Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kiz uyumuyo bu ne pispisler eeler ninniler fayda etmio

sütü bol galiba

Kiz uyumuyo bu ne pispisler eeler ninniler fayda etmio

Öyleler vallahi geç hafta hiç uyumadi
Meme de uyuyor memryidr red edince kaldık ağlama krizleri neyse ayags alıştiriyoruz eşim sallıyor bende kanepeye uzandim ben gitmişim o ara sese uyandım eşim kiza acma gozleri kapat gozlerinin gunes uyu artık güneş güneşinde cokda umrunda 2 saat sallatti kendini

Biri beni sallasa bende isterim durmasın kızımla konuşuyoruz perdeleri açıyorum güneş geliyor hiç bakamıyor güneşe. Konuşuyorum güneş gelmiş annecim falan senin kız geliyor hemen aklıma

Kulağına de ki haziran bebeleri uyudu yat aşağı
Valla bazen iyi bir anne olamadigimi dusunuyorum yani herkesin bebesi uyuyor duzenli oyunlar oynuyor benimki surekli emme gezme derdinde psklojik olarak cok yıpranıyorum bazen

Biri beni sallasa bende isterim durmasın kızımla konuşuyoruz perdeleri açıyorum güneş geliyor hiç bakamıyor güneşe. Konuşuyorum güneş gelmiş annecim falan senin kız geliyor hemen aklıma

Vallahi aslında haklılar yani isteriz tabi sallasinlar
Bizimkide bakamıyor güneşe
Bende kötü bir espri patlatıyorum gunes güneşe bakamıyor mu diye

Saçmalama annelikle ne alakası var. Tamamen çocuğun huyu bu.
Bilmiyorum ki acaba nerde hata yaptim diyorum surekli sorguluyorum cevremdekilerin hepsinin bebegi uslu kendiliginden uyuyani bile var duş sonrasi benimki duştan sonra normal yetiskin gibi enerjik oluyor resmen

Bilmiyorum ki acaba nerde hata yaptim diyorum surekli sorguluyorum cevremdekilerin hepsinin bebegi uslu kendiliginden uyuyani bile var duş sonrasi benimki duştan sonra normal yetiskin gibi enerjik oluyor resmen
Bu senle alakalı değil her çocuğun potansiyeli farklı. Kuzenimin 3 çocuğu var 3 ü de birbirinden farklıydı uyku bakımından mesela. Onun için canımcım kendini suçlamayı bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…