- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #76.981
Bakalımm olursa hangisi olcakk
sdezhl canım ya senin emzik taktiğini denemek istiyorum ama biz uzun zamandır meme reddi yaşıyoruz artık hoplamaktan zıplamaktan belim ağrıyor. Acaba emziğe alıştırmaya kalksam iyice mi bırakır beni
Benimki de 1 yaşindan sonra kalkmaya başlamisti alismisti ya gercekten zor oluyo,1-1.5 saat oynardi sonra yatardi,o arada ben uyurdum yaninda:)
Ben yaninda uzanir yatardim,o uyku o kadar tatli bi uyku okurdu ki anlatamam..ozledim diyecem ama şimdi minik oglan da aynisini yapar die korkuyorum:)Benimkide 1 yas flndi video çekmiştim hatta gecenin 3 u biz ayaktayız oglum neden uyumuyorsun sen diye soruyorum gülücükler saciyordu o zamanlar.akli kalıyormuş oyunlarda o yüzdenmis bende uyuklardim vallahi
Ben yaninda uzanir yatardim,o uyku o kadar tatli bi uyku okurdu ki anlatamam..ozledim diyecem ama şimdi minik oglan da aynisini yapar die korkuyorum:)
Ilk anneligim de çok kitap karıştirdim,araştirdim vs.ama anladim ki anneligin 3/4 ü tecrübeymiş:)Yok kiz ozleme eşim korkudan 2.ci istemedi ben pespese olsun derdim.oda sen bu uykusuzlukla.buna nasıl cesaret ediyorsun diyordu
Bide gündüz uykusu sıfırdı uyumazdi aksam eve gelirdim bakıcı teyze kızım 6 da uyudu dayanamadı derdi gece 11 12 1 kaçta yatarsak artık
Kizds vallahi 8 de odaya bi giriyorum kaçta uyursa uyusun hep.aynj saatte uykuya alıyorum
2.ayliktsn bu yana belkide tecrubesizlik anlayamadım ne bilim.ya kendime ilkinde kızdığım cok şey var
Ilk anneligim de çok kitap karıştirdim,araştirdim vs.ama anladim ki anneligin 3/4 ü tecrübeymiş:)
Yok kuzumm daha zaman var zaten sezaryenliyim 3 sene sonra ancaBakalim hissettigin bisi varmi
Yok kuzumm daha zaman var zaten sezaryenliyim 3 sene sonra anca
Evet pahalı diye bakmıyoruz bile çoğu zaman ama bazı şeyler uyguna geliyorUygunmuş cano zaradabeklemiyodum benimkide 6 kilo ama 6 9 aylik aldım hepsini lcw gene kaliteli kumaşa baktığımda zara baska tabi
Ben de 2.ay da meme reddi yaşamıştım. Suan yeni başladı tekrardan ama bu sefer antremanliyim1. Ayda ben meme reddi yaşadım emzigi alıyor meme reddi yapıyordu
Korkumdan cok usteyelemedim benimde merak ettiğim bir konu bu
Maşallah vallaBana doktorum hemen yapabilirsin dedi ben de sezaryenliyim. Ama benm yaşımdan dolayı da demiş olabilir. Zaten hemen olmuyor kızım da tüp bebektiben hemen istiyorum ikisi bir arada çıksın ben de 40’ıma gelince rahat edeyim hatta topa tutmayacaksanız ikinci ikiz olsun bile isterim ( aşırı gazlı ve hatta kolik bebek annesinin anlamsız cesareti )
Aynen şaşırdımEvet pahalı diye bakmıyoruz bile çoğu zaman ama bazı şeyler uyguna geliyor
Ben de 2.ay da meme reddi yaşamıştım. Suan yeni başladı tekrardan ama bu sefer antremanliyimdoktorum kesinlikle emzik ve biberon vermeyeceksin, elini de ağzına almayacak demişti. Özellikle emzik meme reddini tetiklermiş. Son günler ara ara veriyordum baktım emme süresi kısaldı tekrar bıraktım. Zaten sadece uykusu cok olunca alıyor yoksa atıyor direk ben çareyi maalesef ayakta gezerek emzirmekte buldum. Neyseki geçici onu deneyimledim bu da tesellim işte
DiyosunHayirlisi kuzum arayi cok acma rahata ermeden bidene daha yap
Ben de kendimde cok endise ediyorum ya sutum yetmiyomu diye, ztn tam yetmiyo heralde mama veriyorum ara ara ama azaltmaya ugrasiyorum mamayi@Biscuits
Kilo alımı iyi canim
Bende suphelenip mama da verdim icmedi
Emerek uyumak istiyor ama uyku saati geçtiyse çıldırıyor ben uyku saatinde onu anneannesinde yatırdım ama uyuyamadı sanırım yabancıladi
Bu davranışlarından sütüm yetmiyor diye çok düşündüm
Cok guzelmis gule gule giysin bebikTulum - LC WAIKIKI - 649,99 TL
Bej Kapüşonlu Nakış Detaylı Erkek Bebek Pelüş Tulum size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W28075Z1-RMTwww.lcwaikiki.com
Bu canım benim aldığım
Kuponla daha indirimli oldu tabi. Çok tatlı oluyo. Şimdi biraz büyük gibi ama benim oğlanın boyu uzun bir iki aya girer içine. Ben tam ayına göre almadm
Meme reddi nasi oluyo tam olarak, suan benmkinde de bi gariplik var bu kafayi geri atmalar fln meme reddi mi, biberonda da yapiyo bazen amasdezhl canım ya senin emzik taktiğini denemek istiyorum ama biz uzun zamandır meme reddi yaşıyoruz artık hoplamaktan zıplamaktan belim ağrıyor. Acaba emziğe alıştırmaya kalksam iyice mi bırakır beni
çocuk cerrahıydı bi de3 aylık bebeğe genel anestezi diyen ne doktoru çocuk doktorumu nasıl bir kafa anlamadım. Benim doktorum 6 aya kadar lokal olur dedi.
bence kolayına geliyor, çocuk hareket etmediği içinDoktorlarımızın görüşleri benziyormuş. 3 aylık genel anestezi olmuyor ki neden öyle dedi acaba? Bizimki ay sonu olacak neredeyse 5 aylıkken lokal anestezi ile yapacak çocuk cerrahı.
Bende korkuyorum ya hepten bırakırsa diye1. Ayda ben meme reddi yaşadım emzigi alıyor meme reddi yapıyordu
Korkumdan cok usteyelemedim benimde merak ettiğim bir konu bu
Yaaa elini ağzına almasıda mı etkiliyormuşşşşEvet pahalı diye bakmıyoruz bile çoğu zaman ama bazı şeyler uyguna geliyor
Ben de 2.ay da meme reddi yaşamıştım. Suan yeni başladı tekrardan ama bu sefer antremanliyimdoktorum kesinlikle emzik ve biberon vermeyeceksin, elini de ağzına almayacak demişti. Özellikle emzik meme reddini tetiklermiş. Son günler ara ara veriyordum baktım emme süresi kısaldı tekrar bıraktım. Zaten sadece uykusu cok olunca alıyor yoksa atıyor direk ben çareyi maalesef ayakta gezerek emzirmekte buldum. Neyseki geçici onu deneyimledim bu da tesellim işte
Kız bunlardaki mama meme reddi nedir ya dolunay mı çarptı bebeleri atak mııı anlamıyorumİşte bizde ne yapalım yine bi mama içmemeler yarısını içmeler falan bugün uykusuz ve açız derdimiz neyse
Sağol kuzum tavsiye ederim çok güzelBen de kendimde cok endise ediyorum ya sutum yetmiyomu diye, ztn tam yetmiyo heralde mama veriyorum ara ara ama azaltmaya ugrasiyorum mamayi
Cok guzelmis gule gule giysin bebik
Meme reddi nasi oluyo tam olarak, suan benmkinde de bi gariplik var bu kafayi geri atmalar fln meme reddi mi, biberonda da yapiyo bazen ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?