Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay bacım dikkat et birini büyüt sonra diğerine yönlenirsin
Valla canim dikkat ediyorum ama eşim 2. Bebegi hemen istiyor sanki bana yardimci oluyor gibi birlikte buyusunler iste aralarinda yaş farki cok olmasin diye görümcemle aralarinda 13 yaş var çünkü bilmiyorum bende 31 yaşındayım 35den sonra sıkıntı oluyor diolar gebeliklere bide kan uyuşmazligimiz var cok kararsizim bu konuda

Amin canım valla benim oğlan bi tuhaf hala çözemedim arada dayak atiyo bana yavrum icinden denk geldigim anaya bak dio heralde uyutmayi bile basaramiyorum bi ara kıvamı tutmustu gece 4 5 saat uyuyodu nolduysa cocuk huy degistirdi
Ay yok canım başaramadığından değill oğlanlarr böylr herhalde yaa kimi görsem oğlsn uyumuyo pek bi çalışkan olcaklar kız benimki tembel olcak hahaha hep uyumaj istiyi

Ay yok canım başaramadığından değill oğlanlarr böylr herhalde yaa kimi görsem oğlsn uyumuyo pek bi çalışkan olcaklar kız benimki tembel olcak hahaha hep uyumaj istiyi
Ohh maşallah kuzuya uyusun tabi bebek dedigin uyur

Reactions: Jou
Canim çok şiddetli öksürürken bazen bize de olmuyor mu, midemiz ağzımıza geliyor. Belki öyle olmuştur annesi. Gün içinde tam olarak anlarsın zaten, başka birseydense oksurmedigi zaman da kusar..
Öksürük de minicik bi öhöydü tam mama değişimine denk gelince

Sen bilirsin kuzu ben 34 yaşına gireceğim valla kimse kusura bakmasın kendimi aşırı yıpratamam hele bi bebişim büyüsün babalara göre hava hoş tabiiii

Benimkide öksürüyor bu ara bide öksürürken hem pırt yapio hem kusuyor kesik kesik calpol versemmi diye dusunuyorum mevsim geçisi ya belki koruyucu olur
Az az öksürmeleri normalmiş benimki de aynı pırtlatıyor ateş düşürücü o bence boşuna verme

Ne kadar tanıdık bir yazı Atağa erken mi girdik ne
sweetgirlcandy sana bahsedip atamadığım mama ve meme reddi

5. Ay atağı
Bu kadar mı aynı olur 4 de kurtuluyoruz sanmıştık bu ataktan 5 de de devam ediyormuş demek mesela benimki odada dururdu bem wc ye falan gidince oyun halısında artık mızmızlanıyor

Ben yedirdikten sonra hemen yatırmıyorum. Altini değişmem gerekiyorsa da reflü yatağına koyup orada değişiyorum ve mümkün olduğunca totosunu yukarı degil de yana kaldırarak temizlemeye çalışıyorum. Böyle yapmazsam mutlaka kusuyor. Ay zaten zorla yiyor kilo alsın diye uğraşıyorum kusmamalilar

Telefonun kamerasını açıp hızlıca git gel olmadı
Kusmadı daha da kusmaz sanırım
Benim hep standart mamayı içer gazını çıkarırım çıkarmazsa altını değiştirirken mutlaka biraz kusar ama bunda baya hepsini çıkardı
Canim benim öksurmekten olmustur,bi de diyosunya sırtina vurdum diye, uzmanlarin bazilari gaz cikarmak icin bile olsa sirtina vurmayin diyo.sirtina vurdukca bebek yedigini cikarir bosuna beslenmis olur diyolar
Kusunca vurdum bende. Gerçi gazını çıkarırken de vuruyorum bizimki sıvazlatmıyor ilk kez duydum bak vurulmaması gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…