- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #7.541
Çok sevindim canım hastalığının geçmesine.Hastalığım tamamenn geçti iyiyim çok şükür mide bulantılarım devamm ama olsun buna da şükür
Ahhhhh güzelll kuzummm sorma baktım iyiyimmm kvyi de bırakırken esimle alışveriş ettik kendim için sadece bol bol birşeyler aldım ama giy çıkar giy çıkar çok terlemişim kvdeyiz biraz üşüdümm o arada uyumuşumm yorulmuşum hep yavaş yavaş yürüdüm gene aynı durum biraz karnım ağrıdı bacağımda öyle ama geçti şuan çok şükürrrJou , nerelerdesin kız?
Heralde sizin orada da hava çok güzel.
Kendini dışarı attın.
Biz de kontrolden sonra hazır çıkmışken Polonezköy’e kahvaltıya gittik.
Son güzel havalar, değerlendirelim dedik.
Geldim yatıyorum şimdi, kanama alanı küçülmüş ama yine ara ara geliyo kahverengi lekeler.
Nolur nolmaz, 4 hafta daha dişimizi sıkmamız lazım.
Oy oy kıyamam.Ahhhhh güzelll kuzummm sorma baktım iyiyimmm kvyi de bırakırken esimle alışveriş ettik kendim için sadece bol bol birşeyler aldım ama giy çıkar giy çıkar çok terlemişim kvdeyiz biraz üşüdümm o arada uyumuşumm yorulmuşum hep yavaş yavaş yürüdüm gene aynı durum biraz karnım ağrıdı bacağımda öyle ama geçti şuan çok şükürrr
Cok güzel yaptınız hava çok güzeldiii 4 den sonra hava bozuldu
Olsunn benimde öyleydii küçülmüştüü kanal leke leke gelyordu hep bak sana dedim ben strese sokma kendini herşey yolundaçok sevindimm canım beniim soracağidim ama fırsat olmadı yarın anneme uğriycaz ordan akşam evimize döneceğiz allah nasip ederse inşaallahhh
Sende onun evinde kumandayı alAhhhhh güzelll kuzummm sorma baktım iyiyimmm kvyi de bırakırken esimle alışveriş ettik kendim için sadece bol bol birşeyler aldım ama giy çıkar giy çıkar çok terlemişim kvdeyiz biraz üşüdümm o arada uyumuşumm yorulmuşum hep yavaş yavaş yürüdüm gene aynı durum biraz karnım ağrıdı bacağımda öyle ama geçti şuan çok şükürrr
Cok güzel yaptınız hava çok güzeldiii 4 den sonra hava bozuldu
Olsunn benimde öyleydii küçülmüştüü kanal leke leke gelyordu hep bak sana dedim ben strese sokma kendini herşey yolundaçok sevindimm canım beniim soracağidim ama fırsat olmadı yarın anneme uğriycaz ordan akşam evimize döneceğiz allah nasip ederse inşaallahhh
Heee kuzz sorma başladımm galiba sabahta az daha arabaya kusuyordummOy oy kıyamam.
Hamilelik yorgunlukları başlamış.
Uyuklamalar başlamış.
Tam bir şirin hamiş.
Evet canım, sen söylemiştin de işte gel de bana dinlet.
Görmeden, duymadan içim rahat etmiyor.
Bu gece kayınvalidede misafirsiniz demek.
Hadi bakalım, iyi istirahatler sana.
Bakk heleeee amaannn masterchef yohhh kızzzSende onun evinde kumandayı al
Tabi canım Allah razı olsun benimki üst katımda da noluyor insan oğluna olsun yemek gönderir hadi ben küsüm deBakk heleeee amaannn masterchef yohhh kızzzacuna de de göstermesinler yaneeeee ona sıkıldım heptenn ayy allah razı olsunsabahaksam hepbaktı yedirdi içirdi gerçekten arada sinirleniyorsun ama sonuçta annem gibi annemi nasıl sinirlenip birşeye kızıyorsam oda öyle
Yaaaaa öylemi kızx üst katında bide ayıptır sormasıı niye küssünüzz analarr arada küserrTabi canım Allah razı olsun benimki üst katımda da noluyor insan oğluna olsun yemek gönderir hadi ben küsüm deGerçi kadın yemek yapmadığı için
Ben de çok sık yiyorum umarım doğru değildir bu bilgiNasıl akıllarında tutuyorlar anlamıyorum gülü kokladıktan sonra nereye dokundugumu bırak dün ne yediğimi unutuyorum benay insallah bu bir tesadüftür çok nar yedim ben hemde kendim ayıkladım tektek kaşıkla yedim özendim de yani
Onu bende ederdimm yaaa sonra doktor dedi düzenli beslen dedi hep kilonu koru deyince azalttımm ara ogun kuruyemis yiyince geciyor zatenn ama acikirsaniz corba icin daha iyi beslenir sıvı alması daha iyidirBen de çok sık yiyorum umarım doğru değildir bu bilgi
Iciniz rahat etmiyorsa birsekilde birine ayıklattırınBen de çok sık yiyorum umarım doğru değildir bu bilgi
Ya hele ben hamur işi yemeyen ben canım hamur işi cekiyor ne oluyor bana bilmiyorum hiç yapmadığım yemekleri canım cekiyor kilo almaktan çok korkuyorum 70 kilo olmuşumOnu bende ederdimm yaaa sonra doktor dedi düzenli beslen dedi hep kilonu koru deyince azalttımm ara ogun kuruyemis yiyince geciyor zatenn ama acikirsaniz corba icin daha iyi beslenir sıvı alması daha iyidir
Benim de çikolata gibi tatlı şeyler gördüğümde midem bulanıyor enteresan şekildeIciniz rahat etmiyorsa birsekilde birine ayıklattırın
Ya hele ben hamur işi yemeyen ben canım hamur işi cekiyor ne oluyor bana bilmiyorum hiç yapmadığım yemekleri canım cekiyor kilo almaktan çok korkuyorum 70 kilo olmuşum
Ben de 77 kiloyumIciniz rahat etmiyorsa birsekilde birine ayıklattırın
Ya hele ben hamur işi yemeyen ben canım hamur işi cekiyor ne oluyor bana bilmiyorum hiç yapmadığım yemekleri canım cekiyor kilo almaktan çok korkuyorum 70 kilo olmuşum
Ben de 77 kiloyumsekerind evar deyince doktor hamuru bile kestii hamur işlerine asla diyemeyen ben evladım için yapıyorum amaa tambuğdaylı yapabilirsin mesela diyet börek poğaçalar oluyor ya hanii cok istiyorsa oyle değelrendir şeker koyma hamura mesela
Ya birşey olmaz zaten ilk aylar bebekler anneninBenim de çikolata gibi tatlı şeyler gördüğümde midem bulanıyor enteresan şekildekendime anlam veremiyorum
Haklısınız biyandan da vicdan yapıyorum evladımın canı çekmiş yemiyeyim mi yani diyorumBen de 77 kiloyumsekerind evar deyince doktor hamuru bile kestii hamur işlerine asla diyemeyen ben evladım için yapıyorum amaa tambuğdaylı yapabilirsin mesela diyet börek poğaçalar oluyor ya hanii cok istiyorsa oyle değelrendir şeker koyma hamura mesela
3 ayı tamamladıktan sonra artık daha dikkat ederiz yediklerimizeYa birşey olmaz zaten ilk aylar bebekler annenin
deposundan besleniyormuş yiyemesenizde birsey olmaz . Ilk aylar yiyipte kilo almayı doktorlar tavsiye etmiyorlar
Haklısınız biyandan da vicdan yapıyorum evladımın canı çekmiş yemiyeyim mi yani diyorumyok ya kilo korumak önemli hele bide şeker söz konusuysa kendi sağlığımızıda düşünmek zorundayız. Ben olabildigince en az kiloyu almaya gayret gösterecegim diyordum ama uzaktan konuşmak kolaymış
Evettt bebeğe de neolursa olsun etkiliyormuş artık ne yiyorsak bebeğe gidiyor bundan sonra depo gibi bişey bile değill buyüzdenn neolursa dikkat etmek gerekirr allahtan ne tatlıyla aram var ne birşeyy tamam 3 ay sonra daha dikkatli oluruz diyoruz ama şuan bebek gelişmeye çalışıyorr sağlıklı şeyler yemeğe ihtiyacı var doktor öyle dedi bana bol bol sebze ye dedi yeşil sebzeler tüket dedi hep kırmızı et yaglı balık bunlar çok önemli kurubaklagil bideYa birşey olmaz zaten ilk aylar bebekler annenin
deposundan besleniyormuş yiyemesenizde birsey olmaz . Ilk aylar yiyipte kilo almayı doktorlar tavsiye etmiyorlar
Haklısınız biyandan da vicdan yapıyorum evladımın canı çekmiş yemiyeyim mi yani diyorumyok ya kilo korumak önemli hele bide şeker söz konusuysa kendi sağlığımızıda düşünmek zorundayız. Ben olabildigince en az kiloyu almaya gayret gösterecegim diyordum ama uzaktan konuşmak kolaymış
Tabiki bunlar yenmeli ama ben zararlı kısımdan şikayetçiyim yemek yerken asla kiloyu falan düşünmüyorum ama ara öğünler gece yemeleri vs bunlar biraz moralimi bozmuyor değilEvettt bebeğe de neolursa olsun etkiliyormuş artık ne yiyorsak bebeğe gidiyor bundan sonra depo gibi bişey bile değill buyüzdenn neolursa dikkat etmek gerekirr allahtan ne tatlıyla aram var ne birşeyy tamam 3 ay sonra daha dikkatli oluruz diyoruz ama şuan bebek gelişmeye çalışıyorr sağlıklı şeyler yemeğe ihtiyacı var doktor öyle dedi bana bol bol sebze ye dedi yeşil sebzeler tüket dedi hep kırmızı et yaglı balık bunlar çok önemli kurubaklagil bide
Kız bildiğin șam şeytanı kadın öyle böyle değil. Evlendiğimden beri sürekli sıkıntı yaşadık bana aileme hakaretler vs neler neler. Sildim en sonunda bende asla ve asla konuşmayı da düşünmüyorumYaaaaa öylemi kızx üst katında bide ayıptır sormasıı niye küssünüzz analarr arada küserr
Aminn kuzumm inşallahh senin kontrol ne zamandıAyy çok sevindim kızlarr sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?