- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #75.921
Kızar bu 4.ay aşısından sonra da birkaç gün banyo yapma yasağı var mi?
Aynenya uyuyo ama bi ağlıyo çığlık n’oluyo diom alıom uyumak istiyo belli birazdan yatırıom max yarım saat sonra yine aynı
Premium care indirimm varmıki ben bulamadım yada geçtim herhalde 3numara
Emzirme haftasına özel göğüs pedleri de fln indirimde bn alıcam iht olan varsa kızlar
Bize bişey demediKızar bu 4.ay aşısından sonra da birkaç gün banyo yapma yasağı var mi?
Ben hep indirimden alırım şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadımYaaa ben marketten geçen fırsat paketi aldım aralarda hep cırt cırtları koptu. Bence defoluları koyuyorlar
Premium care indirimm varmıki ben bulamadım yada geçtim herhalde 3numara
Babyturconun kaliplari sleepy gibiymis sanirim, primadan biraz daha ufak, molfix de oyle mesela, primada 2 molfix ve sleepy de 3 kullaniyyoruz baby turcoyu henuz denemedimAraya baby turco atayım dedim kalıp küçük geldihalbuki öle bişide hep 1 boy büyüğü alırım basiretim bağlandı
Ay bilmiyom neyden ama cocuk aç emmek istiyo ama basbas bagirip yay gibi geriliyo, ne zikkimsa defolsun gitsin bi an once yaBacım rotadan değildir o kesin ataklar karışıyorBenimkide bu ara yine yay gibi gerilmeye başladı dışa doğru
Ay yeter ama bitmiyolarİvetttt 5 te yine rota 6 da yine aşı
Evt, gobegini one cikarip kafayi arkaya itiyo bi garip hareketler, memeye alcagim zaman kucagimda yatircagm zaman yapiyo bnmkiGerilmeye basladi dediginiz vücudunu arkaya doğru atiyor yatarken kafasını geriye doğru itiyor onu mu diyorsunuz acabab
Ariyim Bakiyim biDoktorlar bahsetmiyor ücretsiz aşılarsan. Sağlık ocağı arar ama sen yinede doğum tarihine kadar aramazsa sen ara..
Ama primanin tanesi 5lira nerdeyse, otekiler 2 lira fln, uzun vadede her turlu kâr ama premiumcare en iyisi tabiO şekilde gene aklımdaydı da bide ona nuye vereyim para derdindeyim
Ay evt bizim bebikler delimidir nedirAh canım ah 1 aydır 2 gün huysuz 2 gün güzel geciyor
Aa bizim tulumdanBizim kiz anakucaginin mantığını yanlış anlamış kucamdayken ana kucagiyla oynuyor
Deli bunlar deli16.30 mama saati. Verdim yine almadı çığlık atıyor bildiğin daha yatırırken anladım ııı-ıııh dedi eşek sıpası. 1 saat uğraştım yok. Bıraktım yatırdım oyuncakları veriyorum çıngırağı ağzına bi sokmaya çalışıyor anlatamam. Acıktı yani. Şimdi de ellerini sokuyor vermiyorum inatlaştım. Bi yandan kendi kendine eee eee dio bi yandan elini sokuyor
Valla zır deli mama değiştirdik iyi içiyor diyordum şimdi patlak verdiAa bizim tulumdantulum kardesligi
Masallah minige
Deli bunlar deli
Benimki de ac ve emmiyo suan, ustunu basini yiyo ama dedigin gibi
16.30 mama saati. Verdim yine almadı çığlık atıyor bildiğin daha yatırırken anladım ııı-ıııh dedi eşek sıpası. 1 saat uğraştım yok. Bıraktım yatırdım oyuncakları veriyorum çıngırağı ağzına bi sokmaya çalışıyor anlatamam. Acıktı yani. Şimdi de ellerini sokuyor vermiyorum inatlaştım. Bi yandan kendi kendine eee eee dio bi yandan elini sokuyor
Aa bizim tulumdantulum kardesligi
Masallah minige
Deli bunlar deli
Benimki de ac ve emmiyo suan, ustunu basini yiyo ama dedigin gibi
Beklesin bakalim napicakValla zır deli mama değiştirdik iyi içiyor diyordum şimdi patlak verdi13.30 da içti en son tabiki aç bende 6 ya kadar vermiycem bakalım
Oyy kuzuma maşallah
16.30 mama saati. Verdim yine almadı çığlık atıyor bildiğin daha yatırırken anladım ııı-ıııh dedi eşek sıpası. 1 saat uğraştım yok. Bıraktım yatırdım oyuncakları veriyorum çıngırağı ağzına bi sokmaya çalışıyor anlatamam. Acıktı yani. Şimdi de ellerini sokuyor vermiyorum inatlaştım. Bi yandan kendi kendine eee eee dio bi yandan elini sokuyor
Evet üzerindeki ekrandan da çalıştırılıyor manuelEvet büyük gibi duruyor. Güzel beğendim baya.. aplikasyon olmadan çalışıyor dimi
Benimki demiyor yaabugün benimki anniiii dedi
Bende 1. Attığın babycim var güzel gayet ama halısı çok ince küçük ve naylonsu sevmedim ben kendim kalın örtü seriyorum sadece üst kısmını kullanıyorum. Müziklerinin sesi çok gıcık dkjfgkgkgkKizlar hangisini tavsiye edersiniz ?
Biz bugğn olduk bi tane karma onda çok az mızladı amaaa zatürrede baya canı yandı çok ağladıEvet malesef2 ayaktan vuruyorlarmis yine yandık benimki sağlık ocağını inletcek
Goon kesinlikle çok memnunumSleepy natural cok fazla çiş kokusunu veriyor. Prima haricinde memnun kaldıgınız bez var mı kızlar?
yasak yok dedi ebeKızar bu 4.ay aşısından sonra da birkaç gün banyo yapma yasağı var mi?
Eee doğrusunu yapıyor işte gerçek ana kucağı varkenBizim kiz anakucaginin mantığını yanlış anlamış kucamdayken ana kucagiyla oynuyor
Öyle valla 1 saat uğraştım bıraktım 5 dk sonra sağı solu emmeye başladıHahhahaha sıpa yaaaa
Inatlassanda eninde sonunda kendi dediklerini yaptırıyor bu bebeler
Evet üzerindeki ekrandan da çalıştırılıyor manuel
Benimki demiyor yaa((( çığrınıyor sadece
Bende 1. Attığın babycim var güzel gayet ama halısı çok ince küçük ve naylonsu sevmedim ben kendim kalın örtü seriyorum sadece üst kısmını kullanıyorum. Müziklerinin sesi çok gıcık dkjfgkgkgk
Biz bugğn olduk bi tane karma onda çok az mızladı amaaa zatürrede baya canı yandı çok ağladı
Goon kesinlikle çok memnunum
yasak yok dedi ebe
Eee doğrusunu yapıyor işte gerçek ana kucağı varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?