Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen kuzum iyice bak arastir yenidogsn aparatina ihtiyacın yok o zaman daha uygun oluyor fiyatlar
Süt iznim c tesisleri çalışıyorlar o yuzden c tesileri gitmiyorum
Oooo çok iyi valla benim hiç aklıma gelmemiş.. Biz sür iznini bebek kaç yaşına gelene kadar kullanabiliyoruz.
Yenidoğan aparatı olup olmadığı içerisinde yazıyor mu yoksa extra alınan bir şey mi?

Ah aahhh anne olup delirmeyen mi kaldı yahu. Hepimiz aynı durumdayız. Ben alerjen gıdayı vermememe rağmen asla düzelme olmamıştı. Bakalım bunda ne olacak. Hayırlısı diyorum artık
Aynen kuzum hayırlısı olsun

He yaa.. seninki mama alıyor mu bari? 1 2 kere uykusunda verdim biraz ama ayıkken kesinlikle içmiyor, çiğniyor biberon sonra atıyor agzindan

3 Ay kontrolde kilo az almis dedi mama ve4 dedi 1 2 denemeden sonra uyku sersemi almaya başlamıştı ama cisi iyiydi sütüm de iyiydi biberona alışır beni bırakır 3 Ay daha emsin diyerek mamayi vermedim herhalde bu saatten sonra alismaz ne bileyim

Oooo çok iyi valla benim hiç aklıma gelmemiş.. Biz sür iznini bebek kaç yaşına gelene kadar kullanabiliyoruz.
Yenidoğan aparatı olup olmadığı içerisinde yazıyor mu yoksa extra alınan bir şey mi?

1 yaşına kadar canim ama ben toplu kullandığım için kac yasa tekabül eder hesaplanır ama şöyle bisi var c tesisleri gelirsem yarı zamanlı çalışmak zorundayım dedim o yüzden ben hala c tesileri gitmiyorum c tesi 2 buçukta kadar eee eve gel saat 5 ben küçücük cocukla sadece bir gün evde kalamamki

Normalde içinde olması gerekiyor bazıları kaybetmiş o yüzden sorgula mutlaka kuzum

Haklısın en güzelini düşünmüşsün.. Bizim yazın haftanın 6 günü çalışma var kışın cumartesi kendiliğinden tatil oluyor. Tabi Tatil süresini iş veren belirliyor öncesinde bilmiyoruz

Haklısın en güzelini düşünmüşsün.. Bizim yazın haftanın 6 günü çalışma var kışın cumartesi kendiliğinden tatil oluyor. Tabi Tatil süresini iş veren belirliyor öncesinde bilmiyoruz

Sende oyle yap c tesileri
Bizim şirkette hep bekar vardi
Neyse ben evlendim herkes peşi pesine evlendi
Neyse ben cocuk yaptım herkes pesi pesine cocuk yaptı hatta bir arkadaş 2. Yapcak beni bekliyor
Süt iznini ben c tesi kullandım baktım hepsi benim gb yaptı
Yakında işten atacaklar şirketti kaosa surukluyorsun diye

Ahahahah kız cumartesi kim çalışıyor artık orda Bizde çalışan sayısı az bacım 3 bayanız içerde biri anne zaten diğeri bekar Bizde cumartesi izin vermezler sanırım.. Turizm canlanınca yoğunluk artıyor bizde

Vallahi sorma ofis 14 kişi fln 3 bayan süt izni kullanıyor napalim
Benim yol uzun olduğu için parça parça kullanamazdim diğerlerinin yakın ama Allahtan patronumuz bisi demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…