- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #74.441
Desiferol d vit değil mi
Bizimki kana baktı öyle başladık. Hemoglobini 12 çıktı biraz düşükmüş. Onun yerine pekmez vereyim dedim yok dedi:)
Valla bende bi ara öyle düşündüm sonra bi yazı gördüm 1 yaşından küçük çocuklar daha çok tehlikede diye. Valla kafam karıştı iyiceBizim doktor yeterince aşı oluyor şimdi hiç zorlama 1 yaşından sonra yaptır. Şimdi yaptırırsan 3 doz yaptırman gerekecek. Ben kendi çocuklarıma yaptırmadım bile dedi.
Aslında ek gıdaya da başladın mantıklıBizimki kana baktı öyle başladık. Hemoglobini 12 çıktı biraz düşükmüş. Onun yerine pekmez vereyim dedim yok dedi:)
Yaaa inşallah değildir alerjik yaYa kizlar bizimkinin suratı kolu ve bacağı in bir bolgedi pütürlü
Alerjik olabilir dedi özel bir nemlendirici krem verdi
Ay ne bilim ya zaten suratında ve kolunda kabartma var puturlu nemlendirici verdi geçmezse alerjik olabilir dedi bu akşamda kakasinda uzun ince ip gibi kahverengi seyler gördüm huylandm
Hee öyle diye biliyorumKız öyle miii dur bakayım daha poşetten bile çıkarmadım yarın başlarım diyordum
Aynen canım sen 5. Ayda yaptır ateş olmasa bile huzursuzluk oluyorİnstagramda bi doktora sordum böyle dedi. Ben 5.ayda yaptırcam ya menenjitleri
Nefes0858
Eki Görüntüle 3138498
Benimki de aynısını dedi 1 yaş sonrası. Torunuma da öyle yaptım dedi hattaBizim doktor yeterince aşı oluyor şimdi hiç zorlama 1 yaşından sonra yaptır. Şimdi yaptırırsan 3 doz yaptırman gerekecek. Ben kendi çocuklarıma yaptırmadım bile dedi.
Desiferol d vit değil mi
Valla bende bi ara öyle düşündüm sonra bi yazı gördüm 1 yaşından küçük çocuklar daha çok tehlikede diye. Valla kafam karıştı iyice
Aslında ek gıdaya da başladın mantıklıbu demir ilacını içmeyen bebeklere pekmezi sulandırıp verin diyormuş doktorlar
Benimki de aynısını dedi 1 yaş sonrası. Torunuma da öyle yaptım dedi hatta
D vit vermişA, d c vitaminiymişe demir vermemiş bu
Ben yine veririm artık pekmez nasılsa yararı var zararı yok
Ya bebek şuan zaten çok dışarı çıkarmıyorsun bir sıkıntı olmaz falan deyince ben 1 yaşından sonra yaptırım artık ya öyle karar verdimsweetgirlcandy sağlık ocağındakiler de biz hep 1 yaşa yaptık küçüklere yapmadık hiç dedi. Demekki o yaş daha iyi :)
D vit vermişonun mavisini ben kendim kullanıyorum. Eczane mi yanlış verdi e nabizdan baksana reçeteye.
Bende vercem pekmez başlayınca. Bugün başladın demi ek gıdaya nasıldı?
Valla kafam çorba oldu. Aşıları sevmiyorum zaten
Benimde kafam çok karışmıştı canım 3 doktora sordum en sonunda erken yaptırma kararı aldım ablamda yeğenime 5.ayda başlamıştıValla bende bi ara öyle düşündüm sonra bi yazı gördüm 1 yaşından küçük çocuklar daha çok tehlikede diye. Valla kafam karıştı iyice
Aslında ek gıdaya da başladın mantıklıbu demir ilacını içmeyen bebeklere pekmezi sulandırıp verin diyormuş doktorlar
Benimde kafam çok karışmıştı canım 3 doktora sordum en sonunda erken yaptırma kararı aldım ablamda yeğenime 5.ayda başlamıştı
Bence hiç çekme robottan. Püre kıvamından pütürlüye geçmesi zor oluyormuş. İnstagramda biri var o da direk parmak şeklinde vermiş uzun uzun kendi yesin diyeE nabızdan bakıp söylerim sen öyle deyince ilaca baktım zaten :) şaşırtmayı seviyor doktorumuz :)) bugün hep dışarıdaydık oyüzden başlayamadım birazdan yoğurt mayalıcam yarın içinbende ilaçları sevmiyorum ya yav annemde ilk başta robottan geçirip ver 1 yaşa doğru ezip verirsin diyor kafamı karıştırdı
Benimde kafam çok karışmıştı canım 3 doktora sordum en sonunda erken yaptırma kararı aldım ablamda yeğenime 5.ayda başlamıştı
Hadi bakalım agsgshaha kafalar yine çorbasweetgirlcandy :)
Doktor anne sütünde sınır yok, istediği miktar ve sıklıkta ver dedi bize.Bizim doktor duysa bunu abovv 120 cc ye çok diyor :))
Desiferol canım 6.5 kg
Ahaa bu ben işte :)
Doktor anne sütünde sınır yok, istediği miktar ve sıklıkta ver dedi bize.
Yaaa inşallah değildir alerjik ya
Hee öyle diye biliyorum
Olabilir. Amin. Hepsine yarasın inşallah.Bizim ki mama ondan öyle diyor ozaman yarasın kuzuya
Oo kız seninki baya uygun bunda 30 ml var 125tlBizimki seninkinin 4 katı yaklaşık 1 damladaki demir oranı. Baya azmış ha
Ben şimdi netten aldım 2x50 ml 78 lira
Newvit Demir Damla 100ml : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Newvit Demir Damla 100ml : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Hadi ya aynıymışızYaaa ben de 14 ekimde transfer olmustum göz yaşım pıt
Aynen canım az kalmış bizimde ay sonu bakalım tamam derse denerim. Of bide çevreye bunu anlatabilsek oturtup duruyorlar deliriyorumDoktorda öyle dedi bana ama çocuk fizyoterapistine sorduğumda günde 3 4 defa 1 2 dk otursun alıştırma yapsın dedi bilemedim. 20 gün sonra nasılsa 6. Aya giriyor ozaman denerim artık bende
Aa bizimki 3 damla ver dedi. 6.5 kilo
Hemen favorilerime aldım beybi saol
Başını gövdesini kaldırıyorda ona dikkat etmedim uyanınca deneyeyim. Öyle mi anlıyorsun :)
Ah bu bebeler varya analarına garezi var hepsi aynıBende uyuyamıyorum sonra tele bakarken uykum geliyor yatıyorum kız mızmızlanmaya başlıyor
Ah kuzum yaKizlar sizin bebeler alerjik miydi
Kakasinda ince ip gb kahverengi bir şey vardı huylandim
Catlak-kurabiye 1mrw Murphyy
Kız. Ama kilodan demirele benziyor.Masallahh kuzumaa erkek kızmı kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?