Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay vallahi balkona çıksa.m bile yeter durumdayım aşırı bunaldım

Bizimkini gündüz zor bırakırım ben
Seni çok iyi anlıyorum. Hamilelikte hiç dışarı çıkmadım desem yeri, doğum yaptım yine öyle o kadar çok bunaldıydım ki anlatamam. Hepsi geçecek az kaldı

Kış geldi zaten yaza 1 yas olur durmaz belkide
Bende bi heves aldım durmadi
Benimki kucakta gezmeyi seviyor dışa dönük olcak ama.. Tabi bu aralar ona bile ağlıyor bizi en çok o şaşırtıyor çünkü çok sever normalde Kış yağmur biraz zor olur kanguru ile birde kucaktaki gibi olucak mı onun içim muamma..

Fanlı bizde de var gece ara ara açıyorum. Eşim gitmiş sanayi tipi fanlı ısıtıcı almış

Sizin bebeler büyüüük benimkine tam oluyo be
Bundan almayın sakın bir heves aldım giydiremedim hele banyodan sonra hiç giyilmiyor

Valla kalın kapsonlusu var onu giydiriyorum
Taşıyıcı olarakda kollarımı seviyor
Ne sling ne kanguru durmuyor bu çocuk durmuyor
Bende kislik hicbse yokmus ya kalin kalin seyler giydirmek de hic rahat degilmis ustu basi toplaniyo habire, napicm hic bilmiyorum
Ben kullanmıyorum henüz dışarısı içinde tulum aldım şu peluş tulumlar var ya onları şimdilik öyle düşünüyorum Eğer çok soğuk olursa astronot falan alırım
O peluslardan bende istiyorum ayicik kostumu tavsancik kostumu gibi olanlardan hangisinden almistin gosterebilirmsn, fiyati neydi, benm baktiklarim cok pahali geldi bana ya
Canım sen daha iyi bilirsin ama tam doymuyor olabilir mi? Benimki de doymayınca hayatta uyumaz ağlar, karnı doyunca uyuyor zaten kendisi
Evet kilo alimi nasildi doymuyo olabilir gercektende, bende mama meme beraber veriyorum, sut arttirnaya ugrasiyorum mamayi azaltiyorum bazen vermiyorum, surekli memede durmak istiyo sut yetmiyo cok huysuzlaniyo o zaman, uyumuyoda YunSev
2 cesit sling ve kanguru var bende de, ama bi turlu dogru duzgun koyamadim cocugu icine bide gucum yetmiyo bi sure sonra çöküyorum ya
Bakayım favoride yoktu benimde.. Ama görmüşsündür kız güvenlikler ya da sağlıkçılar alıyorlar genelde ısınmak için iş yerine.. Fanlı ısıtıcı kesin denk gelmişsindir.
Ben aldiim kullaniyorum banyo yaptirmak icin, cok iyi oldu gayet guzel isitiyo, 5dkda orda boy odayi 2 derece arttirdi bende, kumtel degil luxell almisim ben
Gecenlerde hakmar onlineda 109liraydk, sepete attim aliyodum sepetimden goturduler ya
Evt evt bunun aynisinin farkli markasi benimki de, eger yikarken oda soguk oluyosa öneririm siddetle

Aynen veririz ya şeftaliler boşa mı gidecek. Kendimize dondurma falan yaparız

Küçük ama etkili bir ısıtıcı ya kız ne kadar ucuzmuş nasıl kaptırdın
Peluş bende aldım ama benimki biraz pahalı hmden aldım ama çok güzel daha elime gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…