- 5 Mart 2021
- 6.167
- 9.013
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #75.501
Evet o baya yordu beni.. yol zaten en az 40 dk mı alıyor. Eve gir hemen temizlen üst değiş, bebek emsin, sağmaya başla, kaba aktar, yıka, dezenfekte et, kurumaya bırak. Üstünü tekrar giy bitti süreYemek olayi en zoru yaaaa
Dışardan hep aynı şeyler dürüm pide vs. Bir de senin diyet yüzünden dışardan da ne söylebilirsin ki. Ben de habire simit poğça börek yiyorum meyve suyu eşliğindeValla ben aç kaliyorum disardan soylemeyede bıktım
İnşallah kuzum gerçi ben şuan ücretsize çıktım. Yeni ay da başlamayı düşünüyorum. O zaman daha net anlarım durumu
Ebebekte vardı ikili ama çok kalın değil kumaşı bir de pahalı geldi banaKizlar ya su kendinden corapli tulumlardan ariyorum bulamiyorum varmi bildiginiz internette falan ?
Valla ben aç kaliyorum disardan soylemeyede bıktım
Muhtemelen el yıkama vs pek yapmadılar düşünmediler. Bebeklere dokunulmamalı, öpülmemeli yaHiç bilmiyorum kitek çocuk daha ilk bebeğim temizlik hijyenede çok dikkat ediyorumm ama olacaksa oluyor demekki. Eve gelen giden oldu bebek görmeye muhtemelen onlardan. Bende alerjik diye uzak durdum ama çok pişmanım doktor demedi bana alerjilere yapmıyoruz diye kendi kafama göre karar aldım çok biliyom sanki
Hiç bilmiyorum kitek çocuk daha ilk bebeğim temizlik hijyenede çok dikkat ediyorumm ama olacaksa oluyor demekki. Eve gelen giden oldu bebek görmeye muhtemelen onlardan. Bende alerjik diye uzak durdum ama çok pişmanım doktor demedi bana alerjilere yapmıyoruz diye kendi kafama göre karar aldım çok biliyom sanki
İnternete ahşap ayak koyma aparatı mama sandalyesi yazdım çıktıAhşap bir parça k&g storedan almıştım ama stokta yok galiba. Belki benzerleri vardır başka markalarda
K&G foot rest Ithal Contalı Ahşap Mama Sandalyesi Ayak Koyma Desteği, Ikea Antilop, E Bebek Baby Plus, Faros Orzo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
K&G foot rest Ithal Contalı Ahşap Mama Sandalyesi Ayak Koyma Desteği, Ikea Antilop, E Bebek Baby Plus, Faros Orzo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaaa bu aklımda zaten hatta duşa falan da sokulabiliyormuş oturmaya başlayınca. Burda da indirimdeymiş babymall galiba dimi? Ben de alayım gecikmeden
Çok geçmiş olsun canımm ne çok uğraştın ya. Ama senin msjlrdan hep bi enerji alıyorum şu durumda bile maşallah enerjin yerinde.Ben çok çabuk tükenmiş hissediyorum
Öyle kuzum kolay değil ama başa gelen çekilir karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum..Ahşap bir parça k&g storedan almıştım ama stokta yok galiba. Belki benzerleri vardır başka markalarda
K&G foot rest Ithal Contalı Ahşap Mama Sandalyesi Ayak Koyma Desteği, Ikea Antilop, E Bebek Baby Plus, Faros Orzo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
K&G foot rest Ithal Contalı Ahşap Mama Sandalyesi Ayak Koyma Desteği, Ikea Antilop, E Bebek Baby Plus, Faros Orzo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaaa bu aklımda zaten hatta duşa falan da sokulabiliyormuş oturmaya başlayınca. Burda da indirimdeymiş babymall galiba dimi? Ben de alayım gecikmeden
Çok geçmiş olsun canımm ne çok uğraştın ya. Ama senin msjlrdan hep bi enerji alıyorum şu durumda bile maşallah enerjin yerinde.Ben çok çabuk tükenmiş hissediyorum
Evet o baya yordu beni.. yol zaten en az 40 dk mı alıyor. Eve gir hemen temizlen üst değiş, bebek emsin, sağmaya başla, kaba aktar, yıka, dezenfekte et, kurumaya bırak. Üstünü tekrar giy bitti süreBakalım her şey yoluna girer bir şekil..
Dışarıda çok el yakıyor bir şey söylüyorsun en az 70 TL bir öğün oda ekmek arası.. Yemek yapılmalı ama hiç hakim yokValla ben aç kaliyorum disardan soylemeyede bıktım
Evet o baya yordu beni.. yol zaten en az 40 dk mı alıyor. Eve gir hemen temizlen üst değiş, bebek emsin, sağmaya başla, kaba aktar, yıka, dezenfekte et, kurumaya bırak. Üstünü tekrar giy bitti süreBakalım her şey yoluna girer bir şekil..
Muhtemelen el yıkama vs pek yapmadılar düşünmediler. Bebeklere dokunulmamalı, öpülmemeli ya
Üzülme canım nerden bilecektin biz bile burda ne kadar konuştuk aşı mevzusunu.. Bebiş iyi olsun gerisi mühim değil.. Kimseye elletmemeye çalış çok zor biliyorum insanlar laf anlamıyor ya da hemen küsmeye çalışıyor. Bizi haberdar et bebişin durumunu Allahım hemencik şifasını versin
Öyle kuzum kolay değil ama başa gelen çekilir karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum..
İnanır mısın annem bana sen ne kadar galesizsin diyore bebeğim için ne iyi ne kötü arastiyorum her zaman tabii ki ama güçlü duruyorum ne olursa olsun, annesinin gücünü hissetsin ki hemen toparlasın öyle değil mi..
Ben de karaları bağlasam veya çok panik olsam bebiş nolur acabaannem paniktir, ben hastalıkta bile sakinimdir telaş yapmam kafamı toplarım o durumda ne yapmam gerektiğini düşünürüm hemen:) telaş yapsam zaten elim ayağıma dolaşır düzgün karar veremem öyle böyle atlatiyoruz işte kuzum her insanın yapısı farklı. Enerjimi yüksek tutuyorum ki bebişim beni mutlu görsün ona da geçsin :)) anneme göre babam da galesiz, gel gör ki adamın saçında bir tane beyaz yok maşallah ama annemin saçları hep beyazladı stresten düşünmekten.
Galesizsem galesizim ne var yani senin gibi panik mi olayım diyorum ben de
Dışarıda çok el yakıyor bir şey söylüyorsun en az 70 TL bir öğün oda ekmek arası.. Yemek yapılmalı ama hiç hakim yok
Galesiz de değil de bence soğukkanlısın. En güzel şekilde ne gerekiyorsa yaptın bu süreçte. Keşke biraz ben de öyle olabilsem. Ben panik biriyimdir hemen eyvah nolcak diye uçuşur kafamda. Bazen kafamdaki sorulardan boğuluyorum annelikte iyice de arttıÖyle kuzum kolay değil ama başa gelen çekilir karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum..
İnanır mısın annem bana sen ne kadar galesizsin diyore bebeğim için ne iyi ne kötü arastiyorum her zaman tabii ki ama güçlü duruyorum ne olursa olsun, annesinin gücünü hissetsin ki hemen toparlasın öyle değil mi..
Ben de karaları bağlasam veya çok panik olsam bebiş nolur acabaannem paniktir, ben hastalıkta bile sakinimdir telaş yapmam kafamı toplarım o durumda ne yapmam gerektiğini düşünürüm hemen:) telaş yapsam zaten elim ayağıma dolaşır düzgün karar veremem öyle böyle atlatiyoruz işte kuzum her insanın yapısı farklı. Enerjimi yüksek tutuyorum ki bebişim beni mutlu görsün ona da geçsin :)) anneme göre babam da galesiz, gel gör ki adamın saçında bir tane beyaz yok maşallah ama annemin saçları hep beyazladı stresten düşünmekten.
Galesizsem galesizim ne var yani senin gibi panik mi olayım diyorum ben de
Kati gidanin zorlugunu gordukten sonra ana sütünun kiymetini anladiysa demek ki:)) şaka bi yana cok guzel,ins boyle ilerlerYalnız bende o sırada emziriyormuşum bu arada tekrar emmeye başladı bıdık
Kız galesiz olsun boşver ben şikayetçi değilim hahhaAy biz karı koca paniğiz ve cok sorunlu bir davranış sakin kalmak çok önemli
Ve şuna inanıyorum evrene pozitif enerjini göndereceksin
Eşim benden sonra daha dirayetli oldu ama
Galesiz demek iyiymiş bu
Canını sıkma aşı olsa bile 2.dozu olmamış olacaktı yine aynı olurduHiç bilmiyorum kitek çocuk daha ilk bebeğim temizlik hijyenede çok dikkat ediyorumm ama olacaksa oluyor demekki. Eve gelen giden oldu bebek görmeye muhtemelen onlardan. Bende alerjik diye uzak durdum ama çok pişmanım doktor demedi bana alerjilere yapmıyoruz diye kendi kafama göre karar aldım çok biliyom sanki
Kuzum senin yapın da bu değiştiremezsin kiGalesiz de değil de bence soğukkanlısın. En güzel şekilde ne gerekiyorsa yaptın bu süreçte. Keşke biraz ben de öyle olabilsem. Ben panik biriyimdir hemen eyvah nolcak diye uçuşur kafamda. Bazen kafamdaki sorulardan boğuluyorum annelikte iyice de arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?