Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende yaptirmadim ya cok korkuyorum

Ilgileri dagililiyo bu donemde.iste red med bu yuzden oluyo
Evet ya duvara kahkaha atıyor
Kizlar ya su kendinden corapli tulumlardan ariyorum bulamiyorum varmi bildiginiz internette falan ?
Tulum mu alt mı? Çoraplı altlar ebebekte var 1 lisi 110 liraydı. Patikli tulum diyorsan bence onlar kullanışsız çocuğun ayağını sıkabilir boyu uzayınca

Aynen babymall canim indirimde

Evet ya duvara kahkaha atıyor

Tulum mu alt mı? Çoraplı altlar ebebekte var 1 lisi 110 liraydı. Patikli tulum diyorsan bence onlar kullanışsız çocuğun ayağını sıkabilir boyu uzayınca
Tulum canim arkadas aydinda almis cok begendim buralarda bulamadim

Dışardan hep aynı şeyler dürüm pide vs. Bir de senin diyet yüzünden dışardan da ne söylebilirsin ki. Ben de habire simit poğça börek yiyorum meyve suyu eşliğinde
Aynn pek secenehim olmuyor ızgara yada salata gb seyler soyleyblyrm

Sen giderken geçici psikolojisindeydin dimi sonrası daha zor olur bide annene birakcan cocuk yabancilamazda ayyy içim cız ediyor
Yeni Ay dedin kasımda mi canım yeni yıl demek istemedin dimi
Nasıl yapıcam diye baya bir müddet düşündüm. Yorgunluk, denetim, yemek, yol ay curcuna gibi evet annem bakıcak şimdilik ama sonrası için bir şey düşünmem lazım nasıl olucak bilmiyorum sonuçta kadını ne zamana kadar hapis edebilirimki
Kasım

Beni çağırdıklari zaman annemlere olsa rahat bırakırdım Ay ne bilim Ya zor
Annen baksa keske bizimkiler memlekette olsalarda sorumluluk almazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…