Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ay öyle gidicem bunaldım vallahi

Var vallahi bugün kaccam
Aksama yine koca yok düğün var dunde yoktu çıldırdı bizimkide babasında daha sakin
Sanırım benim stresimi hissediyor
Sen de gideydinya dugune,dugunde daha iyi uyuyomuş bebeler, bizimki gibi merakliysa..bizimki biyere gidince etrafina bakmaktan biberona sagdigim sutu bile içmiyo:))

Ben çözemedim nasıl bir kafa ile yapılmış bu ev Kış tam kış olcak geliyor gelmekte olan
İşinin ehli bir fanlı makine güzellllll Markası ne?

3 aylık bebeğe genel anestezi diyen ne doktoru çocuk doktorumu nasıl bir kafa anlamadım. Benim doktorum 6 aya kadar lokal olur dedi.

Bizim doktorda kilo damla sayısı dedi Dün eczacıya da sordum oda öyle dedi.

Kötu olmuş kız gelmemeniz . Bahceli ev guzeldir bende köyde kaldim ufak tefek böcükler vardida burasi ayri bi dunya
Güzel de kuzum bahçede hiç düzen yok. Kara düzen derler ya öyle ilaçlama adam akıllı budama yapılmıyor. Kv gelişi güzel her yere ağaç dikiyor. Benim 2 balkonum sırf bu ağaçlar yüzüne ölü kullanamıyorum. Balkona çıkınca kaşınıyorum. Her türlü böcek var. Bahçede de gezemiyorsun zaten

Tövbeler olsun almamıştım daha ben şok

Kiz niye olmiiyyyy hahaha
Kolları etli butluysa yandık zor olurr benim cok degil bacakları şiş hepp ondan külotlu çorap olmadı ona bende alttan tutturamıyorum sıpayı
Anaaa bilemedim ki çokta kolları tonbiş değil ama altıda çok bol değil gibiydi anca bu aylarda giyer sonrasına olmaz sanırım. Ya arkadaşımın 3-6 aylık defactodan aldığı ürün çok güzel oldu daha da olur yani..

Bahceli ev çocuklar icin cok iyi oluyo,cocuga oyun alani..sen seneye bahcede duzenleme istersin,torunlarini kirmazlar heralde:)
Sana bisey soyleyeyim mi,cocuga en pahali oyuncaklari alsan o bahçedeki keyfinin yerini tutmuyo..tecrubeyle sabittir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…