- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 333
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #76.821
Bak bakalım canım bn her giydirirken hala tedirgin oluom çarpmayayım diye ya . Yada bnm kabuk büyük olunca tedirginliğim geçmediEn son kızarmıştı vallahi hiç bakmamışım sonra yarın bir bakayım.
bizimki de 6. ay başlatıyor ama içim hiç rahat değil. 5. ay kontrolünde test yapalım dicem bakalım ne dicek.Kızlar bugün doktor randevumuz vardı kafam karıştı çok. Demir damlası vermedi 6. Ayda başlayacağız dedi orda biraz şaşırdım. Ama en çok da sünnette şaşırdım. Randevu aldık ay sonu yaptırcaz dedim, hata edersin dedi. En uygunu 7 8 yaş dedi. Ne alaka anlamadım ama hep pişik olacak altı geleceksin hocam böyle oldu diye dedi. Zaten bebeğinin cildi hassas egzama oluyor atopik dedi. Pişcek orası, o derinin de bir işlevi var şu anda dedi. Sonra büyüdükçe derisi uzayacak bu neden böyle oldu diyeceksin dedi. Yapmayın şunu ya başkası olsa söylemem ama sen aile dostumuzsun falan dedi. Valla ben yine de yaptırmak istiyorum pek ikna olmadım açıkçası. Sünnetini erken yaptıranlar ya da bu konuda araştıranlar beni bi rahatlatın yav beynimde dedikleri dönüp duruyor
Ocean in 1 damlasında 0.42 mg demir var. Kilosunu 0.42 ye bölüp kaç çıkıyorsa o kadar vercen. Ulen doktorlar bunu niye demiyor
Ya valla aklım almıyor. Eski kafalılar kilo başına 1 damla diyor. Ama ben araştırdım benim doktorumda dedi. Kilo başına 1 mg demir alacak dedi.Ay sinir oluyorum bende
Seni çok iyi anlıyorum. Hamilelikte hiç dışarı çıkmadım desem yeri, doğum yaptım yine öyle o kadar çok bunaldıydım ki anlatamam. Hepsi geçecek az kaldı
Benimki kucakta gezmeyi seviyor dışa dönük olcak ama.. Tabi bu aralar ona bile ağlıyor bizi en çok o şaşırtıyor çünkü çok sever normaldeKış yağmur biraz zor olur kanguru ile birde kucaktaki gibi olucak mı onun içim muamma..
Bende kislik hicbse yokmus yakalin kalin seyler giydirmek de hic rahat degilmis ustu basi toplaniyo habire, napicm hic bilmiyorum
O peluslardan bende istiyorum ayicik kostumu tavsancik kostumu gibi olanlardanhangisinden almistin gosterebilirmsn, fiyati neydi, benm baktiklarim cok pahali geldi bana ya
Evet kilo alimi nasildi doymuyo olabilir gercektende, bende mama meme beraber veriyorum, sut arttirnaya ugrasiyorum mamayi azaltiyorum bazen vermiyorum, surekli memede durmak istiyo sut yetmiyo cok huysuzlaniyo o zaman, uyumuyodaYunSev
2 cesit sling ve kanguru var bende de, ama bi turlu dogru duzgun koyamadim cocugu icinebide gucum yetmiyo bi sure sonra çöküyorum ya
Ben aldiim kullaniyorum banyo yaptirmak icin, cok iyi oldu gayet guzel isitiyo, 5dkda orda boy odayi 2 derece arttirdi bende, kumtel degil luxell almisim ben
Gecenlerde hakmar onlineda 109liraydk, sepete attim aliyodum sepetimden goturduler ya
Evt evt bunun aynisinin farkli markasi benimki de, eger yikarken oda soguk oluyosa öneririm siddetle
Ya valla aklım almıyor. Eski kafalılar kilo başına 1 damla diyor. Ama ben araştırdım benim doktorumda dedi. Kilo başına 1 mg demir alacak dedi.
E her markanın 1 damlasında 1 mg demir yok mi. Benimkinde 1.37 seninkinde 0.42 farklı farklı yani
Öyle gerçekten ya kime güveneceğimizi şaşırıyoruz. Hepsi farklı farklıHepsi bir tuhaf gerçekten yorucu bunlarda ya
Bende bekliyorum merakla olmayıBen hiç olmadım daha sezaryen ama benim
Kötu olmuş kız gelmemeniz . Bahceli ev guzeldir bende köyde kaldim ufak tefek böcükler vardida burasi ayri bi dunyaDenizli’ye gitmek hiç nasip olmadı. 2020yi 2021e bağlayacak gece Denizli’de bir termal otel var. Eşimin kuzeni oraya davet etmişti birlikte gidelim diye o zaman gelicektik yılbaşı iptali olmuştu yurt genelinde.. Denizli maceram başlamadan bittiydi
Ormandan geliyordur sıkıntı yaa bizde de bahçe var yani küçük amazon ormanı
Öyle gerçekten ya kime güveneceğimizi şaşırıyoruz. Hepsi farklı farklı
Aynen az gelirse almıyorum ben burada falan sor hepimiz bakalım illa ki kullanmayan olur. Ben çok sık almıyorm misalBende hep şu kupon olayını yapıyorum lcwada ama küçük gelince kazıklanmış gibi hissediyorumBirkaç parçada kışlık takım almış anacım saolsun bu ayki parasının büyük kısmını benim oğlana harcamış
Anemmm kız bitmiş ya
Evet kuzum ya seni kaç gündür mahvetti minnoş. Yakında bim a101 falan varsa oraya kadar gitsen bariAy vallahi balkona çıksa.m bile yeter durumdayım aşırı bunaldım
Bizimkini gündüz zor bırakırım ben
Hahah kendimize dondurma iyi fikirmişAynen veririz ya şeftaliler boşa mı gidecek. Kendimize dondurma falan yaparız
Aynen az gelirse almıyorum ben burada falan sor hepimiz bakalım illa ki kullanmayan olur. Ben çok sık almıyorm misal
Anemmm kız bitmiş yayeni gelenin fiyatı acep ne olacak
Evet kuzum ya seni kaç gündür mahvetti minnoş. Yakında bim a101 falan varsa oraya kadar gitsen bari
Hahah kendimize dondurma iyi fikirmiş
Hee o zaman normal canım
Hahah hadi bakalım şimdi uyut uyutabilifsenCatlak-kurabiye uyandimi bebik
Ben kaka yapti diye altını actim yapmamış madem boşuna uyandırdım veledimi
Evet ya senin psikolojik durumun nasılsa hemen hissediyolarVar vallahi bugün kaccam
Aksama yine koca yok düğün var dunde yoktu çıldırdı bizimkide babasında daha sakin
Sanırım benim stresimi hissediyor
Hahah hadi bakalım şimdi uyut uyutabilifsen
Evet ya senin psikolojik durumun nasılsa hemen hissediyolararamızda görünmeyen bir bağ oluyor. Ben bunu çok yaşadım
Sen bugün kaç bi yerlere cidden bi iki insan yüzü görmeye ihtiyacımız oluyor ya.
Off kış nasıl geçecek onu düşünüyorum
Bende kislik hicbse yokmus yakalin kalin seyler giydirmek de hic rahat degilmis ustu basi toplaniyo habire, napicm hic bilmiyorum
O peluslardan bende istiyorum ayicik kostumu tavsancik kostumu gibi olanlardanhangisinden almistin gosterebilirmsn, fiyati neydi, benm baktiklarim cok pahali geldi bana ya
Evet kilo alimi nasildi doymuyo olabilir gercektende, bende mama meme beraber veriyorum, sut arttirnaya ugrasiyorum mamayi azaltiyorum bazen vermiyorum, surekli memede durmak istiyo sut yetmiyo cok huysuzlaniyo o zaman, uyumuyodaYunSev
2 cesit sling ve kanguru var bende de, ama bi turlu dogru duzgun koyamadim cocugu icinebide gucum yetmiyo bi sure sonra çöküyorum ya
Ben aldiim kullaniyorum banyo yaptirmak icin, cok iyi oldu gayet guzel isitiyo, 5dkda orda boy odayi 2 derece arttirdi bende, kumtel degil luxell almisim ben
Gecenlerde hakmar onlineda 109liraydk, sepete attim aliyodum sepetimden goturduler ya
Evt evt bunun aynisinin farkli markasi benimki de, eger yikarken oda soguk oluyosa öneririm siddetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?