Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

harika bugün tüm tontikler gayet iyi

Hergün yumurta yiyor musunuz acaba son zamanlarda midem bulamadığı için bir haftadır yiyemedim ben vicdan azabı çekiyorum yemedim diye
Cekme canim. Ben su an 8. Haftadayim hic bir sey yiyemiyorum. Ancak tost yiyebiliyorum bir de ekmek. İlaçlarımı zor iciyorum. Doktora sordum. Yeterli sivi al su an zaten depolarında besleniyorlar sorun değil dedi.

Hergün yumurta yiyor musunuz acaba son zamanlarda midem bulamadığı için bir haftadır yiyemedim ben vicdan azabı çekiyorum yemedim diye
Canım yemeye çalışıyorum haşlama zorluyor artık ama sebzeyle falan karıştırıyorum. Yulafla peynirle falan da çırpıp pişirince çok yumurta tadı gelmiyor. Haşlama dışı alternatifler deneyerek yemeye çalış

Bende ilk zamanlar hergün yedim ama sabahları o kadar midem bulanıyor ki yiyemiyorum artık en çok da protein onda var
Benim bulantıdan değil de tiksinmeden dolayı yiyemiyorum. Sabahları tostla kardeş olduk resmen
Tünaydın güzel anneler bizde çıktık doktordan çok şükür herşey yolunda 9+0 olduk
Maşallah büyüyor kuzucuklar

Hanımlar, hamilelikte yapılcak aşılara başladınız mı? Nezaman başlanıyor?
Aşı duymadım daha bi
Kan uyuşmazlığı için 28. Haftada olcam . 12 sinde ikili testleri yaptırayım da ozaman yine sorarım. Multivitamin verdi doktor . Progestan dan sonra da şükür ağrım azaldı benim. Aşırı sinirliyim bide sizler nasılsınız. He bide doktora soran var mı çatlamamak için krem ?

Hepatit aşıları falan oluyor ya onlar nezaman acaba? Benimde hiçbir fikrim yok. Bende istemsiz her şeye sinirleniyorum batıyor bana
2li testte kafam karışık ya yaptırayımmı, yaptırmayayımmı bilemedim. Çatlak içinde 3 aydan sonra bunları deneyeceğim. Siz ne kullanıyorsunuz.

Eklentiler

• 495288C2-1E04-48AC-BFEE-03D6709FC582.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 38
Ben mesela yumurtanın oldum olası sarısını sevmem kokuyor gibi geliyor bana. Her gün sarısını yemesem bile beyaz yiyorum. Ama kendini üzme doktorum sağlıklı beslenicem diye kendini yorma için ne alıyorsa onu ye dedi. Demekki şuan çok önemli değil

Haşlama çok zor gerçekten sebzeli omlet belki ama hafta maksimum iki ama

Midem almıyor canım valla.sarıdan çok beyaz yararlıymış zaten onu öneriyorlar haftada iki falan iyi bence bi ara hergün yiyordum da midem kalktı artık :)

Hepatit aşıları falan oluyor ya onlar nezaman acaba? Benimde hiçbir fikrim yok. Bende istemsiz her şeye sinirleniyorum batıyor bana
2li testte kafam karışık ya yaptırayımmı, yaptırmayayımmı bilemedim. Çatlak içinde 3 aydan sonra bunları deneyeceğim. Siz ne kullanıyorsunuz.
Lierac bana da önerdiler memnun olanda var olmayanda . Tatlı badem yağı kullan diyorlar . Ben bebek yapı sürüyorum bademde üşeniyorum. İkili test önemli dedi 3 ay dolmadan mutlaka yapalım dedi. Ben yaptırcam önümüzde ki cuma. Ya bana sanki zaman hiç geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…