- 25 Ekim 2021
- 3.706
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #75.581
Valla canım bana doktor 1 yasa kadar gecer dedi ama coğu kisi diyete sadık kalmiyor dün bi arkadaşla konustum ek gıdada süt ürünlerinin hepsini vermiş hiç sorun yaşamadik diyor azar azar tattirmis abartmadan bilemiyorum ki bizim popistede ayni kırmızılık var kaka surekli slime gibi zaten duzelme hala olmadı .. burnu desen hep tıkalı çok korkuyorum acaba baska bir sorunumu var diye sonra diyom kendi kendme amann merve çok pinpiriklisin olumlu dusun diyorum ruh halim karmakarisik anne olmak çok zormus deli ettim resmen kendimiÇok büyük tepkileri yok anlaşılan. Ek gıdayı bekletiyor. Bizde bişey yapmadık ek gıdayı bekliyoruz
Yok ağlamax. Bizim hep kırmızı ve ağlamıyor. Bizim daha çok pişil gibi kırmızı pembe değil.
Geçiyor diyorlar ama benim oğlan 6 yaşında ama söküntü vs yazın hortluyor. Kaşıntı hala devam ediyor
Bende 6 yıldır ikea var. Mis gibi sapasağlam. Arkadaşa vermiştim biraz yaralamış masasını ama kullanılabilir
İkea model trendyolda 500 600 tl. Ben 50 liraya almıştım
Yapın yapın 2si birlikte çıksın aradan, daha kolay büyüyor öyle cocuklar. Ben tam rahata ermisken kızım 5 yaşındayken yaptım. Keşke daha önce yapsaymisim. Buarada 37 yaşındayım.Valla canim dikkat ediyorum ama eşim 2. Bebegi hemen istiyor sanki bana yardimci oluyor gibi birlikte buyusunler iste aralarinda yaş farki cok olmasin diye görümcemle aralarinda 13 yaş var çünkübilmiyorum bende 31 yaşındayım 35den sonra sıkıntı oluyor diolar gebeliklere bide kan uyuşmazligimiz var cok kararsizim bu konuda
Cok zor böyle ya, halbuki direniyorum ne zamandır, nasıl alınabilir anlayamadim.Bizimkide öyle bu aralar o sıcaklığı aldığında daliyor ama memeden cekersem uyaniyor
Valla yedim tatlim ya, şimdilik soeun yok bakalim. Insallah aksi bir durum olmazSanırım mısır alerjik bir besin değil ama tam emin değilim bebeğin düzeldi ise bi dene eger yan etki yaparsa mecbur yemezsin.
Bide sinirlenmeleri çıktı başımıza ergen oldular
Hiç görmemiştim sen deyince baktım
Sanırım folyo sarınca olgunlaşıyordu
Valla bu konuda çok kararsizim cunku benim oğlan uyumuyor hamileyken uyku sorunu yasadim hep uyumak istedimYapın yapın 2si birlikte çıksın aradan, daha kolay büyüyor öyle cocuklar. Ben tam rahata ermisken kızım 5 yaşındayken yaptım. Keşke daha önce yapsaymisim. Buarada 37 yaşındayım.
Cok zor böyle ya, halbuki direniyorum ne zamandır, nasıl alınabilir anlayamadim.
Valla yedim tatlim ya, şimdilik soeun yok bakalim. Insallah aksi bir durum olmaz
Konuşma yapılan demeyi unutmuşumXiaomi 360 güzel canım. Arkadaşım aldı, konuşabiliyorsun da. Kv gelirmiş sen yokken sen kameradan oooooo hoşgeldiniz bakalım dermişsin ahshdjdjf Kalbine iner
Çok da zor değil. Maaşlarımızdan kesip kesip saçma sapan şeylere kullanacaklarına bunun için bir havuz oluşturulabilir 6 ay ücretli izin ütopik değil, emzirsin emzirmesin her bebeğin ve annenin hakkı bu kadarcık süre.
Yaaa asla oturmadı mı kızın? Ben şimdi yeni bebek arabası aldım, oto koltuğu da aldım valla puseti ve arabamızı sırtımız değmeden sattım içim acıdı. Büyüdükçe oturur diye bir umudum vardı içimde olmayınca olmuyor mu?
Benim kangurum stokke memnunum ama takarken 3 yerden bağlıyorsun çıtla o zor geliyor bazen
Tabisi tanımadık birine vermek başlı başına sıkıntı.. Allahım hepimizi ve yavrularımı iyi insanlarla karşılaştırsınAnneanneme bakmaya İstanbula geliyor annemde 3 aylığına o sırada kendince geliyor gidiyor
Haklısın yaşlarında var ama bakiciya emanet ederkende ister istemez sorguluyorsun
Hangi modeli kuzumBendede 4g var ama kızım henüz durmadi sagolsun
Lansinoh elektrikli çiftli olanından ama ben tek kullanıyorum daha rahat oluyor.Neyle sağıyosun ben de okula başlayınca sağıp bırakırım diyorum henüz cihaz almadım ama tembellik ettim
Yapın yapın 2si birlikte çıksın aradan, daha kolay büyüyor öyle cocuklar. Ben tam rahata ermisken kızım 5 yaşındayken yaptım. Keşke daha önce yapsaymisim. Buarada 37 yaşındayım.
Cok zor böyle ya, halbuki direniyorum ne zamandır, nasıl alınabilir anlayamadim.
Valla yedim tatlim ya, şimdilik soeun yok bakalim. Insallah aksi bir durum olmaz
Yok yok ek gida icin erken daha bize..bu ara memeyi verimli almiyo,yani seviyo ama saga sola bakinip duruyo,cok uzun vakit geçiriyo emerken bide tamamini ememeden önsütü cok almis,yani sacmasapan emiyo gunduzleri bende sagip veriyorum,ama emzirdigimde oluyo.gece full emiyoNeden ek gıdaya başlıyorsun diye falan mı
Yaz ve kış diye iki periyot var bizde..Yazın değişik çalışma saatlerim çok fazla idi. Kışın ise 9-5 kuzum.. Ama artık bebekten sonra yazın eskisi gibi çalışmam..Aksam kaçta evde oluyorsun ben 7 bucuk
Ah aahhh anne olup delirmeyen mi kaldı yahu. Hepimiz aynı durumdayız. Ben alerjen gıdayı vermememe rağmen asla düzelme olmamıştı. Bakalım bunda ne olacak. Hayırlısı diyorum artıkValla canım bana doktor 1 yasa kadar gecer dedi ama coğu kisi diyete sadık kalmiyor dün bi arkadaşla konustum ek gıdada süt ürünlerinin hepsini vermiş hiç sorun yaşamadik diyor azar azar tattirmis abartmadan bilemiyorum ki bizim popistede ayni kırmızılık var kaka surekli slime gibi zaten duzelme hala olmadı .. burnu desen hep tıkalı çok korkuyorum acaba baska bir sorunumu var diye sonra diyom kendi kendme amann merve çok pinpiriklisin olumlu dusun diyorum ruh halim karmakarisik anne olmak çok zormus deli ettim resmen kendimi
Tabisi tanımadık birine vermek başlı başına sıkıntı.. Allahım hepimizi ve yavrularımı iyi insanlarla karşılaştırsın
Hangi modeli kuzum
Yaz ve kış diye iki periyot var bizde..Yazın değişik çalışma saatlerim çok fazla idi. Kışın ise 9-5 kuzum.. Ama artık bebekten sonra yazın eskisi gibi çalışmam..
Valla bu konuda çok kararsizim cunku benim oğlan uyumuyor hamileyken uyku sorunu yasadim hep uyumak istedimkaldirabilirmiyim bilmiyorum
Bir bakayım iyice 2 hafta zamanım var.Amin tek duam o Rabbim hepsini korusun
Kuzum bundan aldim
Ama ben dolaptan aldim 450 tl almistim kullanılmamış gb bisi
Kesinlikle konuş kuzum yolda fazla sürüyor senin.. Süt izinlerinide unutma yasal hak bu..Bizimde 5 buçuk çıkış ama hiç çıkamıyoruz yanımda benimle gelen finansda arkadaş var ise başlayınca konuscamki erken çıkalım 10 dk bile değerli benim için saatimizde çıkalım diyeceğim
Bir bakayım iyice 2 hafta zamanım var.
Kesinlikle konuş kuzum yolda fazla sürüyor senin.. Süt izinlerinide unutma yasal hak bu..
He yaa.. seninki mama alıyor mu bari? 1 2 kere uykusunda verdim biraz ama ayıkken kesinlikle içmiyor, çiğniyor biberon sonra atıyor agzindanBencede yas arası az olması cocuklar için iyi
Ama anne için zor sanki ikisininde artısı eksisi var36 benimde yas daha genciz
Valla bende ama içli içli ağlıyor memeyi bulana kadar
Bencede en guzeli ikisi bir olsa ağır gelirdiBenim oğlumda uyumuyordu ben istiyordum eşim istemiyordu simdi 6 yad olunca acaba yakın olsaydı nasıl olurdu dedim sen uyku mu uyuyordun kafayı yerdin o zaman dedi
Simdi iyi mi oldu kötümü bilmiyorum büyük okulda oluyor bende evdeyim kızla iyi oldu sanki
Çok şükür benim ki bana çığlık atıp gülüyor eşime sessiz gülüyorSorma sorma bide bu geldi başa
Aksam olunca balkona çıkıyorum abiyi babayı görünce sevinç çığlıkları atıyor ulen bütün gün benimlesin karnını ben doyururum pohunu ben temizlerim amma baba abi sevilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?