Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oturak gibi cok sirin ben aldim banyoda kullnmk icin ama mama yedirirken arkadasim kullaniyor cok memnun

Şu aşama gözümde büyüyor
Yapmaya başlamadan önce dedim nasıl olucak acaba.. Ama bir sorun yaşamadım. Sadece kullandığım aparatları steril etme işi insanı yoruyor Birde yemek yemek biraz zor hazırlayan biri olmalı ya da dışardan almak lazım vakit kalmıyor.

M -Murphy chia tohumunu puding gibi suda bekletip içine meyve püresi karıştırıp verebilirsin bu da çok faydalı bebeler için aklında bulunsun, omega-3 yağ asitleri, protein kalsiyum K-vitamini B-6 vitamini zink ve lif açısından çok değerli bir besin ama çok az blenderdan geçir çünkü çok taneli boğazına kaçabilir, afiyet olsun miniğine

İnşallah bende herseyi yoluna koyarım

Kizlar ya su kendinden corapli tulumlardan ariyorum bulamiyorum varmi bildiginiz internette falan ?

Hiç bilmiyorum kitek çocuk daha ilk bebeğim temizlik hijyenede çok dikkat ediyorumm ama olacaksa oluyor demekki. Eve gelen giden oldu bebek görmeye muhtemelen onlardan. Bende alerjik diye uzak durdum ama çok pişmanım doktor demedi bana alerjilere yapmıyoruz diye kendi kafama göre karar aldım çok biliyom sanki

Aaaa o nasıl bir aparat kuzu link atar mısın bende ayak koyacak yeri olmasını istiyorum. Onun için chicco ve joie bakıyordum. İkeanınkinde yok diye..
Ahşap bir parça k&g storedan almıştım ama stokta yok galiba. Belki benzerleri vardır başka markalarda
Yaa ne guzel aslinsa yer gibisi yok sofra bezinin ustunde tertemiz su urunu çokk begeniyorum bnce tam senlik
Yaaa bu aklımda zaten hatta duşa falan da sokulabiliyormuş oturmaya başlayınca. Burda da indirimdeymiş babymall galiba dimi? Ben de alayım gecikmeden
Çok geçmiş olsun canımm ne çok uğraştın ya. Ama senin msjlrdan hep bi enerji alıyorum şu durumda bile maşallah enerjin yerinde. Ben çok çabuk tükenmiş hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…