Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yemek olayi en zoru yaaaa
Evet o baya yordu beni.. yol zaten en az 40 dk mı alıyor. Eve gir hemen temizlen üst değiş, bebek emsin, sağmaya başla, kaba aktar, yıka, dezenfekte et, kurumaya bırak. Üstünü tekrar giy bitti süre Bakalım her şey yoluna girer bir şekil..

İnşallah kuzum gerçi ben şuan ücretsize çıktım. Yeni ay da başlamayı düşünüyorum. O zaman daha net anlarım durumu

Sen giderken geçici psikolojisindeydin dimi sonrası daha zor olur bide annene birakcan cocuk yabancilamazda ayyy içim cız ediyor
Yeni Ay dedin kasımda mi canım yeni yıl demek istemedin dimi

Muhtemelen el yıkama vs pek yapmadılar düşünmediler. Bebeklere dokunulmamalı, öpülmemeli ya
Üzülme canım nerden bilecektin biz bile burda ne kadar konuştuk aşı mevzusunu.. Bebiş iyi olsun gerisi mühim değil.. Kimseye elletmemeye çalış çok zor biliyorum insanlar laf anlamıyor ya da hemen küsmeye çalışıyor. Bizi haberdar et bebişin durumunu Allahım hemencik şifasını versin

Geçmiş olsun canım
Alerjiklerde yapmiyorlarmis zaten öyle biliyorum kendii suçlama
Önüne gecemiyorsun gerçekten Rabbim şifa versin hemencik iyileşsin kuzucuk

İnternete ahşap ayak koyma aparatı mama sandalyesi yazdım çıktı ama senin aldığın satıcının puanı iyi

Öyle kuzum kolay değil ama başa gelen çekilir karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum..
İnanır mısın annem bana sen ne kadar galesizsin diyor e bebeğim için ne iyi ne kötü arastiyorum her zaman tabii ki ama güçlü duruyorum ne olursa olsun, annesinin gücünü hissetsin ki hemen toparlasın öyle değil mi..
Ben de karaları bağlasam veya çok panik olsam bebiş nolur acaba annem paniktir, ben hastalıkta bile sakinimdir telaş yapmam kafamı toplarım o durumda ne yapmam gerektiğini düşünürüm hemen:) telaş yapsam zaten elim ayağıma dolaşır düzgün karar veremem öyle böyle atlatiyoruz işte kuzum her insanın yapısı farklı. Enerjimi yüksek tutuyorum ki bebişim beni mutlu görsün ona da geçsin :)) anneme göre babam da galesiz, gel gör ki adamın saçında bir tane beyaz yok maşallah ama annemin saçları hep beyazladı stresten düşünmekten.
Galesizsem galesizim ne var yani senin gibi panik mi olayım diyorum ben de

Girecek hissediyorum güzel düşünelim güzel olsun
Tatlı götüreyim isyerine tatlı konuşuruz

Yolda baya varmış benimde 1 saat 15 dk gidiş 2 saat dönüş

Misafir vardı yanaklardan öptü sap sap vallahi bıktım

Ay biz karı koca paniğiz ve cok sorunlu bir davranış sakin kalmak çok önemli
Ve şuna inanıyorum evrene pozitif enerjini göndereceksin
Eşim benden sonra daha dirayetli oldu ama
Galesiz demek iyiymiş bu

Galesiz de değil de bence soğukkanlısın. En güzel şekilde ne gerekiyorsa yaptın bu süreçte. Keşke biraz ben de öyle olabilsem. Ben panik biriyimdir hemen eyvah nolcak diye uçuşur kafamda. Bazen kafamdaki sorulardan boğuluyorum annelikte iyice de arttı

Ay biz karı koca paniğiz ve cok sorunlu bir davranış sakin kalmak çok önemli
Ve şuna inanıyorum evrene pozitif enerjini göndereceksin
Eşim benden sonra daha dirayetli oldu ama
Galesiz demek iyiymiş bu
Kız galesiz olsun boşver ben şikayetçi değilim hahha sen paniksen onun sakin olması gerekir yoksa işler karışır

Canını sıkma aşı olsa bile 2.dozu olmamış olacaktı yine aynı olurdu

Kuzum senin yapın da bu değiştiremezsin ki ben kendimi bildim bileli sakinimdir her şeyi kafaya takmam, herkes çok soğukkanlısın der senin de dediğin gibi iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma, annelik deliliktir orası doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…