Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizim doktor yeterince aşı oluyor şimdi hiç zorlama 1 yaşından sonra yaptır. Şimdi yaptırırsan 3 doz yaptırman gerekecek. Ben kendi çocuklarıma yaptırmadım bile dedi.
Valla bende bi ara öyle düşündüm sonra bi yazı gördüm 1 yaşından küçük çocuklar daha çok tehlikede diye. Valla kafam karıştı iyice
Bizimki kana baktı öyle başladık. Hemoglobini 12 çıktı biraz düşükmüş. Onun yerine pekmez vereyim dedim yok dedi:)
Aslında ek gıdaya da başladın mantıklı bu demir ilacını içmeyen bebeklere pekmezi sulandırıp verin diyormuş doktorlar

Yaaa inşallah değildir alerjik ya
Kız öyle miii dur bakayım daha poşetten bile çıkarmadım yarın başlarım diyordum
Hee öyle diye biliyorum

Desiferol d vit değil mi

A, d c vitaminiymiş e demir vermemiş bu

Ben yine veririm artık pekmez nasılsa yararı var zararı yok
Benimki de aynısını dedi 1 yaş sonrası. Torunuma da öyle yaptım dedi hatta

Ya bebek şuan zaten çok dışarı çıkarmıyorsun bir sıkıntı olmaz falan deyince ben 1 yaşından sonra yaptırım artık ya öyle karar verdim sweetgirlcandy sağlık ocağındakiler de biz hep 1 yaşa yaptık küçüklere yapmadık hiç dedi. Demekki o yaş daha iyi :)

D vit vermiş onun mavisini ben kendim kullanıyorum. Eczane mi yanlış verdi e nabizdan baksana reçeteye.

Bende vercem pekmez başlayınca. Bugün başladın demi ek gıdaya nasıldı?

Valla kafam çorba oldu. Aşıları sevmiyorum zaten

E nabızdan bakıp söylerim sen öyle deyince ilaca baktım zaten :) şaşırtmayı seviyor doktorumuz :)) bugün hep dışarıdaydık oyüzden başlayamadım birazdan yoğurt mayalıcam yarın için bende ilaçları sevmiyorum ya yav annemde ilk başta robottan geçirip ver 1 yaşa doğru ezip verirsin diyor kafamı karıştırdı

Benimde kafam çok karışmıştı canım 3 doktora sordum en sonunda erken yaptırma kararı aldım ablamda yeğenime 5.ayda başlamıştı

Bence hiç çekme robottan. Püre kıvamından pütürlüye geçmesi zor oluyormuş. İnstagramda biri var o da direk parmak şeklinde vermiş uzun uzun kendi yesin diye

Oo kız seninki baya uygun bunda 30 ml var 125tl
Yaaa ben de 14 ekimde transfer olmustum göz yaşım pıt
Hadi ya aynıymışız ah ah her anına şahit olmak bi başka ya. Bazen diyorum ben senin taaa yumurta hallerini bilirim diye
Aynen canım az kalmış bizimde ay sonu bakalım tamam derse denerim. Of bide çevreye bunu anlatabilsek oturtup duruyorlar deliriyorum
Bu arada menenjit aşısı için bizim dr da öyle dedi bende 1 yaşında sonra yaptırmayı düşünüyorum
Bende uyuyamıyorum sonra tele bakarken uykum geliyor yatıyorum kız mızmızlanmaya başlıyor
Ah bu bebeler varya analarına garezi var hepsi aynı bende sağa dön sola dön uyumaya çalışırm tam daldığım vakit bebem uyanır
Kizlar sizin bebeler alerjik miydi
Kakasinda ince ip gb kahverengi bir şey vardı huylandim
Catlak-kurabiye 1mrw Murphyy
Ah kuzum ya seninki de alerji o zaman. Vücudunda da kızarıklık oldu demişsin bahsettiğin kaka 1mrw nin bebişin kakası gibi. Oda foto atmıştı hatta kurumuş kan demiş doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…