Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ciğeri duymuştumda onu ilk defa duydum :)
Aynen ciğer de var
Hadi gözün aydın

Nar bebekte leke yapıyorsa benimki kıpkırmızı birsey olacak ozaman ay ne bilelim ayol hergün yeni birsey öğreniyorum açıkçası ben öyle şeylere hic inanmıyorum
Bak ben sana ne diycem Teyzem hamileyken gülü koklamıș sonra elini göbeğine enine doğru sürmüş. Çocuğu doğduğunda göbeğinde aynı o yerde leke varmış Çok şaşırdım ben

Bak ben sana ne diycem Teyzem hamileyken gülü koklamıș sonra elini göbeğine enine doğru sürmüş. Çocuğu doğduğunda göbeğinde aynı o yerde leke varmış Çok şaşırdım ben
Nasıl akıllarında tutuyorlar anlamıyorum gülü kokladıktan sonra nereye dokundugumu bırak dün ne yediğimi unutuyorum ben ay insallah bu bir tesadüftür çok nar yedim ben hemde kendim ayıkladım tektek kaşıkla yedim özendim de yani

Valla bilmiyorum demek gülde de öyle bir şey var ki ciğer nar gibi dokunduğu yeri hatırlıyor bende 1 kere yedim eşim ayıklamıștı Ben de pek inanmıyorum ama bilemiyorum valla

Valla bilmiyorum demek gülde de öyle bir şey var ki ciğer nar gibi dokunduğu yeri hatırlıyor bende 1 kere yedim eşim ayıklamıștı Ben de pek inanmıyorum ama bilemiyorum valla
Benim eşim beceremiyor heryer nar oluyor hiç vermem ona böyle görevleri öyüzden en fazla çilli olur bende çilliyim zaten

Tünaydın güzel anneler bizde çıktık doktordan çok şükür herşey yolunda 9+0 olduk
Ayy çok sevindim kızlarr sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahh

Doktorum Prof. Sordum özellikle narı çok seviyorum, sorun olur mu dedim. Şeker alımını dengelersen sorun olmaz dedi. Sofra şekeri, tatlı, hazır gıda ya da paketli gıda hiç tüketmediğim için rahat davranıyorum. Bir de evde şeker ölçüm cihazım var. Haftada 2-3 gün ölçüm yapıyorum hem aç hem tok. Şükür bir sorun yaşamadım. Meyve yemesem vücuduma şeker girecek kaynak yok.

Hergün yumurta yiyor musunuz acaba son zamanlarda midem bulamadığı için bir haftadır yiyemedim ben vicdan azabı çekiyorum yemedim diye
Ben 1 hafta ara vermiştim. Çarpıntım çok oldu geçen hafta. Kolesterolden şüphelenip ara verdim. Bugün geri başladım. Yemediğim zamanlarda da peynirle takviye ettim.

kızlar greyfurt neden yasakmış sebebini bilen varmı ? bende nar yiyorum greyfurt yiyorum hiç de doktora sormadım açıkçası
Benim doktorum özellikle narın zararı yok, faydası çok dedi. Fazla yemek hiçbir gıda türü için önerilen bir şey değil, ölçülü olarak her şeyi yiyebilirsin dedi. Ben her türlü meyveyi yiyorum. Şeker sorunu olmasın diye haftada birkaç kez şeker ölçümü yapıyorum evde.

Çok sevindim canım.
Benimkinin de 175 atıyordu, maşallah kuzulara.

Senin doktor da benimki gibi temkinli.
Ya ben zaten pimpirik bi insanım, her şeyi en baştan söylüyo.
Yalan yok, sırf realist diye ona gidiyorum gerçi.

Jou , nerelerdesin kız?
Heralde sizin orada da hava çok güzel.
Kendini dışarı attın.

Biz de kontrolden sonra hazır çıkmışken Polonezköy’e kahvaltıya gittik.
Son güzel havalar, değerlendirelim dedik.

Geldim yatıyorum şimdi, kanama alanı küçülmüş ama yine ara ara geliyo kahverengi lekeler.
Nolur nolmaz, 4 hafta daha dişimizi sıkmamız lazım.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…