Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sabah bulantılarım arttı ve malesef kusma İstahsızlık devam Hersey kokuyor bana resmen dolabı açsam midem kalkiyor. Seviniyordum bu defa bulantısız gecicek diye ama ilerledikce basladi bu belirtiler
Bende bu sabah kustum bulantım falan olmadığı halde bi anda.

Tiksinme geçti diyordum ama dünden beri fenayım yine devam ediyor napcaz bilemiyorum

kızlar greyfurt neden yasakmış sebebini bilen varmı ? bende nar yiyorum greyfurt yiyorum hiç de doktora sormadım açıkçası
Nar için internette çok yerde yenilir aksine vitamin açısından falan iyi yazıyor ama ben yemiyorum. Nar sanırım rahim duvarını inceltiyordu ya da kalınlaștırıyordu. Greyfurtu bilmiyorum ama

Nar için internette çok yerde yenilir aksine vitamin açısından falan iyi yazıyor ama ben yemiyorum. Nar sanırım rahim duvarını inceltiyordu ya da kalınlaștırıyordu. Greyfurtu bilmiyorum ama
valla bende şimdi araştırdım ikisi içinde sakıncalı bir durum söz konusu diye yazmıyor. sadece greyfurt bazi ilaçlarla yan etki oluşturabiliyormus ama ben şuan folik asit dışında ilaç da almıyorum.

Bende bu sabah kustum bulantım falan olmadığı halde bi anda.

Tiksinme geçti diyordum ama dünden beri fenayım yine devam ediyor napcaz bilemiyorum
Bunun icin yapacak hicbir sey yok canim malesef. Kendiliginden geçmesini bekliyecegiz. Ben ogluma hamileyken 6haftalik basladi siddetli ve ne yesem cikardim suyu dahi o derece kötüydüm serumlarla dayandim midemde durmuyordu hicbir sey. Yemek zaten yapamiyordum şükür bunda biraz daha iyiyim

Hergün yumurta yiyor musunuz acaba son zamanlarda midem bulamadığı için bir haftadır yiyemedim ben vicdan azabı çekiyorum yemedim diye
Ben başlarda iki yumurta yiyordum her gün ama 6. Haftadan sonra ancak omletle max iki kez yedim .1 aydır ağzıma yumurta sokamıyorum gormek bile midemi bulandırıyor

hadi ya çok geçmiş olsun. valla ne yicez böyle bir turluu bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de bilmiyorum hatta kanamamın olduğu gün sabah nar yemiştim vitamin olsun diye. Acaba ondan mı oldu die hep soru var kafamda neyse ki öğrenmekte iyi, greyfurtla ilgili bişi görünce bilgi vereyim dedim bende kimseyi korkutmak istemem şöyle bişi de var greyfurtu hiç yeme narıda yiyeceksen çok az ye dediydi.

Nar ciddi anlamda rahim duvarını kalınlaştırıyor kızlar. Rahim duvarı ince olanlara hamilelik öncesi ve ilk haftalarda tavsiye ediliyor.
Fakat kese görüldükten sonra rahim duvarının kalınlaşması bebeğe zarar veriyor.

Greyfurt da ilaç kullanan hiç kimseye tavsiye edilmiyor. Hiç ilaç kullanmayan yok sanırım.
Greyfurt yerine mandalina ve portalla idare edebiliriz bence.

Çok teşekkür ederim canım.
Bakalım ne zaman geçecek.
Yemek yesem bulanıyo, yemek yemesem bulanıyo.
Napcam bilmiyorum.

Aynen maalesef yok. Sürekli kusmak daha sıkıntı Allah korusun öyle değiliz

valla bende şimdi araştırdım ikisi içinde sakıncalı bir durum söz konusu diye yazmıyor. sadece greyfurt bazi ilaçlarla yan etki oluşturabiliyormus ama ben şuan folik asit dışında ilaç da almıyorum.
Narı bilmiyorum ama greyfurtu doktorum bana özellikle söyledi yeme diye. Benim de kullandığım başka bir ilaç yok. Zaten sürekli greyfurt yiyen bir insan olmadığım için de hiç sorgulamadım en iyisi doktorunuza danışın en iyi yönlendirmeyi o yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…