Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Araya baby turco atayım dedim kalıp küçük geldi halbuki öle bişide hep 1 boy büyüğü alırım basiretim bağlandı
Babyturconun kaliplari sleepy gibiymis sanirim, primadan biraz daha ufak, molfix de oyle mesela, primada 2 molfix ve sleepy de 3 kullaniyyoruz baby turcoyu henuz denemedim
Bacım rotadan değildir o kesin ataklar karışıyor Benimkide bu ara yine yay gibi gerilmeye başladı dışa doğru
Ay bilmiyom neyden ama cocuk aç emmek istiyo ama basbas bagirip yay gibi geriliyo, ne zikkimsa defolsun gitsin bi an once ya

Napmak lazim emzirebimek icin, kendi isterse aliyo bazen kendi isteginde de alamiyo gibi
İvetttt 5 te yine rota 6 da yine aşı
Ay yeter ama bitmiyolar
Gerilmeye basladi dediginiz vücudunu arkaya doğru atiyor yatarken kafasını geriye doğru itiyor onu mu diyorsunuz acabab
Evt, gobegini one cikarip kafayi arkaya itiyo bi garip hareketler, memeye alcagim zaman kucagimda yatircagm zaman yapiyo bnmki
Doktorlar bahsetmiyor ücretsiz aşılarsan. Sağlık ocağı arar ama sen yinede doğum tarihine kadar aramazsa sen ara..
Ariyim Bakiyim bi
O şekilde gene aklımdaydı da bide ona nuye vereyim para derdindeyim
Ama primanin tanesi 5lira nerdeyse, otekiler 2 lira fln, uzun vadede her turlu kâr ama premiumcare en iyisi tabi
Ah canım ah 1 aydır 2 gün huysuz 2 gün güzel geciyor
Ay evt bizim bebikler delimidir nedir

16.30 mama saati. Verdim yine almadı çığlık atıyor bildiğin daha yatırırken anladım ııı-ıııh dedi eşek sıpası. 1 saat uğraştım yok. Bıraktım yatırdım oyuncakları veriyorum çıngırağı ağzına bi sokmaya çalışıyor anlatamam. Acıktı yani. Şimdi de ellerini sokuyor vermiyorum inatlaştım. Bi yandan kendi kendine eee eee dio bi yandan elini sokuyor

Bizim kiz anakucaginin mantığını yanlış anlamış kucamdayken ana kucagiyla oynuyor
Aa bizim tulumdan tulum kardesligi
Masallah minige
Deli bunlar deli
Benimki de ac ve emmiyo suan, ustunu basini yiyo ama dedigin gibi

Aa bizim tulumdan tulum kardesligi
Masallah minige

Deli bunlar deli
Benimki de ac ve emmiyo suan, ustunu basini yiyo ama dedigin gibi
Valla zır deli mama değiştirdik iyi içiyor diyordum şimdi patlak verdi 13.30 da içti en son tabiki aç bende 6 ya kadar vermiycem bakalım

Hahhahaha sıpa yaaaa
Inatlassanda eninde sonunda kendi dediklerini yaptırıyor bu bebeler

Müge anlıyı izliyorum sabah izleyememiştim pskolojim bozuldu kadin cocuklari uyusun diye ates fitiliyle alerji ilaci kullaniyormus aksam 8 sabah 8 uyuyomus bebeler yemin ederim aklımı oynaticam nasil insan bunlar ya ağlıyorum şuan çok üzgünüm

Senin kız ek gıdada napacak çok merak ediyorum :)

Evet büyük gibi duruyor. Güzel beğendim baya.. aplikasyon olmadan çalışıyor dimi
Evet üzerindeki ekrandan da çalıştırılıyor manuel
bugün benimki anniiii dedi
Benimki demiyor yaa ((( çığrınıyor sadece
Kizlar hangisini tavsiye edersiniz ?
Bende 1. Attığın babycim var güzel gayet ama halısı çok ince küçük ve naylonsu sevmedim ben kendim kalın örtü seriyorum sadece üst kısmını kullanıyorum. Müziklerinin sesi çok gıcık dkjfgkgkgk
Evet malesef 2 ayaktan vuruyorlarmis yine yandık benimki sağlık ocağını inletcek
Biz bugğn olduk bi tane karma onda çok az mızladı amaaa zatürrede baya canı yandı çok ağladı
Sleepy natural cok fazla çiş kokusunu veriyor. Prima haricinde memnun kaldıgınız bez var mı kızlar?
Goon kesinlikle çok memnunum
Kızar bu 4.ay aşısından sonra da birkaç gün banyo yapma yasağı var mi?
yasak yok dedi ebe
Bizim kiz anakucaginin mantığını yanlış anlamış kucamdayken ana kucagiyla oynuyor
Eee doğrusunu yapıyor işte gerçek ana kucağı varken

Oda doğru hanımın rahatına duskun olduğunu da es geçmemek gerekir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…