- 5 Mart 2021
- 6.167
- 9.013
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #76.781
Malesef sırf bu yüzden kanguru almayacağım sanırım onun yerine başka alınacağı alırım diye düşünüyorum bakalım.Hersey uctu şaka gb
Aynen bende 6-9 aldım zor olmayan var aralarında
Seni çok iyi anlıyorum. Hamilelikte hiç dışarı çıkmadım desem yeri, doğum yaptım yine öyle o kadar çok bunaldıydım ki anlatamam. Hepsi geçecek az kaldıAy vallahi balkona çıksa.m bile yeter durumdayım aşırı bunaldım
Bizimkini gündüz zor bırakırım ben
Malesef sırf bu yüzden kanguru almayacağım sanırım onun yerine başka alınacağı alırım diye düşünüyorum bakalım.
Doktor mu trip atıyorAy bizimkide aynısını kullan.azsa. trip atar
Kuzu 5 kg 5 dMla.gbmi
Sizin bebeler büyüüük benimkine tam oluyo beWaikiki bitirdi beni bacım küstüm hadi oraya hep ordan aldıklarım küçük çıktı
Benimki kucakta gezmeyi seviyor dışa dönük olcak ama.. Tabi bu aralar ona bile ağlıyor bizi en çok o şaşırtıyor çünkü çok sever normaldeKış geldi zaten yaza 1 yas olur durmaz belkide
Bende bi heves aldım durmadi
Fanlı bizde de var gece ara ara açıyorum. Eşim gitmiş sanayi tipi fanlı ısıtıcı almış1 ay önce uyku tulumu almıştım küçülmediyse sünnet kontrolünden sonra giydiririm garioda ısısı nasıl onu düşürmemeye çalış. Ben şu gamlı ısıtıcılardan almayı planlıyorum kardeşim Ankarada iken almıştı bizede rahatlık olsun diye baya iş gördü. Soğuk ya çalıştır hemen ısı veriyor kapat yat arada kalkınca aç kapat yat. Bende elektrikli ısıtıcıda bar ama bu dediğim daha pratik oluyor. Bebe banyo yapacak aç yaptır miss..
Bende bi şeftali koydum. Geçen bide kapya biberden salça yaptım. Bir de semiz otu bu kadarBen hiçbir şey yapamadım yaa
Sizin bebeler büyüüük benimkine tam oluyo be
Giydir tulumu yaa uğraşma hiç battaniyeyle falan kafan rahat olurKol altına kadar ama hep
Çok iyi değil mi küçük ama etkiliFanlı bizde de var gece ara ara açıyorum. Eşim gitmiş sanayi tipi fanlı ısıtıcı almış
Bende kislik hicbse yokmus yaValla kalın kapsonlusu var onu giydiriyorum
Taşıyıcı olarakda kollarımı seviyor
Ne sling ne kanguru durmuyor bu çocuk durmuyor
O peluslardan bende istiyorum ayicik kostumu tavsancik kostumu gibi olanlardanBen kullanmıyorum henüz dışarısı içinde tulum aldım şu peluş tulumlar var ya onları şimdilik öyle düşünüyorum Eğer çok soğuk olursa astronot falan alırım
Evet kilo alimi nasildi doymuyo olabilir gercektende, bende mama meme beraber veriyorum, sut arttirnaya ugrasiyorum mamayi azaltiyorum bazen vermiyorum, surekli memede durmak istiyo sut yetmiyo cok huysuzlaniyo o zaman, uyumuyodaCanım sen daha iyi bilirsin ama tam doymuyor olabilir mi? Benimki de doymayınca hayatta uyumaz ağlar, karnı doyunca uyuyor zaten kendisi
2 cesit sling ve kanguru var bende de, ama bi turlu dogru duzgun koyamadim cocugu icineBurda güneş varken hava sıcak tatlım ben uzun içinde kısa kollu zıbın üstüne uzun kol bacağında uzun eşorfman gibi birde çorap, üstüne battaniye atıyorum. Pusetle çıkıyoruz şimdilik tabi.. Sling var evde daha denemedim zaten bir süre sonra hiç deneyemeyizkanguru istiyordum ama fiyatlar almış başını gitmiş ne kadar kullanırız emin olamadım
Ben aldiim kullaniyorum banyo yaptirmak icin, cok iyi oldu gayet guzel isitiyo, 5dkda orda boy odayi 2 derece arttirdi bende, kumtel degil luxell almisim benBakayım favoride yoktu benimde.. Ama görmüşsündür kız güvenlikler ya da sağlıkçılar alıyorlar genelde ısınmak için iş yerine.. Fanlı ısıtıcı kesin denk gelmişsindir.
Evt evt bunun aynisinin farkli markasi benimki de, eger yikarken oda soguk oluyosa öneririm siddetleEvet kuzum odur kesinKumtel LX-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt Bej Sıcak & Soğuk Yorumları, Fiyatı - Trendyol
KUMTEL Lx6331 Fanlı Isıtıcı, 3 Kademeli, Bej, 2000 W yorumlarını inceleyin, ücretsiz kargo fırsatıyla Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen veririz ya şeftaliler boşa mı gidecek. Kendimize dondurma falan yaparızAnam kız o kadar şeftali attık dolabaneyse ilk heves ya bakalım hele
Aynen canım illa ki tadı değişiyor aslında yerim olsa o poşetleri bide saklama kabına koysam hiç koku olmayacak. Çünkü misafirler için yaptığım kurabiyeleri öyle yapıyorum aylar geçiyor yeni yapmış gibi oluyor
Canım ya biz banyo yaptırdık ondan sonra emzirdim uyuttum hemen gittim geldim iki saat içinde. Yakındı evim mağazaya. Uzaksa sıkıntı olabilir ama bi yarım saat bile dolaşsan sana iyi geliyor hatta köşedeki market bile yetiyor bazen
He kız bugün normal mağazaya baktım orada da öyleydi uyku tulumu 174 müydü neydi. Keşke deidm buradan alsaydım ama neyseki lc den de indirimli aldım
Endeği salçayı bana anlat nasıl yaptınBende bi şeftali koydum. Geçen bide kapya biberden salça yaptım. Bir de semiz otu bu kadar
Sünnet kontrolü olsun giydirecek bacım darlamayan dedim çocuğuGiydir tulumu yaa uğraşma hiç battaniyeyle falan kafan rahat olur
Annem seneler önce bunu 50 liraya almıştı300 e yakın fiyatı arttı yani kardeşim 250 miydi aldığında geçen sene 100 TL idi düşün
Kumtel LX-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt Bej Sıcak & Soğuk Yorumları, Fiyatı - Trendyol
KUMTEL Lx6331 Fanlı Isıtıcı, 3 Kademeli, Bej, 2000 W yorumlarını inceleyin, ücretsiz kargo fırsatıyla Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Küçük ama etkili bir ısıtıcı yaBende kislik hicbse yokmus yakalin kalin seyler giydirmek de hic rahat degilmis ustu basi toplaniyo habire, napicm hic bilmiyorum
O peluslardan bende istiyorum ayicik kostumu tavsancik kostumu gibi olanlardanhangisinden almistin gosterebilirmsn, fiyati neydi, benm baktiklarim cok pahali geldi bana ya
Evet kilo alimi nasildi doymuyo olabilir gercektende, bende mama meme beraber veriyorum, sut arttirnaya ugrasiyorum mamayi azaltiyorum bazen vermiyorum, surekli memede durmak istiyo sut yetmiyo cok huysuzlaniyo o zaman, uyumuyodaYunSev
2 cesit sling ve kanguru var bende de, ama bi turlu dogru duzgun koyamadim cocugu icinebide gucum yetmiyo bi sure sonra çöküyorum ya
Ben aldiim kullaniyorum banyo yaptirmak icin, cok iyi oldu gayet guzel isitiyo, 5dkda orda boy odayi 2 derece arttirdi bende, kumtel degil luxell almisim ben
Gecenlerde hakmar onlineda 109liraydk, sepete attim aliyodum sepetimden goturduler ya
Evt evt bunun aynisinin farkli markasi benimki de, eger yikarken oda soguk oluyosa öneririm siddetle
Ocean in 1 damlasında 0.42 mg demir var. Kilosunu 0.42 ye bölüp kaç çıkıyorsa o kadar vercen. Ulen doktorlar bunu niye demiyorAy bizimkide aynısını kullan.azsa. trip atar
Kuzu 5 kg 5 dMla.gbmi
Aynen o zamanlar burun kıvırdıydım bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum tabiAnnem seneler önce bunu 50 liraya almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?