Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Suan ayakta salliyorum götü başı ayrı oynuyo durdurmayi basarirsam ilk kez uyutucam

Ay koptum ya ellerinden tut ellerinden güven alıyorlar bide eee eee de bide isim soyisim tekrarla ritimli oluversin bide anasinin canı babasının cani benim birtanem benim aşkım uyu kızım uyu uyu yavrum uyu
Ben her yatirdigimda ağlıyor hemen gürültüyü açıp kızım benim kızım diye bir giriyorum susuyo alışır inşallah cok zor meme ya

Suan ayakta salliyorum götü başı ayrı oynuyo durdurmayi basarirsam ilk kez uyutucam

Aklıma ne geldi bizim oğlusu babasi uyuturken sinoplu cinar cimbomlu cinar diye diye uyuturdu arkadaşlar oturmaya gelecek sesi duyup gulerlerdi bizimkide cocuk memleketini bu aylarda öğrenmeli derdi Allahtan kıza yapmiyor

Ahahhshd aynı yaa ben de sallarken milyon kere aynı tonda canım oğlum canım oğlum diyorum baygınlık geliyor çocuğa bi süre sonra

Kız benimkinin ellerini tuttum simdi kendini cekiyor ayağa kalkcak

Aklıma ne geldi bizim oğlusu babasi uyuturken sinoplu cinar cimbomlu cinar diye diye uyuturdu arkadaşlar oturmaya gelecek sesi duyup gulerlerdi bizimkide cocuk memleketini bu aylarda öğrenmeli derdi Allahtan kıza yapmiyor
Hahahahahah bizimkide cimbomlu dogru diyor

Ahahhshd aynı yaa ben de sallarken milyon kere aynı tonda canım oğlum canım oğlum diyorum baygınlık geliyor çocuğa bi süre sonra
Acaba bu sesden kurtulmak içinmi uyuyorlar
Arkadas geldi kizi uyutuyorum ayagimda tam karşına geçmiş agucuk gugucuk yapıyor çekil görmesin seni dedim hemencik karşıya gonderdim 10 dk sessizlik lütfen tmmdir konuşabiliriz ya peki ayagindan indirince uyanıyormu hemen

Ben ayağımda sallayamıyorum malesef yaa atıyor kendini çıldırıyor. Hamağımız var kıpırdadıkça sallıyorum uyuyunca devam ediyor

Ben ayağımda sallayamıyorum malesef yaa atıyor kendini çıldırıyor. Hamağımız var kıpırdadıkça sallıyorum uyuyunca devam ediyor

Ayakta benimde çıldırıyordu meme reddi yapıp uyuyamayınca mecbur alistirdij hala ağlıyor ama yapcak bisi yok
Bak şimdi uyuttuk acıktı diye emzirdim yine kalktı memeye geldi hemen daldı meme cok zorluyodu beni

Yani kız bide olacağı o

Kuduruk bebeler

Kizlar babaci yane ne bekliyorsak

Vallahi parmağında oynatıyorlar bizi aksam kucamda gülücükler oyun halisina koyuyorum surat eksir ağlar kucamda başlar hö hö eelleyecekmis cadı
1mrw uyumadı herhalde Allah sabir versin en son 2 saat uyusun diye emzir salla yaptım eşim diyor o nasıl bir eee eee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…