Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hee dogrudurr ozaman kuzu herkesede uymuyo benimkine maşaallahh hiç pişik etmedi doğduğundna beride onu alıyorum bırakamıyorumda
Bende premiumcare kullaniyodum bastan sonra baktm fiyatlar katlandi simdi sadece gece uyurken ya da disardayken premiumcare bagliyorum, gun icinde molfix ya da sleepy kullaniyorum evdeyken falan, aklinizda bulunsun

Bende premiumcare kullaniyodum bastan sonra baktm fiyatlar katlandi simdi sadece gece uyurken ya da disardayken premiumcare bagliyorum, gun icinde molfix ya da sleepy kullaniyorum evdeyken falan, aklinizda bulunsun
Araya baby turco atayım dedim kalıp küçük geldi halbuki öle bişide hep 1 boy büyüğü alırım basiretim bağlandı

Aşırı pahalanmışlar alıpta çok kullanamazsak ne olur onu düşünüyorum ikea kafama yatıyor gibi böyle güzel yorumları duyuncada..
Walla kuzum bn onun ayaklarını çıkarıp yere banyoya koyardım öyle yıkardım yürüme emekleme sürecinde banyo da da çok işimi gördü . Duruyo zaten yüne onu kullancam inş

Ya artık dış dünyayı çok algılıyorlar bnm ki d etabına yatıom uyanıyo bakınıyo bana eğer bn yoksam basıyo ağlamayı

Oğlumun dötünden kıymetli mi diyorum bende

Bacım rotadan değildir o kesin ataklar karışıyor Benimkide bu ara yine yay gibi gerilmeye başladı dışa doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…