Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Az kaldı dayan sonra hep birlikte oturtursunuz
Sor sor içeriği tertemiz

Oyy benim ki ne yapacak acaba su verince bile suratı ekşiyor

Kız benimki de aynısını yapıyordu şimdi seve seve içiyor suyu :) bence sevecek

Bizimkinin de bacaklarının üst kısmı ve sırtında farketti doktorumuz. Her gün sabunsuz banyo ve nemlendirici kullanmamızı söyledi tüm vücuda. Kucuk hanım her gün spa keyfi yaşıyor ben kendime bu kadar iyi bakmadım hic bir zaman alerjikmiş bizimki. Ama hic takmıyorum bu çağın furyası bu, ilaçlar kremler var cok şükür. Dermansız dertleri olmasın yeterki.

Ay kuzu evet döküntüler var bugünde kakasi bole olunca korktum oy oy

Ole tabi canım ne olduğunu bilelimde
Ona göre onlemimizi aliriz
Neye alerjisi varmış baktilarmi

Ablamda robottan gecirme puturlu yemeye alışmaz sonra diyor bilemedim ki

Kizlar ya gribal bisi olucam herhalde
Dun boğaz ağrım vardi bugün geniz akintisivar
Basim cok ağrıyor bide sanki burnum aktı akacak
Bide benim yillf önce yapılan Kanal tam olmamış Mi ne ne zaman geniz akıntısı olsa dis agrimds yanında eşantiyon
Diş ağrısı vuruyor feci
Bisi var Mi çabuk atlatmak için

Kusura bakmayın sizleri alakasız olarak rahatsız ediyorum ama aranızda burun estetiğinden anlayan, estetik olmuş olan ya da en azından bana fikir vermek isteyen biri varsa konuma bakabilir mi?

Orası mı aranıyo her yerde foşur foşur iptal ediliyor da bu edilmiyor

Morhiboda ole iptal etmiyorlarmis ne yqpcam dedim gelince iade edin dedi
Dedim.yazik günah ya bir daha kargo olucak geri gondercem fln
Herhalde geri göndermeye usenelim diye yapıyorlar

Benim en etkili yöntemim ilaç kullanmam hep onu yaparım. Sıcak suya 1 limonu sık çay kaşığı ucunda karabiber koy birde 1 çay kaşığı bal ekle karıştır sıcak sıcak iç canım geçmiş olsun

Benimkide hemen kaldırıyor kendini

Ole tabi canım ne olduğunu bilelimde
Ona göre onlemimizi aliriz
Neye alerjisi varmış baktilarmi
Şimdilik süt ve süt ürünleri mevcut. Ancak ayrıntılı alerji testi olmadı. Eşimin kardeşlerinde besin alerjileri var. Ben de açıkçası basıma geleceğini tahmin etmiştim. Sanırım zamanla öğreneceğiz. Mesela ben bir gun yanlışlıkla içinde süt ürünü olan bir şey yesem o gun hemen kakası mukuslaniyor ve içinde beyaz öbekler oluyor. 3 gun sürüyor düzelmesi. Belki sizinki geçici birsey olabilir. Cunku hep 1. - 2. ayda çıkıyor böyle şeyler diye duyuyoruz.

Kremini felan duzenli kullancam kakasında tekrar var mi bakicam cNim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…