Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahhhhh güzelll kuzummm sorma baktım iyiyimmm kvyi de bırakırken esimle alışveriş ettik kendim için sadece bol bol birşeyler aldım ama giy çıkar giy çıkar çok terlemişim kvdeyiz biraz üşüdümm o arada uyumuşumm yorulmuşum hep yavaş yavaş yürüdüm gene aynı durum biraz karnım ağrıdı bacağımda öyle ama geçti şuan çok şükürrr
Cok güzel yaptınız hava çok güzeldiii 4 den sonra hava bozuldu
Olsunn benimde öyleydii küçülmüştüü kanal leke leke gelyordu hep bak sana dedim ben strese sokma kendini herşey yolunda çok sevindimm canım beniim soracağidim ama fırsat olmadı yarın anneme uğriycaz ordan akşam evimize döneceğiz allah nasip ederse inşaallahhh

Oy oy kıyamam.
Hamilelik yorgunlukları başlamış.
Uyuklamalar başlamış.
Tam bir şirin hamiş.

Evet canım, sen söylemiştin de işte gel de bana dinlet.
Görmeden, duymadan içim rahat etmiyor.

Bu gece kayınvalidede misafirsiniz demek.
Hadi bakalım, iyi istirahatler sana.

Reactions: Jou
Sende onun evinde kumandayı al

Heee kuzz sorma başladımm galiba sabahta az daha arabaya kusuyordumm poşet nerde diyo hahaha poset peşime getirmedimm çocuklar averilirdi ya o geldi bi an aklıma hemen camı açtı eşimm hava alınca zaman zaman iyi geldii
Dinletemedimm hele kuzumuu haklısın kimse kimseyii ne kadar dinlese dinlesinn gene aklı karışayyy iyi olmuş sende gezdin bugün baya ama leke geliyo diye 4 hafta dişini sıkmaya gerek yok bence yaa o zaten mecbur leke gelecek otursanda kalksanda

Sende onun evinde kumandayı al
Bakk heleeee amaannn masterchef yohhh kızzz acuna de de göstermesinler yaneeeee ona sıkıldım heptenn ayy allah razı olsunsabahaksam hepbaktı yedirdi içirdi gerçekten arada sinirleniyorsun ama sonuçta annem gibi annemi nasıl sinirlenip birşeye kızıyorsam oda öyle

Tabi canım Allah razı olsun benimki üst katımda da noluyor insan oğluna olsun yemek gönderir hadi ben küsüm de Gerçi kadın yemek yapmadığı için

Ben de çok sık yiyorum umarım doğru değildir bu bilgi

Onu bende ederdimm yaaa sonra doktor dedi düzenli beslen dedi hep kilonu koru deyince azalttımm ara ogun kuruyemis yiyince geciyor zatenn ama acikirsaniz corba icin daha iyi beslenir sıvı alması daha iyidir

Iciniz rahat etmiyorsa birsekilde birine ayıklattırın
Onu bende ederdimm yaaa sonra doktor dedi düzenli beslen dedi hep kilonu koru deyince azalttımm ara ogun kuruyemis yiyince geciyor zatenn ama acikirsaniz corba icin daha iyi beslenir sıvı alması daha iyidir
Ya hele ben hamur işi yemeyen ben canım hamur işi cekiyor ne oluyor bana bilmiyorum hiç yapmadığım yemekleri canım cekiyor kilo almaktan çok korkuyorum 70 kilo olmuşum

Benim de çikolata gibi tatlı şeyler gördüğümde midem bulanıyor enteresan şekilde kendime anlam veremiyorum

Ben de 77 kiloyum sekerind evar deyince doktor hamuru bile kestii hamur işlerine asla diyemeyen ben evladım için yapıyorum amaa tambuğdaylı yapabilirsin mesela diyet börek poğaçalar oluyor ya hanii cok istiyorsa oyle değelrendir şeker koyma hamura mesela

Benim de çikolata gibi tatlı şeyler gördüğümde midem bulanıyor enteresan şekilde kendime anlam veremiyorum
Ya birşey olmaz zaten ilk aylar bebekler annenin
deposundan besleniyormuş yiyemesenizde birsey olmaz . Ilk aylar yiyipte kilo almayı doktorlar tavsiye etmiyorlar
Haklısınız biyandan da vicdan yapıyorum evladımın canı çekmiş yemiyeyim mi yani diyorum yok ya kilo korumak önemli hele bide şeker söz konusuysa kendi sağlığımızıda düşünmek zorundayız. Ben olabildigince en az kiloyu almaya gayret gösterecegim diyordum ama uzaktan konuşmak kolaymış

3 ayı tamamladıktan sonra artık daha dikkat ederiz yediklerimize

Evettt bebeğe de neolursa olsun etkiliyormuş artık ne yiyorsak bebeğe gidiyor bundan sonra depo gibi bişey bile değill buyüzdenn neolursa dikkat etmek gerekirr allahtan ne tatlıyla aram var ne birşeyy tamam 3 ay sonra daha dikkatli oluruz diyoruz ama şuan bebek gelişmeye çalışıyorr sağlıklı şeyler yemeğe ihtiyacı var doktor öyle dedi bana bol bol sebze ye dedi yeşil sebzeler tüket dedi hep kırmızı et yaglı balık bunlar çok önemli kurubaklagil bide

Tabiki bunlar yenmeli ama ben zararlı kısımdan şikayetçiyim yemek yerken asla kiloyu falan düşünmüyorum ama ara öğünler gece yemeleri vs bunlar biraz moralimi bozmuyor değil

Reactions: Jou
Yaaaaa öylemi kızx üst katında bide ayıptır sormasıı niye küssünüzz analarr arada küserr
Kız bildiğin șam şeytanı kadın öyle böyle değil. Evlendiğimden beri sürekli sıkıntı yaşadık bana aileme hakaretler vs neler neler. Sildim en sonunda bende asla ve asla konuşmayı da düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…