Bana inek sutu alerjisi dediler, yumurta yiorum ama sut ve sut urunu olan hicbiseyi yiyemiyorum, keki bile badem sutuyle ya da hindistan cevizi sutuyle yapiyorum, dedigin gibi en zoru kahvalti ya, peynirsiz guzel olmuyo, doktora sordum ben keci peyniri yiyebilimiyim diye, yiyebilirsin dedi ama sirf keci peyniri bulamadim henüz, hep inek sutuyle karisiklar, cok pahali oluyo diye sanirim oyle
Suyla yulaf lapasi yapmani öneririm bende, icine bal ya da pekmez katip tatlandirirsin, ustune meyve de dilimleyebilirsin incir ya da muz cok yakisir, alerji yoksa icine findik ya da fistik ezmesi de karistirabilirsin, hem tok tutuyo hem besleyici hemde süt yapiyo, kahvalti olarak yiorum ben sık sık
O bi caydanlik icenler icindir ya, gunde 3-4 bardaktan bisey olmaz açık iciyorum zaten, o kadar da keyfimiz olsun be
Ah bu bebikler
olsun aman iyi olsunlar da biz yalanci cikalim bosver
Merakindan etrafa bakicm diye bnmki de yapiyo onuda, hepsi ayni bu bebiklerin, odaya biri girsin biri konussun biyerden ses gelsin hemen memeyi ya da biberonu birakip oraya dönüyo, illa bakicak