Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bendim kuzu cokda memnunum modelini gonderim sana yavrucazim uyansin aktif 2 çocukta kullanılıyor
Canim 6 senedir kullaniyorum ki dediğim gb aktif kullanıyor
Olur valla bi bakayım kuzum çok gürültülü mü peki korkmaz heralde oğlum gerçi sesli ortamları falan daha çok seviyor kendisi

Nexus boyutu daha küçük olan demi ben de o ikisi arasındayım. Ay evet ya arkadaşımın oğlu kreşe gidiyor geçen yıl sürekli krup dedi doktorlar

Bizimkide beyaz tenli aynen ben ıslak mendilden dolayı falan oluyodur diye düşünmüştüm çokta sorun etmemiştim yani pembeliği normal gelmişti bana alerji değildir inşallah ya ikimizin de

Evet çanta boyutunda ve çok sessizmiş, birazcık indirimde trendyolda şu an
Ben karar verip alıyım diyorum artık bugün. Osman gönülal ı dinledim balgam söktürmee videosu çekmiş YouTube a mutlaka almak gerekiyo dediğine göree kullanımını da anlatmış bakarsan

Kilo alimi yeterliyse niye aç olsun ki bebe,kocacıgina burdan bile cok kizdim.herşeye karisma deseydin

Bizimkide beyaz tenli aynen ben ıslak mendilden dolayı falan oluyodur diye düşünmüştüm çokta sorun etmemiştim yani pembeliği normal gelmişti bana alerji değildir inşallah ya ikimizin de
İnşallah değildir Bir yanım doktoruma inanmak istiyor (işime de geliyor) diğer yandan da ya geç kalırsam ya daha kötü olursa diyorum

İnşallah değildir Bir yanım doktoruma inanmak istiyor (işime de geliyor) diğer yandan da ya geç kalırsam ya daha kötü olursa diyorum
Tuvaletini yaparken falan ağlamaz mıydı peki bebişler alerjiden olsa can yakardı sanki diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim ama o bölgenin pembemsi olması tuhaf gelmedi bana of ya düşünecek bi şey daha çıktı

Dün benimki de çıkardı üstüm başım koltuk hep mama oldu :) arada oluyo öyle bence önemli bişi değildir canım. Bu mamayı yiyor mu sorunsuz artık
Geceden beri veriyorum 5 kere verdim içiyor bakalım şimdilik. 1 hafta içsin bakalım normalde de reddediyor geri içmeye başlıyordu ya mamadan mı red mi olduğunu anlarız ama 150 içiyo bunla diğerinde 150 yi içmiyordu. Bide sanırım kabızlığına hemen iyi geldi. Sabah kabız yapmış dün yapmamıştı öğlen bi daha yapmış normaldi

Kilo alimi yeterliyse niye aç olsun ki bebe,kocacıgina burdan bile cok kizdim.herşeye karisma deseydin
Kilo alımı son ay 500 grdı. Doktor normal aralıkta kilosu sorun yok demişti ama bakalım bu cumartesi ne çıkacak kontrolde. Hep 1 kilo üstü alıyordu onunla birleştirdi heralde ama memeye aşırı düştü çocuğum bu hafta onu bulamazsa da yumruk emiyor zaten sonra süt yok diye deliriyor. Memeden 2 fırt çekince ohhh bi rahatlama

Bilemiyorum valla cumartesi bir daha dicem doktora artık ters ters bakacak bana ama napiyim

Kimisi diyorki sagdim cc çıkmadı ama bebek çekebiliyor mak sutu azaltır bende avent sagma makinasi var
10 dk bi gogusden 100 çıktı ondan sonra guvenemedim

Ahanda benimki simdi düşün dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…