- 11 Eylül 2021
- 1.629
- 3.189
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.001
Aglarken emmeyi de bırakıyor geri cekiyor kafayıHoşgeldin aramıza
Aha benim ki meme reddiymis ya. Benimki 12-13 atak haftasında ondan mı meme reddi yasıyorum acebaKız bunlardaki mama meme reddi nedir ya dolunay mı çarptı bebeleri atak mııı anlamıyorum
Aynen öyle canım kafayı geri atıyor ağlıyor emmiyor hiç bir şekilde. Sonra ayağa kalkıp evi tur atıyoruz işte diğer yöntemleri deniyoruz
Bende korkuyorum ya hepten bırakırsa diye
Yaaa elini ağzına almasıda mı etkiliyormuşşşşbizim hep el ağızda hatta memeyi bırakıp elini almak istiyordu. Demek ondanmış bende ayakta emziriyorum işte hoplaya zıplaya
Kız bunlardaki mama meme reddi nedir ya dolunay mı çarptı bebeleri atak mııı anlamıyorum
Sağol kuzum tavsiye ederim çok güzel
Aynen öyle canım kafayı geri atıyor ağlıyor emmiyor hiç bir şekilde. Sonra ayağa kalkıp evi tur atıyoruz işte diğer yöntemleri deniyoruz
eee benimki emzik alıyo bazen bazende almıyo kızlarr hicte meme reddi yaşamadım aciktımı zaten meme istiyor yanii her bebekte farklı demekkisimin55
Kizz o bence uykusundan öyle yapıyo ben o ara hemen sallıyorum uyudu gidiyo gözled meme reddi işi anlamadımAglarken emmeyi de bırakıyor geri cekiyor kafayı
Yanii onun acısındanda rahatlık birşey oyüzden emzik vermek lazım benimkide 4aya kadar hiç almadı bi vereyim dedim aldı 1haftadır almıyodu meme istiyodu şimdi aldı emzik karışıkHer bebek farklı kuzum ama çevremde genelde emen bebeklerinnemzik almadigi yönünde bende benimkinenkac çeşit denedim almadı
İlk bir ay emdi ama.sonra.memeyi almadı mecbur emzige ara verdim
Ay aksam uyutma seansları beni zorluyor memede uyumak istiyor uyuyamıyor sallanmak istiyor
Yanii onun acısındanda rahatlık birşey oyüzden emzik vermek lazım benimkide 4aya kadar hiç almadı bi vereyim dedim aldı 1haftadır almıyodu meme istiyodu şimdi aldı emzik karışık
Ya ama babasindaykende yapiyo ayni hareketi, bazen de kendi aliyo memeyi bazen kucaginda bile tutamiyorum kendini geriye atmasindan, ay hicbsey anlamadim ben bu bebeklerdenSağol kuzum tavsiye ederim çok güzel
Bizim bebekler yakin galiba o zmn benimki de mi atakta acaba, nasi hesaplaniyo bu ataklar acaba yaAha benim ki meme reddiymis ya. Benimki 12-13 atak haftasında ondan mı meme reddi yasıyorum aceba
Millet 4 5 taneyle uğraşıyor vallahi ağzım açık kalıyo hem yemeğe hem ev işine hem çocuklar helal olsun diyorum şahsenAy çok karışık işler vallahi
Neyse benim koca dugunde küçük ağlaya ağlaya uyudu
Sırada büyük var onunda 1 saati var bakalım hayırlısı
Yok kuzumm daha zaman var zaten sezaryenliyim 3 sene sonra anca
Bana 2.ayda meme reddi yaşadığımızda doktorumuz ellerini emince ondan haz alıyor ve memeyi de almıyor demişti. Ellerine eldiven takın veya çorap geçirin emmesin dedi. Şimdilerde bnmki elini bulamazsa tulumunun bileklerini emiyorBende korkuyorum ya hepten bırakırsa diye
Yaaa elini ağzına almasıda mı etkiliyormuşşşşbizim hep el ağızda hatta memeyi bırakıp elini almak istiyordu. Demek ondanmış bende ayakta emziriyorum işte hoplaya zıplaya
Kız bunlardaki mama meme reddi nedir ya dolunay mı çarptı bebeleri atak mııı anlamıyorum
Şöyleki joucum meme reddi yapan bebeklerde bu önlemlerin alınması gerekiyor emzik vermeme gibi. Senin kuzunun masallahi var demekkieee benimki emzik alıyo bazen bazende almıyo kızlarr hicte meme reddi yaşamadım aciktımı zaten meme istiyor yanii her bebekte farklı demekkisimin55
E benimkinin de işaret parmağı ağzında emiyor hepBende korkuyorum ya hepten bırakırsa diye
Millet 4 5 taneyle uğraşıyor vallahi ağzım açık kalıyo hem yemeğe hem ev işine hem çocuklar helal olsun diyorum şahsen
E benimkinin de işaret parmağı ağzında emiyor hepşimdi yeni bir şey çıktı hatta biberonla emerken bi eliyle elimi bi eliyle biberonun ağzına gelen kısmını tutup parmağını aradan sokmaya çalışıyor
Ay buna bende cok sasiriyorum, bi tane bebikle hicbiseye yetisemiyorum ben hala, yemek bile yapamiyorum, cok nadir biseler yaptigim yaMillet 4 5 taneyle uğraşıyor vallahi ağzım açık kalıyo hem yemeğe hem ev işine hem çocuklar helal olsun diyorum şahsen
Bende baktım da doğum tarihine göre hesaplarsam Yıldırımlı atak haftasında çıkıyoruzAha benim ki meme reddiymis ya. Benimki 12-13 atak haftasında ondan mı meme reddi yasıyorum aceba
Aynen farklı kuzum valla emzik tutan bebişlerin anneleri çokkkk ama çokkk şanslı inan banaeee benimki emzik alıyo bazen bazende almıyo kızlarr hicte meme reddi yaşamadım aciktımı zaten meme istiyor yanii her bebekte farklı demekkisimin55
Ya şöyle diyim canım bazen uykuluysa falan emiyor ama bazen ağlıyor kendini geriye atıyor tekrar memyi tutup bi yudum alıyor ya da almıyor tekrar atıp ağlıyor. Hiç bir şekilde devam ettirwmiyoruz diğer yöntemlere GeçiyorumYa ama babasindaykende yapiyo ayni hareketi, bazen de kendi aliyo memeyi bazen kucaginda bile tutamiyorum kendini geriye atmasindan, ay hicbsey anlamadim ben bu bebeklerden
Bizim bebekler yakin galiba o zmn benimki de mi atakta acaba, nasi hesaplaniyo bu ataklar acaba ya
Ay benimki eldivenle emer2.ayda meme reddi yaşadığımızda doktorumuz ellerini emince ondan haz alıyor ve memeyi de almıyor demişti. Ellerine eldiven takın veya çorap geçirin emmesin dedi. Şimdilerde bnmki elini bulamazsa tulumunun bileklerini emiyor
Hahah nefesin bebişte öyle yapıyormuşE benimkinin de işaret parmağı ağzında emiyor hepşimdi yeni bir şey çıktı hatta biberonla emerken bi eliyle elimi bi eliyle biberonun ağzına gelen kısmını tutup parmağını aradan sokmaya çalışıyor
Beybimm benimde hiç almıyoduu 4 ay sonra başladı almaya 4tane emzik almıştım.bide farklı markalardan geneden ilk aldığım emziği aldı ağzınaBende baktım da doğum tarihine göre hesaplarsam Yıldırımlı atak haftasında çıkıyoruzvalla olabilir ya özellikle 4.ay atağında meme reddi daha çok oluyor diyorlar
Aynen farklı kuzum valla emzik tutan bebişlerin anneleri çokkkk ama çokkk şanslı inan bana
Ya şöyle diyim canım bazen uykuluysa falan emiyor ama bazen ağlıyor kendini geriye atıyor tekrar memyi tutup bi yudum alıyor ya da almıyor tekrar atıp ağlıyor. Hiç bir şekilde devam ettirwmiyoruz diğer yöntemlere Geçiyorum
Eğer emerken kendini atıp gülüp tekrar tutup emiyorsa senle doymuş ve senle oynamak istiyor olabilir canım
Ay benimki eldivenle emerbeyfedi ye kundak yapıyorum elini ağzına almasın diye. Battaniye ile birlikte sokuyor
Hahah nefesin bebişte öyle yapıyormuşballı süt içiyor diyorlardı nefes Nefes0858
Valla benn kocam diyo millet neler ediyo dedim başlarım milletinee onlar ya kocaları yardim ediyo ya birşeyleri oluyo illaki dedim ahaAy buna bende cok sasiriyorum, bi tane bebikle hicbiseye yetisemiyorum ben hala, yemek bile yapamiyorum, cok nadir biseler yaptigim ya
Allahh yardımcımızz olsun bitanem hepimizin bazı şeyleri farklı yasıyoruzzBana 2.ayda meme reddi yaşadığımızda doktorumuz ellerini emince ondan haz alıyor ve memeyi de almıyor demişti. Ellerine eldiven takın veya çorap geçirin emmesin dedi. Şimdilerde bnmki elini bulamazsa tulumunun bileklerini emiyor
Şöyleki joucum meme reddi yapan bebeklerde bu önlemlerin alınması gerekiyor emzik vermeme gibi. Senin kuzunun masallahi var demekkiayakta gezerek hoplayarak emzirmek inanki cok zor şükret haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?