Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aha benim ki meme reddiymis ya. Benimki 12-13 atak haftasında ondan mı meme reddi yasıyorum aceba

eee benimki emzik alıyo bazen bazende almıyo kızlarr hicte meme reddi yaşamadım aciktımı zaten meme istiyor yanii her bebekte farklı demekki simin55

eee benimki emzik alıyo bazen bazende almıyo kızlarr hicte meme reddi yaşamadım aciktımı zaten meme istiyor yanii her bebekte farklı demekki simin55

Her bebek farklı kuzum ama çevremde genelde emen bebeklerinnemzik almadigi yönünde bende benimkinenkac çeşit denedim almadı
İlk bir ay emdi ama.sonra.memeyi almadı mecbur emzige ara verdim
Ay aksam uyutma seansları beni zorluyor memede uyumak istiyor uyuyamıyor sallanmak istiyor

Reactions: Jou
Kuzu bana akil ver bu kız sallanrak uyumaya alıştı memede uyuyamıyor.ama ayağa aldığımda kıyameti kopariyor özellikle aksam uykularında gunduzleri daha sakin
Acaba emzirmeyi kaç.dk önce yapsam hemen pesine uykuya geçiriyorum ondan mı offf o çığlıklar beni o.kadar geriyor ki

Yanii onun acısındanda rahatlık birşey oyüzden emzik vermek lazım benimkide 4aya kadar hiç almadı bi vereyim dedim aldı 1haftadır almıyodu meme istiyodu şimdi aldı emzik karışık

Yanii onun acısındanda rahatlık birşey oyüzden emzik vermek lazım benimkide 4aya kadar hiç almadı bi vereyim dedim aldı 1haftadır almıyodu meme istiyodu şimdi aldı emzik karışık

Ay çok karışık işler vallahi
Neyse benim koca dugunde küçük ağlaya ağlaya uyudu
Sırada büyük var onunda 1 saati var bakalım hayırlısı

Sağol kuzum tavsiye ederim çok güzel

Aynen öyle canım kafayı geri atıyor ağlıyor emmiyor hiç bir şekilde. Sonra ayağa kalkıp evi tur atıyoruz işte diğer yöntemleri deniyoruz
Ya ama babasindaykende yapiyo ayni hareketi, bazen de kendi aliyo memeyi bazen kucaginda bile tutamiyorum kendini geriye atmasindan, ay hicbsey anlamadim ben bu bebeklerden
Aha benim ki meme reddiymis ya. Benimki 12-13 atak haftasında ondan mı meme reddi yasıyorum aceba
Bizim bebekler yakin galiba o zmn benimki de mi atakta acaba, nasi hesaplaniyo bu ataklar acaba ya

Ay çok karışık işler vallahi
Neyse benim koca dugunde küçük ağlaya ağlaya uyudu
Sırada büyük var onunda 1 saati var bakalım hayırlısı
Millet 4 5 taneyle uğraşıyor vallahi ağzım açık kalıyo hem yemeğe hem ev işine hem çocuklar helal olsun diyorum şahsen

Yok kuzumm daha zaman var zaten sezaryenliyim 3 sene sonra anca

Bana 2.ayda meme reddi yaşadığımızda doktorumuz ellerini emince ondan haz alıyor ve memeyi de almıyor demişti. Ellerine eldiven takın veya çorap geçirin emmesin dedi. Şimdilerde bnmki elini bulamazsa tulumunun bileklerini emiyor
Şöyleki joucum meme reddi yapan bebeklerde bu önlemlerin alınması gerekiyor emzik vermeme gibi. Senin kuzunun masallahi var demekki ayakta gezerek hoplayarak emzirmek inanki cok zor şükret haline

E benimkinin de işaret parmağı ağzında emiyor hep şimdi yeni bir şey çıktı hatta biberonla emerken bi eliyle elimi bi eliyle biberonun ağzına gelen kısmını tutup parmağını aradan sokmaya çalışıyor

Benimkide işaret parmağı hep ağzında
Tulumunun kolları
Herseyi ağzına alıp emiyor

Millet 4 5 taneyle uğraşıyor vallahi ağzım açık kalıyo hem yemeğe hem ev işine hem çocuklar helal olsun diyorum şahsen
Ay buna bende cok sasiriyorum, bi tane bebikle hicbiseye yetisemiyorum ben hala, yemek bile yapamiyorum, cok nadir biseler yaptigim ya

Bende baktım da doğum tarihine göre hesaplarsam Yıldırımlı atak haftasında çıkıyoruz valla olabilir ya özellikle 4.ay atağında meme reddi daha çok oluyor diyorlar
Aynen farklı kuzum valla emzik tutan bebişlerin anneleri çokkkk ama çokkk şanslı inan bana
Ya şöyle diyim canım bazen uykuluysa falan emiyor ama bazen ağlıyor kendini geriye atıyor tekrar memyi tutup bi yudum alıyor ya da almıyor tekrar atıp ağlıyor. Hiç bir şekilde devam ettirwmiyoruz diğer yöntemlere Geçiyorum
Eğer emerken kendini atıp gülüp tekrar tutup emiyorsa senle doymuş ve senle oynamak istiyor olabilir canım
Ay benimki eldivenle emer beyfedi ye kundak yapıyorum elini ağzına almasın diye. Battaniye ile birlikte sokuyor
Hahah nefesin bebişte öyle yapıyormuş ballı süt içiyor diyorlardı nefes Nefes0858

Beybimm benimde hiç almıyoduu 4 ay sonra başladı almaya 4tane emzik almıştım.bide farklı markalardan geneden ilk aldığım emziği aldı ağzına

Ay buna bende cok sasiriyorum, bi tane bebikle hicbiseye yetisemiyorum ben hala, yemek bile yapamiyorum, cok nadir biseler yaptigim ya
Valla benn kocam diyo millet neler ediyo dedim başlarım milletinee onlar ya kocaları yardim ediyo ya birşeyleri oluyo illaki dedim aha Amazing family 4tane bebe eşide evde yardimcısıda oluyo hep gece gündüz ayaktalar vallahaa tabi benim eşimde bazı şeylere yardim eder ama.biyere kadar bende hicbirşeye yetişemiyorum hele gundüz bi uyur bi uyumaz yemek yapcam arabasına koyuyorum durmasıda 15 dk o şekilde nasıl hızlı yemek yapıyorum anlatamamm birazda kucagımda iş tek elle soğanı kesip rondodan geçiriyorum en çare

Allahh yardımcımızz olsun bitanem hepimizin bazı şeyleri farklı yasıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…