Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anladim.bu suni sanci olayina da ayar oluyorum,coguna bosu bosuna aci cektiriyolar hamilelerin,sonuc gene sezeryan

Anladim.bu suni sanci olayina da ayar oluyorum,coguna bosu bosuna aci cektiriyolar hamilelerin,sonuc gene sezeryan
Ben de o gruptayım malesef ya cuma suyum geldi suni sancıyla başladık açılma 2cm den ileri gitmedi. Cumartesi gece acil sezeryanla doğum yaptım oğlumun kalp atışı yavaşlamıştı artık çünkü

Ben de o gruptayım malesef ya cuma suyum geldi suni sancıyla başladık açılma 2cm den ileri gitmedi. Cumartesi gece acil sezeryanla doğum yaptım oğlumun kalp atışı yavaşlamıştı artık çünkü
Cok sinir bozucu gercekten.bazen bebekler suni sanciyla icerde kakasini yapabiliyo.

E
Cok sinir bozucu gercekten.bazen bebekler suni sanciyla icerde kakasini yapabiliyo.
Evet orası da var oğlum zaten 40+3te geldi iyi ki yapmamıştı kakasını falan ya. Benim için çok zorluydu bir gün suni sancı çekip sonra apar topar sezeryanla doğum yapmak. Böyle olacaksa en başından olsa keşke çektiğimle kaldım sancıları

Ben damardan igne vururken kadina baktim sonrasi yok kendime gelirken ne yasadigimi bile hatirlamiyorum
Ben bebek nerede diye uyandım ağrım da vardı ama aklımdaki oğlumdu ama göremeden gitti yavrum doğduktan bir hafta sonra görebildim
Kan damlası kullanmaya başlayan arkadaşlarım internetten alanınız var mı biz de başlıcaz da yakında eczanede pahalıdır internetten mi alsam şimdiden diyorum orijinal ürün gelir heralde demi
Ben İnternete güvenemedim canım eczaneden aldık

Canım zaten ya ergo ya boba diyorlar ergonomik olunca ağırlık hissettirmiyo. 18kiloya kadar . Ya ikea cidden çok rahat oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…