Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa geçen sene 27 Eylül de hamile olduğumu öğrenmiştim 1 sene önce bugün son betama baktırmışım
Ahh zaman ne çabuk geçiyor bende 14 ekimde minnoşuma kavuşmuştım. Ultrasonda küçücük minicik bir parlaklıktı sadece. İşte burada dedi Dr yerleştirdikten sonra ah ahh

Ay benimkide ayağa kalkınca cok mutlu oldu suratından belliydi korktum indirdim hemen bende
Yapabilen cocuklar var tabi ama biz bu aylarda aramıyoruz diyorlar
Ben tesadüfen instagramda bir doktorun paylaşımında gördüm 3 aydan sonra el bileklerinden tutup ayağa kaldırın günde 3-4 kez diyordu hemen başladım aşırı zevkli degil mi
Bisey soracağım şimdi buna oturtup banyo yaptırırsak totosunu falan yıkamak icin mecbur çıkaracağız yine içinden başka yolu yok dimi bana banyo icin mantıklı gelmedi bu nedenle. Tezgah üstü olayına gelince bunu bizimkiler duymamalı sonra kızım yüzünden yemek yapamadım bahanemi daha kullanamam
Ahh zaman ne çabuk geçiyor bende 14 ekimde minnoşuma kavuşmuştım. Ultrasonda küçücük minicik bir parlaklıktı sadece. İşte burada dedi Dr yerleştirdikten sonra ah ahh
Yaaa ben de 14 ekimde transfer olmustum göz yaşım pıt

Hahahahaha bence bahanee kullanamazsan alma ben uzaktan ailede oturuyoruzz mecbur ediyorum
Alın kolunun arasına baştan aşağa dok suyu bitti elinlen orayida temizlersin

Bizimki de oturtma ddi canım belki erken doğmaları ile ilgilidir
Doktorda öyle dedi bana ama çocuk fizyoterapistine sorduğumda günde 3 4 defa 1 2 dk otursun alıştırma yapsın dedi bilemedim. 20 gün sonra nasılsa 6. Aya giriyor ozaman denerim artık bende
Kız benim doktor benim demir ilacını hesapladı 8 damla dedi. Ama 8 damla 13 kg çocuğa denk geliyor ay uyuz oldum şimdi bu kadına
Aa bizimki 3 damla ver dedi. 6.5 kilo
Hemen favorilerime aldım beybi saol
Cano sen elinden tutunca kalkmak isterken ayağınıda kaldırıyomu bacaklarıyla

Başını gövdesini kaldırıyorda ona dikkat etmedim uyanınca deneyeyim. Öyle mi anlıyorsun :)

Harikasın
Başını gövdesini kaldırıyorda ona dikkat etmedim uyanınca deneyeyim. Öyle mi anlıyorsun :)
YunSev deyince anladım ayağinı kaldırması lazım diye demis dru benimkine denedim kalkarken ayağınıda kaldir
ıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…