Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Misafir vardı yanaklardan öptü sap sap vallahi bıktım
Çok sinirleniyorum ufacık Sabileri öpüp ne anlıyorlar. Cahil ya bizim insanımız. Eşimin nenesi sinir oldu bana trip atıyor arkamdan neler neler diyordur kesin. Öpülmesin dediğim halde öptü çocuğu bende müdahale ettim öpülmeyecek diye..

Bende yaaa kafamda deli sorular

Anaaa şok, başlıyorsun demek canım. Benim de aklımda yeni yıla kadar uzatacaksın diye kalmış. Ben de 14 ekimde konuşmaya gideceğim ücretsiz almak istiyorum marta kadar bakalım ne diyecekler. En azından 1 yaşa kadar annen destek olsa belki bu süreçte güvenilir birini bulursun annen de yanındayken ikisi bakar. Bir yandan çalışmaya dönmek istiyorum hem ekonomik hem de sosyal yönden çöktüm

Beni çağırdıklari zaman annemlere olsa rahat bırakırdım Ay ne bilim Ya zor
Annen baksa keske bizimkiler memlekette olsalarda sorumluluk almazlar
Annem başka şehirde yaşıyor ananem 1 ay önce kalp krizi geçirdi onunla da ilgilenilmesi gerekiyor. Kadında nere yeteceğini şaşırdı kendi rahatsızlıklarıda var. Çok sorumluluk yüklüyor gibi oldum. Belki yanına birini almak gerekir.

Ne kadar zor durumda kalıyoruz. Bugün sağlık bakanı instada emzirme haftası diye paylaşım yapmış ilk 6 ay sadece anne sütü 2 sene emzirin diye valla ilk defa kendimi tutamadım altına yorum yazdım. Hem kuş kadar izin ver sonra çaresiz bırak anneleri

Boncuk000 bende bendee çok iyi olur
Mama sandalyesi tavsiyesine de ihtiyacım var. Birde kanguru
Kanguru kesinlikle boba 4g mama sandalyesi de bn kızımda hep ikea nın ki ni kullandım çok rahat güzel iş görüyo hatta ayakları çıkıyo yerde oturma olarak da kullanabiliyor isun . Yani çok uçuk paralar vermeye gerek yok derim

Evet kuzum nasipse başlayacağım kasım gibi ortası da olabilir tamamen bebişe bağlı.. Ekonomik olarak zaten hepimiz zorlanıyoruz daha alınacak o kadar şey varki bebek için maşallah fiyatlar her şey de coştu Allah herkesin yardımcısı olsun. Üstümde kvgil olmasa aklım çok kalmayacak ama o faktörde var. Kamera vs almam lazım başlamadan ya da hemen sonrasına alıp memnun olan varsa bana fikir verebilir mi mecbur wifili olması lazım işten kontrol

Ahh o kadar aynı düşüncedeyim ki . Yani iznim gittiğinden beri napsak çare arıyoruz . Hemen ücretsiz izne ayrılmak istemedim ama elimiz kolumuz bağlı 40gün rapor max. Yani nerden tutsan elinde kalıyo. Çalışan anneye en az 1yıl izin verilmeli 2ay nedir ya şaka gibi

Kullanıyorm canım sıkıntı yok kakayı da boyamıyır bebiş de içiyor ama diğer gidişte değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü 1 ml vermek gerekiyormuş çok zor oluyor içirmesi.
Hımm enjektörlü sıksan kuzum. Bnde bugün aldıracağım bakalım napcam bilmiom. Diğer sağlık ocağınınkinş dün verdim de içime hiç sinmedi

Sözde her şey gerçekten.. En az 6 ay anne ücretli izinde olmalı oda doğumdan itibaren sonrasında ücretsiz izin hakkı olmalı..

Dün doktorumuza yazdım iyi bir şey istiyorsan ergo baby olabilir dedi. Boba 4g sen demiştin şimdi hatırladım. Kaç kiloya kadar kullanılıyor kanguru? İkea kafama yattı şu ahşap ayak aparatını görünce..
Boba 4g de model ne kullanıyorsun?

Son düzenleme:
Xiaomi 360 güzel canım. Arkadaşım aldı, konuşabiliyorsun da. Kv gelirmiş sen yokken sen kameradan oooooo hoşgeldiniz bakalım dermişsin ahshdjdjf Kalbine iner
Sözde her şey gerçekten.. En az 6 ay anne ücretli izinde olmalı oda doğumdan itibaren sonrasında ücretsiz izin hakkı olmalı..
Çok da zor değil. Maaşlarımızdan kesip kesip saçma sapan şeylere kullanacaklarına bunun için bir havuz oluşturulabilir 6 ay ücretli izin ütopik değil, emzirsin emzirmesin her bebeğin ve annenin hakkı bu kadarcık süre.
O marka da iyi . Bn ilk kız da kullanmadım oturmuyordu yani bebek arabasını da hiç kullanmadık durmuyordu. Bakalım bunda bi alayım bulursam
Yaaa asla oturmadı mı kızın? Ben şimdi yeni bebek arabası aldım, oto koltuğu da aldım valla puseti ve arabamızı sırtımız değmeden sattım içim acıdı. Büyüdükçe oturur diye bir umudum vardı içimde olmayınca olmuyor mu?
Benim kangurum stokke memnunum ama takarken 3 yerden bağlıyorsun çıtla o zor geliyor bazen

Anneanneme bakmaya İstanbula geliyor annemde 3 aylığına o sırada kendince geliyor gidiyor
Haklısın yaşlarında var ama bakiciya emanet ederkende ister istemez sorguluyorsun

Bendede 4g var ama kızım henüz durmadi sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…