Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Akma yapması kafamı karıştırdı
capaklanma da var mi. bizim ilk dogdugunda goz yasi bezlerinde tikaniklik vardi, doktor cay ile silin ve masaj yapin dedi ise yaradi. gecen gun yine oldu akma ile birlikte, yine surdum, biraz da masaj yaptim goz pinarinin ordan burnuna dogru. 3 gun filan gunde 3 kere yaptim, gecti yine.

Yapım yarın

Capaklanma 2 gun önce vardı aşırı capakliydi bugünde akma başladı yarın goturcem.gozede kuzu bakalim nebdiuecek

Ayyy benimde annem diyor mama veriyoruz her gün bir kere diye ben şok kvgil en başta kendileri kem göz millete sıra kalmaz
Kayinvaliden gelmeden oku üfle sen:)) benim bebe yeni dogmus hastane odasinda kv gil yuzuzunu ortup duruyo asla acmamaya çalisiyolar felan, dedim cocugu bogacaksiniz durun,doktor da geldi dedi ki ,bu ay dogurttugum en guzel bebek bu bebek sonra bidahaki gelişinde doktordan da saklamaya başladilar

Nazar engelleme team Benimki de bir o kadar gösterme heveslisi. Kucağımda uyuyan bebeği örseleyerek uyandırdı. Hatırlayıp sinirlendim

Listeye bakmak lazim yulaf yasak degildir umarim fıstık ezmesine alerjimiz var malesef

Yerimm onu yaaa oyyy cok iyi oldu kamera duymam etmem bişe olur mutfak zaten uzakta biraz telefonu kenara koyuyorum hem bakıyorum hem iş ediyorum kafa rahat ağlama geldimi gidiyorum sürekli gidip bakmaktansa
Ben mutfakla oda arsinda mekik dokuyorum valla benimki yakın canim ama yinede kamera alicam icim rahat eder

Reactions: Jou
Ay cekip uzatiyo bide bazen evet diyorum cocugum napiyosun al götür istersen
Aynen aynen oda var çok acıyor ya sonra. Alıp bi sağa çekiyor bakıyor orda ne var Bi sola çekiyor illa keşfedecek. Hele yabancı bi yerdeysek tamam
Hahha keşif dönemleri ya oda seni inceliyor demek ki hepsi çoolk tatlı ya
Oyy maşallah ona bizimki tam ayağa kaldırmadı oturur gibi yaptı oo kafayı tutuyor dedi. Bende kasları güçlensin diye sık sık tummy time yaptırıyorum bakalım

ya naapsin annesi cok oyuncu seninki. ama bu saatte de cok zor cidden yaa allah sabir versin

Vallahi zor ya abisi gece 3 de kalkar oyun isterdi
Mümkün mertebe ışık acmamaya çalışıyorum
Ama tam uyudu dedim 3 gb sonra tekrar uyandı sıkıştı balgam li gaz çıkardı

Kizlar uyku tulumu ve kozmonot aldinizmi ya ben dun birsürü mağaza gezdim hala gelmemiş hep yazlik urunler var internettende pek guvenemiyorum

Vallahaa akulü arabayla ortalığı yıkar evde hahahaahha çok büyük değilse neden olmasınn amann kış geldi dışarı çikamicaz çocuklar hasta olmasında diye evde oynasın biyandna napcan iyice temizlersin hahahah 6 aylıkken bence durur da gene de oyana buyana düşer gibi belkide korkar

Valla nefesim ya gerçekten hepsi farklı söylüyor. Ayına göre değişiyormuş ama bizimkiler aynı ama herkes farklı diyor bana da 6. ay yazmış nimerix i muhtemelen bexsero da aynı onu yazmamış
6.ay sağlık ocağı aşıları var hepsi bir arada olmazki canım bize sağlık ocağı hemsiremiz arasında 4 hafta olacak dedi 22 Eylül de yaptırdım menenjitleri 22 Ekim 6.ay aşıları dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…