Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Antibiyotiği ağir geldi ozaman çok geçmiş olsun canımm korkuyorum buişten hasta oldumu huysuz oluyolar bide

Antibiyotiği ağir geldi ozaman çok geçmiş olsun canımm korkuyorum buişten hasta oldumu huysuz oluyolar bide
Teşekkür ederim canım evet ağır geldi kustu hepsini yediği mamayı da çıkarmış oldu o an. Havalar da değişti şimdiden yazı özledim kışın çocuk bakmak zor

Reactions: Jou
Teşekkür ederim canım evet ağır geldi kustu hepsini yediği mamayı da çıkarmış oldu o an. Havalar da değişti şimdiden yazı özledim kışın çocuk bakmak zor
Ben busene yazdan nefret ettimm omrum hayatımda böyle sıcak yaşamadım burda cok nem vardı cok boguldumm biyandan ter biyandan vücudum su oluyodu artık bide emziriyodum fenalik geçiriyodum cok kötüydu ben hiç özleyecek gibi değilimm özleyenlere gelsin yaz

meliyke merhabaa siz wellgro nun bebeyatmazından almıştınız sanki dolaptan. memnun kaldınız mı? bebek sevdi mi? güvenli mi? hazır ebebek indirimi varken ben de alayım diyorum da emin olamadım.

meliyke merhabaa siz wellgro nun bebeyatmazından almıştınız sanki dolaptan. memnun kaldınız mı? bebek sevdi mi? güvenli mi? hazır ebebek indirimi varken ben de alayım diyorum da emin olamadım.
Ya bende oyun halısıyla bebeyatmaz arasinda kaldim hangisini alsam bilemiyorum ebebekte 400 liraydi suan nekadar bebeyatmaz bende indirim gorunmuyor

Kız seninle neden herşeylerimiz aynı :) benimde 2 gündür midem fena bu arada baş ağrısı mide bulantısı yapar tansiyonuna bak kuzu düşmüş olabilir
Başım o kadar değil de. Midem daha fena çıktı çıkacak yani
Vucutt daha yeni yeni oturuyo sezaryen olduk cano 1sene boyle anca toparlanır benimde şuan sabah beri başım çatlıyo
Valla bilmiyorum kuzu yaa
Demir ilacına başlayanlar sizin bebişlerin kakası da yeşil oldu mu
Yaramayınca yeşil oluyor demişlerdi whatsapp grubunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…