Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız benim doktor benim demir ilacını hesapladı 8 damla dedi. Ama 8 damla 13 kg çocuğa denk geliyor ay uyuz oldum şimdi bu kadına

Benimki kan ilacını
Zevkli ama korkuttu kız beni

Masallahh senin iyi kilo almış bizimki yavaş alıyo anamm
Benimkinin yediğini ben bile yemiyorum. O kadar yemeye az bile. Bir nefeste 180 ml sütü içiyor, bakınıyor daha var mı diye. 5te sahile gittik, 7 de evdeydik. 240 ml süt biberondan içti bi posta da memeden emdi arabada gelirken.

Bende aynı şeyi düşünüyorum dsö hakkında. Teyzem mesela sütü yokmuş mamada yokmuş o zamanlar çok popüler değilmiş pirinç unu vs bu tarz şeyler yedirmiş
Valla annem diyor yeri geldi sütüm yetmedi diye şerbet içirdim sana. Bildiğin şekerli su. Annelerimizin çocukluğunu düşünemiyorum bile. Şimdi popüler kültür, kapitalist düzen göz korkutuyor bana göre.

Kızzz iyi kusmuyoo

Markası ne ilacın bakıyım bi değerine. Bide Belis kaç kilo

Bizim doktor duysa bunu abovv 120 cc ye çok diyor :))
Markası ne ilacın bakıyım bi değerine. Bide Belis kaç kilo
Desiferol canım 6.5 kg
Bende uyuyamıyorum sonra tele bakarken uykum geliyor yatıyorum kız mızmızlanmaya başlıyor
Ahaa bu ben işte :)

Hahaha ay yazamadım sonra kalmış öyle bizimki kan ilacını hemograma gore verelim dedi bende delinsin istemedim oda başlayalım rengi yine soluk olursa yaoarjz dedi rengine soluk dedi bende öyleyim ki bembeyaz suratım
Bende öyle düşünüyordum niye kana bakmadan başlatıyorlar diye. Ama genelinde düşük oluyormuş başlamak gerekmiş. Rengi ne alaka be benim kız da bembeyaz yani zaten 9.ayda kan değerlerine bakılıyor yani

Bizimki kana baktı öyle başladık. Hemoglobini 12 çıktı biraz düşükmüş. Onun yerine pekmez vereyim dedim yok dedi:)

Ya kizlar bizimkinin suratı kolu ve bacağı in bir bolgedi pütürlü
Alerjik olabilir dedi özel bir nemlendirici krem verdi
Ay ne bilim ya zaten suratında ve kolunda kabartma var puturlu nemlendirici verdi geçmezse alerjik olabilir dedi bu akşamda kakasinda uzun ince ip gibi kahverengi seyler gördüm huylandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…