Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bizimki de 6. ay başlatıyor ama içim hiç rahat değil. 5. ay kontrolünde test yapalım dicem bakalım ne dicek.

sünneti ben sorduğumda 3. aydan önce en iyisi demişti, hepsi farklı diyor. 3. ayda sorduğumda iyice hareketlendiği için genel anestezi dedi. öyle olunca ben de vazgeçtim, büyüyünce yaptıracam kıyamadım el kadar bebeğime sevindim açıkçası sizin doktorum böyle demesine.

Ay sinir oluyorum bende
Ya valla aklım almıyor. Eski kafalılar kilo başına 1 damla diyor. Ama ben araştırdım benim doktorumda dedi. Kilo başına 1 mg demir alacak dedi.

E her markanın 1 damlasında 1 mg demir yok mi. Benimkinde 1.37 seninkinde 0.42 farklı farklı yani

Kanguruda yzu sana bakiyor durmaz bence :)

Biscuits

Kilo alımı iyi canim
Bende suphelenip mama da verdim icmedi
Emerek uyumak istiyor ama uyku saati geçtiyse çıldırıyor ben uyku saatinde onu anneannesinde yatırdım ama uyuyamadı sanırım yabancıladi
Bu davranışlarından sütüm yetmiyor diye çok düşündüm

Hepsi bir tuhaf gerçekten yorucu bunlarda ya

Kötu olmuş kız gelmemeniz . Bahceli ev guzeldir bende köyde kaldim ufak tefek böcükler vardida burasi ayri bi dunya

Aynen az gelirse almıyorum ben burada falan sor hepimiz bakalım illa ki kullanmayan olur. Ben çok sık almıyorm misal
https://ty.gl/6ocmm93j3l
Bu kuzum kumtel
Bende hazır merkür retrosu geçmişken alıcam
Anemmm kız bitmiş ya yeni gelenin fiyatı acep ne olacak
Ay vallahi balkona çıksa.m bile yeter durumdayım aşırı bunaldım

Bizimkini gündüz zor bırakırım ben
Evet kuzum ya seni kaç gündür mahvetti minnoş. Yakında bim a101 falan varsa oraya kadar gitsen bari
Aynen veririz ya şeftaliler boşa mı gidecek. Kendimize dondurma falan yaparız
Hahah kendimize dondurma iyi fikirmiş

Var vallahi bugün kaccam
Aksama yine koca yok düğün var dunde yoktu çıldırdı bizimkide babasında daha sakin
Sanırım benim stresimi hissediyor

Catlak-kurabiye uyandimi bebik
Ben kaka yapti diye altını actim yapmamış madem boşuna uyandırdım veledimi
Hahah hadi bakalım şimdi uyut uyutabilifsen
Var vallahi bugün kaccam
Aksama yine koca yok düğün var dunde yoktu çıldırdı bizimkide babasında daha sakin
Sanırım benim stresimi hissediyor
Evet ya senin psikolojik durumun nasılsa hemen hissediyolar aramızda görünmeyen bir bağ oluyor. Ben bunu çok yaşadım
Sen bugün kaç bi yerlere cidden bi iki insan yüzü görmeye ihtiyacımız oluyor ya.
Off kış nasıl geçecek onu düşünüyorum

Ay salladım uyudu 10 dk sonra agladi
Simdi emziriyorum belki uyur

Bu canım benim aldığım
Kuponla daha indirimli oldu tabi. Çok tatlı oluyo. Şimdi biraz büyük gibi ama benim oğlanın boyu uzun bir iki aya girer içine. Ben tam ayına göre almadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…