruz diyorlar

Bende istiyorum aslında yaa doktor 6 dan önce başlama dedi. En azından 5 de tadımlara başlasam diyorum
Benim doktor yavaştan tadımlara başla, her tadımdan sonra 3 gün bekle dedi. 1 hafta uydum sonra go go go. bugün patates, kabak, havuç püresi yapıcam mesela.

Ay benimkide ayağa kalkınca cok mutlu oldu suratından belliydi korktum indirdim hemen bende
Yapabilen cocuklar var tabi ama biz bu aylarda aramıyoruz diyorlar
Benimkini biraksam kapidisari cikçak okadar hareketli ve istekli yandım valla yurumeye basladigi zaman

Benim doktor yavaştan tadımlara başla, her tadımdan sonra 3 gün bekle dedi. 1 hafta uydum sonra go go go. bugün patates, kabak, havuç püresi yapıcam mesela.
Ayy ne güzel yaa valla ben 5.ayda başlayım diycem dünya sağlık örgütü 6 ay diyor falan dedi aman faso fiso o deyim

Karıştırıpmı ayrı ayrı günde çok değilmi

Yok canım puset ama bizimki pusetten nefret etmişti zaten. Şimdi buna da binmiyor oturmaya başlayınca falan biner belki, hafif yatar pozisyonu rahat gayet 3 kademeli zaten. Binmezse de en azından arabada yer kaplamıyor
Elbet biner kuzum sonuçta kendi içlerinde de asilik yaşıyor bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…