Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uygunmuş cano zaradabeklemiyodum benimkide 6 kilo ama 6 9 aylik aldım hepsini lcw gene kaliteli kumaşa baktığımda zara baska tabi

A avozge canım sen ne yaptın? Domatesi cikaracaktin? Ben çıkardım 4 gündür domates ve salçalı seyler yemiyorum, 2 gündür bebisin kakasi temiz. Ama ben perişan durumdayim. Ne yiyorsun? Yogurt yok , salça yok, yumurta yok. Yemek yiyemiyorum. Yiyecek yemek bulamiyorum. Geçen gün tavuk yedim. Dün fırına yine tavuk patates attim salçasız. Oturdum ne yicem diye düşünüyorum. Salcasiz da olmuyor ki. Her şey ya terbiyeli ya salçalı ya yogurtlu

Doktorlarımızın görüşleri benziyormuş. 3 aylık genel anestezi olmuyor ki neden öyle dedi acaba? Bizimki ay sonu olacak neredeyse 5 aylıkken lokal anestezi ile yapacak çocuk cerrahı.

Kızlar yazdıklarınızı okudum hızlıca da aynı şeyleri yaşıyoruz. Gündüz mız mız mız uykuya direnmeyle geçiyor. Gece bari emer emer uyurdu kısa kısa da olsa şimdi sabaha kadar sallanmak istiyor kafayı yemelik tam. Çok çığrınmaya başladı bi de bu aralar. Kucakta ayakta yoruluyorum 2 dk oturuyorum hemen çığlık hop kalkıyorum susuyor. Tecrübeli analar bu geçici bişey midir deyin hele. Gücüm kalmayayazdı

Heralde geçecek tek umudumuz

Fırına kabak patates havuç atabilirsin, tavuk et suyuna şehriyeli çorbalar içine nohut atarsan daha besleyici olur. Bol yeşillik salatası yeşil biber limon, yeşil mercimek salatası maydanozlu kırmızı biberli, köz kırmızı biber patlıcan, ıspanak kavurması, bulgur pilavı mesela onu da sebzeli yapabilirsin renkli olur hem şimdilik aklıma gelenler. Çok zor istediğin gibi yiyip içememek

Aha benimkide 38 +3
Yaa 2 gün sonra senin. Beni takip et o zaman
Ya bende bekliyorum uyusun dinlensin diye
1 saat uyudu 2 buçukta uyandı mamaya uyandı diye kalktım yaptım 50 cc ancak içti yok içmedi. Sonra yatırmadım geri uyumazdı. Biraz oynadık ettik şimdi bebek arabasına koydum uyudu almadım ordan uyusun biraz diye uykusu olmasa eyvallah oynarım ederim ama böyle olunca huzursuz oluyorum oyuncaklara bi bakışı var beyninden bakıyor gibiydi
Ben bebişe kapya biber salçası yaptım buzluğa attım. Yemeklere atmak için renk versin diye. Sende öyle bir şey yapsan. Çok zor işiniz rabbim kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…