Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sen bilirsin kuzu ben 34 yaşına gireceğim valla kimse kusura bakmasın kendimi aşırı yıpratamam hele bi bebişim büyüsün babalara göre hava hoş tabiiii
Aynen cok haklısın ama iste beni tedirgin eden sey kan uyuşmazligımizin olmasi

Serum alıyor tuzlu su ve potasyum klorür verdiler içinde kaybettiği elektrotları alması için. Ateşi düşmeye başladı çok şükür. Zaten bu rotanın bi tedavisidw yokmş sadece bol sıvı
Çook sevindim iyi olmasina insallah hemen atlatırsınız canım guzel haberlerinizi bekliyoruz

Serum alıyor tuzlu su ve potasyum klorür verdiler içinde kaybettiği elektrotları alması için. Ateşi düşmeye başladı çok şükür. Zaten bu rotanın bi tedavisidw yokmş sadece bol sıvı
Cok geçmiş olsun en tez zamanda iyileşip evinize çıkarsınız insallah biz de alerjik durumdan dolayı rota aşısı olmadık. Nasıl kaptı acaba? Abisi ablası falan mi var okula giden? Nasıl neye dikkat etmek lazım ?

Kaç dk sağıyorsun kuzum 3 dk felan sağıyordum ben..
Kuzum ben daha fazla sağiyorum.en az 10 dk sagmaya çalisiyorum.cunku bazen sagarken süt bitti gibi oluyo sonradan daha fazla çikmaya başliyo.zaten ben daha once cok sagdigim icin 3-3.5 saatte kaç cc cikmasi gerektigini biliyorum ona gore sagiyorum

Dün benimki de çıkardı üstüm başım koltuk hep mama oldu :) arada oluyo öyle bence önemli bişi değildir canım. Bu mamayı yiyor mu sorunsuz artık

Kulak arkası kbuk alerji belirtisi de sayılıyor
Kulak memesinin birleştiği yerde çok hafif var şimdi baktım şok
Tek başına yeterli değil, mukus huzursuzluk popoda hare şeklinde kızarıklık da önemli belirtilerden.
Mukus oluyor arada, popo deliğinin etrafı kırmızı hafif huzursuzluk da oluyor. Doktor da kan ve deri döküntüsü olmadan panik yapma dedi ciddiye almıyor sanki Siz tecrübelisiniz bu konuda dediği gibi beklemeli miyim?

Benim oğlan da gece uyandı durdu, hiç böyle yapmazdı, meme ağzında uyuyacakmis beyefendi, memeyi çekiyorum uyanıyor çekiyorum uyanıyor. Ablasına çektiyse vallahi yandım..

Bizimkide öyle bu aralar o sıcaklığı aldığında daliyor ama memeden cekersem uyaniyor

Benim de kulak arkasında var konak diye düşündüm zeytinyağı denicem bakalım. Poposunda da makat etrafı kırmızı ama normal diye düşünmüştüm hep normalde ten rengi mi olmalı orası da bembeyaz

Omron nebülizatörü kullanan sendin seğil mi canım inşallah doğru hatırlamışımdır memnun muydun dünden beri araştırıyorum da onu da önermişler baya

Bendim kuzu cokda memnunum modelini gonderim sana yavrucazim uyansin aktif 2 çocukta kullanılıyor
Canim 6 senedir kullaniyorum ki dediğim gb aktif kullanıyor

Bizimkide öyle bu aralar o sıcaklığı aldığında daliyor ama memeden cekersem uyaniyor
Ay evet ya gece aklına estikçe emdi durdu. Eşim de diyor daha yarım saat önce emdi sen alıştırıyorsun verme. Demesi kolay tabi ağlıyor o zaman illa emmeden olmuyor. Aç olamaz bu çocuk, süt mü yetmiyor da uyumuyor diye diye sabaha kadar beynimi yaktı ya atak diyorum atak anlamıyor kimse valla iyi ki varsınız da oh hepimiz yaşıyoruz deyip rahatlıyorum
Omron nebülizatörü kullanan sendin seğil mi canım inşallah doğru hatırlamışımdır memnun muydun dünden beri araştırıyorum da onu da önermişler baya
Ben de omronla nexus arasında gidip geliyorum ama almak istiyorum baya da lazım oluyormuş özellikle kreş döneminde çok fazla krup oluyorlarmış

Benim de kulak arkasında var konak diye düşündüm zeytinyağı denicem bakalım. Poposunda da makat etrafı kırmızı ama normal diye düşünmüştüm hep normalde ten rengi mi olmalı orası da bembeyaz
Ben poposunu göstermiştim doktor bana dermatit dedi, çok beyaz tenli egzamaya yatkın hassas cildi var dedi, kulağı da ondan diye düşünmüştüm alerjiye çok şaşırdım. Hatta bir krem verdi 7 gün kullan sadece dedi geçmişti poposu şimdi yine oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…