Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kadife olduğu için mi

Küçük ama etkili bir ısıtıcı ya kız ne kadar ucuzmuş nasıl kaptırdın
Peluş bende aldım ama benimki biraz pahalı hmden aldım ama çok güzel daha elime gelmedi
Ne biliyim baska seyler de bakarken sepetimden yürütüvermisler
Güle güle giysin bebik, eline ulasinca yorumlarini yazarsin nasil kullanisli mi falan diye

Ne biliyim baska seyler de bakarken sepetimden yürütüvermisler
Güle güle giysin bebik, eline ulasinca yorumlarini yazarsin nasil kullanisli mi falan diye
İnsanlar çok atik ya ben daha yeni yeni alışıyorum online alışverişe
Saolasın tabisi hemen paylaşırım elime ulaşınca

Anaa ay ne kötü ya klimayla kış mı geçer tamam sıcak memlekette
Sorma yaa son 2 kıştır çok soğuk klima fayda etmiyor. Bu kışta sert geçecek gibi ayvadan yıkılıyor dallar. Fayans ve giriş kat benim ev birde Soba yakmayı bile düşünüyoruz annemle.. Tabi soba almakta gerekecek bir de bu müthişşşşş mimaride tek 1 odada soba bacası var ve neden o oda anlamış değilim

Anladım canım o zaman oynarken olmuştur ya yinede için rahat etmezse pazartesi ebeyi bi ara sor bakim ne diyecek
Evet ya sorcam kuzum hatta foto şunu çekip atayım bakalım ne diyecek. Aşıya gittiğimiz gün hiç bakmadı herkes hemen işim bitsin derdinde . Aslında bi kontrol etmesi gerekirdi

Ya valla hakaret etmemek için zor duruyorum bunlar normal değil bu arada bizimde bi yatak odası bide çocuk odasında baca var heralde
Ay bizim yan komşuların bahçesinde ayva ağacı var tam balkonumun dibi doğru valla dallar kırılıyor ayvadan

Kız bu sanayi tipiyi ilk kez bugün taktım yatak odasına normalde fanlı olan 22 derece ancak yapıyordu odayı bi geldim çocuk terlemiş tulumun üstünden ince müslin örtmüştüm oda 25 derece olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…