Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaaa aldinmı ondan bende almayı düşünüyorum oyy yesun afiyet olsun ona
Kasiklamı verdin agzına

Hahahahaha kafasına heleee oyy yerimm yaa ne severim kafayı kiz bütün ebebler aynı kafa maşaallahhh 1mrw

Canim 1 yasinda geciyormus ek gida zamani oturup degerlendirme yapalim dedi bizim dr valla ozaman cok zorlancam kesin
Ben alerjik mi değil mi derken derken yaşı gelecek zaten ahahah geçecek olmasına sevindim zor olacak senin için ama için rahat en azından
Bu arada mama sandalyesi alıcam sizler aldinizmi ? Hangi markayı onerirsiniz
Ben ikeadan aldım, ayak koyacak yeri yok, onun için de ahşap satılıyordu trendyolda ondan aldım istenilen seviyede ayatlanıyor. Evim küçük olduğu için ve çok para vermek istemediğim için bnu seçtim. Çünkü ben asla oturmamışım ne bebek arabasına ne de mama sandalyesine. Eee bizimki de asla oturmuyor bebek arabasına, belki buna da oturmayacak. Yer sofrası kurarım artık annem öyle yapmış beraber yemişiz hep yerde

Aaaa o nasıl bir aparat kuzu link atar mısın bende ayak koyacak yeri olmasını istiyorum. Onun için chicco ve joie bakıyordum. İkeanınkinde yok diye..

Aaaa aldinmı ondan bende almayı düşünüyorum oyy yesun afiyet olsun ona
Kasiklamı verdin agzına

Evet canım aldım. Diğer yedirdiklerimi kaşıkla verdim de bir tek şeftaliyi süzgeçle verdim

Reactions: Jou

Eklentiler

• Screenshot_20221005_160724_com.solidict.ebebek.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 36

Neyle sağıyorsun peki

Yaa ne guzel aslinsa yer gibisi yok sofra bezinin ustunde tertemiz su urunu çokk begeniyorum bnce tam senlik

Eklentiler

• Screenshot_20221001-172439_BabyMall.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 44
Çıktık çok şükür augmentin antibiyotik, ventolin, cortair buhar tedavisi için bir de demir eksikliği anemisi için demir verdiler. Bende Ferrum vardı zaten ama içeriği temiz değil diye kullanmayı bırakmıştım e hastanede bi dünya kan alınca demiri düştü tabi gidip bestiron aldım. Mamayi içmeyi reddediyordu cigniyordu biberonun ucunu, bugün küçük delikli olandan taktım içmeye başladı geri.
Normalde 3 güne bir kaka yapan bebek bugün 3 defa cıvık yaptı hatta son yaptığı kakasi gürültülüydü aldım tahlile götürdüm hemen temiz çıktı allahtan.
Dün de bilgildagi çöküktü su verdim bugün biraz düzeldi ama ishal gibi kaka yapınca Ge-oral rehidrasyon çözelti aldım onu içiricem birazdan.

Huysuz bir de hastane süreci yüzünden+ diş çıkarma belirtilerinin hepsi var alt diş yeri zaten tümsek ve beyaz..
Ayrıca uyanınca avakado+muz ezip vermeyi düşünüyorum inşallah beğenir miniğim
Senin bebiş nasıl ek gıda nasıl gidiyor beğendi mi bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…