Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Olur valla bi bakayım kuzum çok gürültülü mü peki korkmaz heralde oğlum gerçi sesli ortamları falan daha çok seviyor kendisi

Benim oğlum kış bebesiydi
Hep hastaydı hava verirken onda uyurdu
Kızımda ilkkez yeni denedik oda ilk başta itiraz etti olmaz anacım dedim devam yaptirdi sesvar ama rahatsız etmez beyaz gürültüyü düşün

Oh şükür
Oluyor arada işte
Ilkgoz ağrısı gazini çıkarmadı bir türlü sabahın 6 si koydum besige 5 dk sonra bi fışkırdi cok korkmuştum sonra olmamıştı
Ay benimki de daha küçüktü mama içirdim koydum yatağa gazı çıkmadan wc ye gittim yine sabah 6 falan. Ama onda uyumuş kalmışım 6 saat aç kalmıştı daha minnakken. Bi geldim eşim başında kusmuş ama sağı solu ayak kısımlarında ta nasıl becerdi anlamadım. Eşim hayatta uyanmaz sese uyanmış. O gün bu gündür mamadan önce wc ye gidiyorum hep işte o ilk bu da ikinci oldu bizim

Ay insan korkuyor vallahi

Aaaa çok iyi ben şuan ne kadar var bilmiyorum.. başlayacağım sağmaya üretimi arttırmak için..

Benim de aynı, hala etki etmedi. Bir süre sonra sonra olmazda domatesi de keseceğim. Şimdi değil ama.
Sanırım domates de etki ediyor. Ben katı süt diyeti yaptım bir de domates ve inek etini kestim 2 gün bugun kakamız düzeldi. Ya inek eti ya domates diyorum ama inek eti kokay kolay alerji yapmazmıs buyük ihtimal domates yaramıyor bebeme

Benim oğlum kış bebesiydi
Hep hastaydı hava verirken onda uyurdu
Kızımda ilkkez yeni denedik oda ilk başta itiraz etti olmaz anacım dedim devam yaptirdi sesvar ama rahatsız etmez beyaz gürültüyü düşün
A söyle mi o sesten ne olacak ya çok değilmş ben sesli deyince baya sesli diye düşündüm. Sen modelini atarsın uygun olunca canım bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…