Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben sabah 4-5 bazen 7 de uyuyorum 12-13 gibi öğlen kalkıyorum ya uyku düzenim çok kötü progestan da uyku yapıyor
Ay daha kötüymüş senin. Kız dikkat et çocuk doğunca şimdiki uyku düzeninde uyuyor genellikle. Ablamda ve kuzenimde bizzat yaşadık ablam geceleri uyumazdı çocuğu da şimdi öyle. Kuzenim erken yatar erken kalkardı çocuğu da öyle

Hadi geçmiş gitmiş olsun kuzum.

Bende ilk zamanlar oldum baya uzun sürdü ilaç kullanamadığımızdan sanırım toparlayamadık bukadarla geçmiş olsun gelip geçici şeyler olsun

Geçmiş olsun valla bende ilk öğrendiğim gün olmuştum çok çektim
Aminnn teşekkürler kızlar hastalık özellikle gebelere uğramasın valla ilaç kullanamıyoruz mide bulantıları, yanması da cabası

Bu saat oldu uyuyamıyorum surekli acıkıyorum ben kızlar azönce 2 tane salatalık yedim yine doymadım kilo da almak istemiyorum ne yapicam
Al benden de o kadar. Açlıktan ölüyorum şu an. Dışardan geldik eşimle açık bir yer bulsam alıp yiyecektim yani bişeyler

Ay ay kimler gelmiş kimler ⚘
Seninde karnın davul gibi mi
En son ne zaman gittin canim sen doktora.
Ben her hafta cumartesi gidiyorum
Bebeğimi görmeden dayanamam
Hem de halsizlik için serum taktırıyorum. Ama bu hafta gitmiycem sanırım
Şişiyor mu karnın seninde. Benim davul gibi. Bir de mide yanması fena
Geçecek neyse ki
Ben de cinsiyeti aşırı aşırı merak ediyorum
Allahım kızım olsun amin

Benim kalçalarım yana değil ama dışa doğru büyüdü uzun giymeden çıkamıyorum karnım değil popom büyüyor ya. sizlerde böyle olan var mı 10 haftalık 5 kg aldım ama ödem olduğunu da düşünüyorum patlıcam.

Kesinlikle ödem gaz ve kabızlıktan canım. Sen sıkma canını. Şu an ilaç bitki çayı vs de alamıyoruz yapacak bir şey yok. Her bebişlerimiz için. Yeter ki sağlıklı olsunlar da... Bu arada popon büyüyorsa kızın olabilir

gözünaydin canım maşallah. mide bulantıları 14. haftada geçer diyorlar ama bazıların da doğum yapana kadar devam ediyormuş. umarım kısa sürede atlatırsınız bebisinizle bu süreci. mide benim de en hassas olduğum konu. bütün hayat kalitemi düşürüyor.

Günaydın canım evet feci uyku yapıyor ondan bel ağrısı oluyor aynen muhasebeciyim oturarak sabah 9 akşam 7 belim kuyruk sokumum feci oluyor 2 tur atıyorum rahatlıyorum yaş 37 tabii biraz da o faktör sanırım kızımda 30 yaşındaydım progestan sersemliği harici şikayetim yoktu sağlıkla gelsin yeterki minnoşlar biz idare ederiz bol su iç bak o da çok rahatlatıyor için bulansa da zorla

Ben de senin gibi normal zamanda da ekşi seven biriydim. İlk hamileliğimde günde 3-4 limonu portakal yer gibi soyup yiyordum. Eşim limon saklıyordu evde, sen düşün. Bir kere bile canım tatlı istememişti. Oğlum olmuştu. Şimdi yine aynıyım. Canım hiç tatlı istemiyor. Her gün sabah akşam koca bir bardak şimon-portakal-mandalina- greyfurt suyu içiyorum.

Günaydın Harika

bugün randevusu olan herkes güzel haberlerle gelsin

Maşallah
Aynen bi şekilde idare ederiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…